Zoekresultaten Google als beste getest

Geschatte leestijd: < 1 minuten
Een "blinde test" uitgevoerd door Webmasterbrain onder meer dan 5000 zoekmachinegebruikers heeft aangetoond dat de zoekresultaten van Google door het merendeel als beste worden ervaren.

In het onderzoek, dat uitgevoerd werd in de Verenigde Staten, werden de zoekresultaten van de zoekmachines Google, Yahoo en MSN door elkaar heen getoond. De gebruiker diende vervolgens aan te geven welke zoekresultaten hij/zij het beste vond aansluiten bij de zoekopdracht. Uit dit onderzoek blijkt dat 41% van de respondenten Google als beste zoekmachine typeert, gevolgd door Yahoo Search met 33% en MSN Search met slechts 27%.
Zoekresultaten Google Yahoo MSN
De bevindingen van het onderzoek worden gedurende de onderzoeksfase in realtime bijgehouden op de website van Webmasterbrain.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.