Zoekmachinemarketing tijdens Webwinkel Vakdagen populair

De afgelopen twee dagen was hal 5 van de jaarbeurs Utrecht het decor voor de eerste editie van de Webwinkel Vakdagen. Traffic Builders was als gastspreker en standhouder vertegenwoordigd. Zoekmachinemarketing bleek – niet geheel onverwachts natuurlijk – zeer in de belangstelling te staan bij het publiek.

Vrijwel alle gastlezingen waren zeer goed bezocht en de sessie over zoekmachinemarketing door Traffic Builders was daar geen uitzondering op. Wolter Tjeenk Willink sprak namens Traffic Builders een overvolle sprekersarena toe tijdens zijn presentatie met als onderwerp: “Zoekmachinemarketing voor webwinkels”. In deze presentatie zette Wolter uiteen welke trends we momenteel zien en hoe webwinkels hier in hun zoekmachinemarketingstrategie goed op in kunnen spelen.

Traffic Builders was tevens met een stand vertegenwoordigd op de Webwinkel Vakdagen. Met name de chocoladefontein van onze “levende testimonial” Klaasjan Haar van Chocoladeval.nl trok veel bekijks van zowel bezoekers als mede-standhouders.

Daarnaast werden we tijdens de beurs blij verrast met het bericht dat Traffic Builders was genomineerd voor de zoekmachinemarketing award 2007, welke tijdens het Speld in Hooiberg congres zal worden uitgereikt op 1 februari aanstaande.

Conclusie: een geslaagd maar vermoeiend beursevenement, waarin we veel startende, leuke initiatieven voorbij hebben zien komen. Een teken dat de economie weer aantrekt en het aantal webwinkels in Nederland komende jaren verder zal toenemen.