Marek 18 juni 2009 / Social Media Marketing
Leestijd: < 1 minuten

Op Twitter vertellen zoveel mensen zoveel dingen, dat het lastig wordt om er nog relevante informatie uit te filteren. Gelukkig kent dit sociale netwerk vele zoekmachines die helpen om de interessante informatie boven het maaiveld van tekst uit te laten steken. Een nieuwe zoekmachine die nog beter helpt de zoekwoorden op Twitter te volgen, is TweetTabs.com.


tweettabs.jpg

Met TweetTabs.com wordt het volgen van zoekwoorden kinderlijk eenvoudig. De gebruiker voert de zoekwoorden in, en TweetTabs.com rapporteert vervolgens real time of deze gebruikt worden door Twitteraars. Dit bespaart een gebruiker de tijd die hij anders kwijt is met het zoeken door eindeloze hoeveelheden interessante en minder interessante informatie op Twitter.

TweetTabs.com is ideaal voor bedrijven die willen zien of en hoe er over hun merk gepraat wordt op Twitter. Ook is het handig om het woord terras in te voeren, om te kijken wie er allemaal in de zon zit met een verkoelend drankje. Daarnaast zullen criminelen makkelijker via Twitter kunnen achterhalen waar ze hun volgende inbraak moeten plegen. Of het echt leuk en interessant blijft om continu zoekwoorden op Twitter te checken, is natuurlijk maar de vraag.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Zoekwoorden volgen op Twitter met zoekmachine TweetTabs.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/