Zon, Zee, Strand en Vakliteratuur

Zon, Zee, Strand en VakliteratuurKomende weekjes ga ik van mijn holidays genieten en het internet en het Nederlandse hondenweer verruilen voor zon, zee, strand en cervezas (geen posts van mij dus voorlopig @ TBlog). Ik heb me wel voorgenomen om een paar boeken te lezen. De stapel met marketing gerelateerde boeken (vakliteratuur) die ik nog heb liggen bevat titels als…

  • Marketing Warfare (Al Ries & Jack Trout)
  • The Long Tail (Chris Anderson)
  • Call to Action & Waiting for Your Cat to Bark? (Bryan & Jeffrey Eisenberg)
  • The Cluetrain Manifesto (Christopher Locke)
  • The Tipping Point & Blink (Malcolm Gladwell)
  • The E-Myth Revisited (Michael E. Gerber)

Ben benieuwd of iemand recentelijk nog leuke boeken heeft gelezen die hier in lijn mee liggen. Drop ze gerust in de comments. Alvast bedankt enne… hasta pronto 🙂