Zoekresultaten Google als beste getest

Een "blinde test" uitgevoerd door Webmasterbrain onder meer dan 5000 zoekmachinegebruikers heeft aangetoond dat de zoekresultaten van Google door het merendeel als beste worden ervaren.

In het onderzoek, dat uitgevoerd werd in de Verenigde Staten, werden de zoekresultaten van de zoekmachines Google, Yahoo en MSN door elkaar heen getoond. De gebruiker diende vervolgens aan te geven welke zoekresultaten hij/zij het beste vond aansluiten bij de zoekopdracht. Uit dit onderzoek blijkt dat 41% van de respondenten Google als beste zoekmachine typeert, gevolgd door Yahoo Search met 33% en MSN Search met slechts 27%.
Zoekresultaten Google Yahoo MSN
De bevindingen van het onderzoek worden gedurende de onderzoeksfase in realtime bijgehouden op de website van Webmasterbrain.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen gewoon in jouw mailbox

Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Blijf op de hoogte van

De laatste trends & ontwikkelingen

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen per mail