Zoekmachinemarketing tijdens Webwinkel Vakdagen populair

Geschatte leestijd: 2 minuten

De afgelopen twee dagen was hal 5 van de jaarbeurs Utrecht het decor voor de eerste editie van de Webwinkel Vakdagen. Traffic Builders was als gastspreker en standhouder vertegenwoordigd. Zoekmachinemarketing bleek – niet geheel onverwachts natuurlijk – zeer in de belangstelling te staan bij het publiek.

Vrijwel alle gastlezingen waren zeer goed bezocht en de sessie over zoekmachinemarketing door Traffic Builders was daar geen uitzondering op. Wolter Tjeenk Willink sprak namens Traffic Builders een overvolle sprekersarena toe tijdens zijn presentatie met als onderwerp: “Zoekmachinemarketing voor webwinkels”. In deze presentatie zette Wolter uiteen welke trends we momenteel zien en hoe webwinkels hier in hun zoekmachinemarketingstrategie goed op in kunnen spelen.

Presentatie zoekmachinemarketing
Uiteraard kunt u de gehele presentatie over zoekmachinemarketing tijdens de Webwinkel Vakdagen downloaden.

Traffic Builders was tevens met een stand vertegenwoordigd op de Webwinkel Vakdagen. Met name de chocoladefontein van onze “levende testimonial” Klaasjan Haar van Chocoladeval.nl trok veel bekijks van zowel bezoekers als mede-standhouders. Een kleine foto-impressie vindt u hieronder terug.

Chocoladefontein Webwinkel Vakdagen Presentatie zoekmachinemarketing tijdens Webwinkel Vakdagen door Traffic Builders

Daarnaast werden we tijdens de beurs blij verrast met het bericht dat Traffic Builders was genomineerd voor de zoekmachinemarketing award 2007, welke tijdens het Speld in Hooiberg congres zal worden uitgereikt op 1 februari aanstaande.

Conclusie: een geslaagd maar vermoeiend beursevenement, waarin we veel startende, leuke initiatieven voorbij hebben zien komen. Een teken dat de economie weer aantrekt en het aantal webwinkels in Nederland komende jaren verder zal toenemen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Meer interessante blogs over
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.