Home » Algemeen » Zoekwoorden volgen op Twitter met zoekmachine TweetTabs.com

Zoekwoorden volgen op Twitter met zoekmachine TweetTabs.com

Op Twitter vertellen zoveel mensen zoveel dingen, dat het lastig wordt om er nog relevante informatie uit te filteren. Gelukkig kent dit sociale netwerk vele zoekmachines die helpen om de interessante informatie boven het maaiveld van tekst uit te laten steken. Een nieuwe zoekmachine die nog beter helpt de zoekwoorden op Twitter te volgen, is TweetTabs.com.


tweettabs.jpg

Met TweetTabs.com wordt het volgen van zoekwoorden kinderlijk eenvoudig. De gebruiker voert de zoekwoorden in, en TweetTabs.com rapporteert vervolgens real time of deze gebruikt worden door Twitteraars. Dit bespaart een gebruiker de tijd die hij anders kwijt is met het zoeken door eindeloze hoeveelheden interessante en minder interessante informatie op Twitter.

TweetTabs.com is ideaal voor bedrijven die willen zien of en hoe er over hun merk gepraat wordt op Twitter. Ook is het handig om het woord terras in te voeren, om te kijken wie er allemaal in de zon zit met een verkoelend drankje. Daarnaast zullen criminelen makkelijker via Twitter kunnen achterhalen waar ze hun volgende inbraak moeten plegen. Of het echt leuk en interessant blijft om continu zoekwoorden op Twitter te checken, is natuurlijk maar de vraag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen gewoon in jouw mailbox

marek
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met marek

Neem contact op met marek
Blijf op de hoogte van

De laatste trends & ontwikkelingen

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen per mail