Zoekmachine Google lanceert personalisatie

Geschatte leestijd: 1 minuten
Google lanceert binnenkort de mogelijkheid om de homepage aan uw persoonlijke instellingen aan te passen. Nu al kunnen gebruikens opgeven aan welk type documenten bij het tonen van de zoekopdracht de voorkeur moet worden gegeven, in welke taal gezocht moet worden, etc., maar in de nabije toekomst worden hier RSS berichten en een compleet gepersonaliseerde homepage aan toe gevoegd.
De lancering van deze features was eigenlijk gepland voor 30 juni als onderdeel van het intrne "Fusion" project van zoekmachine Google, maar is tijdens de laatste perstour naar voren gehaald.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement