Home » Traffic Builders nieuws » Zoekmachine Google breidt Maps functie uit

Zoekmachine Google breidt Maps functie uit

Zoekmachine Google kondigt vandaag aan haar Maps functie te hebben uitgebreid. Was het zoeken naar satellietbeelden vooralsnog alleen mogelijk binnen de Verenigde Staten: sinds vandaag zijn ook plaatsen als Berlijn, Rome, Barcelona en vele andere lokaties zichtbaar.

Eerder vandaag lanceerde concurrent MSN haar lokaal zoeken functie in beta-omgeving. Een nieuwe tool waarin ook satellietbeelden van plaatsen uit de VS zichtbaar kunnen worden gemaakt. Het is des te opvallender dat Google juist vandaag met dit bericht naar buiten komt en zo de concurent weer een stapje voorblijft.

Bron: Marketingfacts


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen gewoon in jouw mailbox

Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nauw betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Blijf op de hoogte van

De laatste trends & ontwikkelingen

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen per mail