Wolter Tjeenk Willink 13 april 2005 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten

Zoekmachine Google heeft een nieuwe dienst gelanceerd die mobiele telefoon gebruikers in staat stelt om een opmerkelijk robuuste versie van Google Local Search te benutten in de verenigde Staten. De dienst is rechtstreeks vanaf de mobiele telefoon te gebruiken: Mobile Search.

De nieuwe Google dienst, beschikbaar op Google Mobile Local, is bijna identiek aan de reguliere "local search service" voor de desktop computer. "Er zijn wel verschillen tussen de zoekresultaten voor mobiele gebruikers en gebruikers die de zoekopdracht vanaf een desktop pc uitvoeren, maar deze zijn minimaal" aldus Georges Harik, director of product management bij zoekmachine Google.

Het zoekopdrachtenscherm voor de mobiele telefoon bevat twee delen waarin de gebruiker kan aangeven wat gezocht wordt en in welke plaats of regio. Daarnaast bevat het scherm een zoekknop en een link naar een routeplanner die de gebruiker naar de aangegeven plaats van bestemming leidt.

Het aanklikken van een zoekresultaat via de nieuwe dienst levert evenals bij de reguliere lokaal zoeken functie van zoekmachine Google een pagina op met meer informatie over het bedrijf in kwestie.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Zoekmachine Google lanceert lokaal zoeken op mobiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.