Zoekmachinemarketing tijdens Webwinkel Vakdagen populair

Geschatte leestijd: 2 minuten

De afgelopen twee dagen was hal 5 van de jaarbeurs Utrecht het decor voor de eerste editie van de Webwinkel Vakdagen. Traffic Builders was als gastspreker en standhouder vertegenwoordigd. Zoekmachinemarketing bleek – niet geheel onverwachts natuurlijk – zeer in de belangstelling te staan bij het publiek.

Vrijwel alle gastlezingen waren zeer goed bezocht en de sessie over zoekmachinemarketing door Traffic Builders was daar geen uitzondering op. Wolter Tjeenk Willink sprak namens Traffic Builders een overvolle sprekersarena toe tijdens zijn presentatie met als onderwerp: “Zoekmachinemarketing voor webwinkels”. In deze presentatie zette Wolter uiteen welke trends we momenteel zien en hoe webwinkels hier in hun zoekmachinemarketingstrategie goed op in kunnen spelen.

Presentatie zoekmachinemarketing
Uiteraard kunt u de gehele presentatie over zoekmachinemarketing tijdens de Webwinkel Vakdagen downloaden.

Traffic Builders was tevens met een stand vertegenwoordigd op de Webwinkel Vakdagen. Met name de chocoladefontein van onze “levende testimonial” Klaasjan Haar van Chocoladeval.nl trok veel bekijks van zowel bezoekers als mede-standhouders. Een kleine foto-impressie vindt u hieronder terug.

Chocoladefontein Webwinkel Vakdagen Presentatie zoekmachinemarketing tijdens Webwinkel Vakdagen door Traffic Builders

Daarnaast werden we tijdens de beurs blij verrast met het bericht dat Traffic Builders was genomineerd voor de zoekmachinemarketing award 2007, welke tijdens het Speld in Hooiberg congres zal worden uitgereikt op 1 februari aanstaande.

Conclusie: een geslaagd maar vermoeiend beursevenement, waarin we veel startende, leuke initiatieven voorbij hebben zien komen. Een teken dat de economie weer aantrekt en het aantal webwinkels in Nederland komende jaren verder zal toenemen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer interessante blogs over
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.