Wolter Tjeenk Willink 19 januari 2007 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

De afgelopen twee dagen was hal 5 van de jaarbeurs Utrecht het decor voor de eerste editie van de Webwinkel Vakdagen. Traffic Builders was als gastspreker en standhouder vertegenwoordigd. Zoekmachinemarketing bleek – niet geheel onverwachts natuurlijk – zeer in de belangstelling te staan bij het publiek.

Vrijwel alle gastlezingen waren zeer goed bezocht en de sessie over zoekmachinemarketing door Traffic Builders was daar geen uitzondering op. Wolter Tjeenk Willink sprak namens Traffic Builders een overvolle sprekersarena toe tijdens zijn presentatie met als onderwerp: “Zoekmachinemarketing voor webwinkels”. In deze presentatie zette Wolter uiteen welke trends we momenteel zien en hoe webwinkels hier in hun zoekmachinemarketingstrategie goed op in kunnen spelen.

Presentatie zoekmachinemarketing
Uiteraard kunt u de gehele presentatie over zoekmachinemarketing tijdens de Webwinkel Vakdagen downloaden.

Traffic Builders was tevens met een stand vertegenwoordigd op de Webwinkel Vakdagen. Met name de chocoladefontein van onze “levende testimonial” Klaasjan Haar van Chocoladeval.nl trok veel bekijks van zowel bezoekers als mede-standhouders. Een kleine foto-impressie vindt u hieronder terug.

Chocoladefontein Webwinkel Vakdagen Presentatie zoekmachinemarketing tijdens Webwinkel Vakdagen door Traffic Builders

Daarnaast werden we tijdens de beurs blij verrast met het bericht dat Traffic Builders was genomineerd voor de zoekmachinemarketing award 2007, welke tijdens het Speld in Hooiberg congres zal worden uitgereikt op 1 februari aanstaande.

Conclusie: een geslaagd maar vermoeiend beursevenement, waarin we veel startende, leuke initiatieven voorbij hebben zien komen. Een teken dat de economie weer aantrekt en het aantal webwinkels in Nederland komende jaren verder zal toenemen.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Zoekmachinemarketing tijdens Webwinkel Vakdagen populair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/