“Wij helpen ambitieuze opdrachtgevers om hun online marketingdoelstellingen te overtreffen”

Zoekmachinemarketingbureau Traffic Builders is opgericht in 2001. Ons bureau behoort al jaren tot de top 5, en is in 2010 én opnieuw in 2014 door Emerce 100 verkozen tot beste zoekmachinemarketingbureau van Nederland.

Ons team bestaat uit ca. 25 doorgewinterde consultants, copywriters en developers. Wij werken dagelijks voor opdrachtgevers met ambitie in de thuiswinkelbranche, reisbranche, financiële dienstverlening en zakelijke dienstverlening — nationaal én internationaal. Met ruim 12 jaar praktijkervaring helpen wij ook u graag vanuit een uitvoerende, kennisoverdragende of adviserende rol bij uw:

Onderscheidend vermogen

“Iemand die van alles een beetje weet, weet van niets veel.” Wij zijn dan ook géén full service bureau. Wij zijn een zoekmachinemarketingbureau pur sang. Hierdoor kent onze deskundigheid diepgang en is Traffic Builders dé toonaangevend specialist op het gebied van zoekmachinemarketing in Nederland.

Om voorop te blijven lopen in de markt, volgen wij de online ontwikkelingen op de voet. Daarnaast staat innovatie voor en met onze opdrachtgevers hoog in het vaandel. Traffic Builders ontwikkelt diverse tools in eigen beheer en test veelal als eerste nieuwe features in bijvoorbeeld Google Adwords.

Onze consultants maken tevens wekelijks een dagdeel vrij voor kennisonderhoud, monitoren meer dan 75 blogs en wonen congressen en trainingen bij in binnen- en buitenland.

Wat betekent dit voor u

  • Unieke expertise: U kiest voor specialisten die hoogstaande en unieke kennis van zoekmachinemarketing bezitten en allen Google Adwords èn Google Analytics geaccrediteerd zijn.
  • Persoonlijk en proactief: U heeft direct contact met een eigen vakinhoudelijk specialist die snel kan schakelen. Door onze ervaring, meedenkende instelling en korte communicatielijnen kunnen wij sneller resultaten voor u realiseren.
  • Maatwerkoplossingen: Wij stemmen onze zoekmachinemarketingstrategieën geheel af op uw dienstverlening, missie en marketingstrategie, en helpen u op die manier bij het overtreffen van uw online marketingdoelstellingen.
  • Betrouwbare partner: U doet een beroep op één van de meest ervaren bureaus van Nederland met een onberispelijke reputatie en bewezen track record.

Onze visie

Wolter_SJ034561bS“Zoekmachines vervullen een inmiddels cruciale rol binnen het koopproces van uw doelgroep.  Zoekmachinemarketing heeft zich hierdoor ontwikkeld tot het belangrijkste onderdeel van de online marketingmix en is mede bepalend voor het resultaat van andere sales- en marketingkanalen. Een succesvolle zoekmachinemarketingstrategie draagt dan ook niet alleen direct bij aan de marketing- en salesdoelstellingen, maar ondersteunt ook het resultaat van andere media, online en offline. De strategie, executie en analyse van online sales- en marketinginspanningen dient dan ook op elkaar te worden afgestemd binnen één holistische, integrale aanpak.

Dit vraagt om de expertise van een bijzonder type specialist; een bureau waar ervaren online marketeers met diverse achtergronden en expertises zich volledig kunnen richten op hun specialisme, zonder de samenhang met andere marketingdisciplines uit het oog te verliezen. Traffic Builders is zo’n bureau.”

― Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders

Zoekmachinemarketingbureau Traffic Builders inschakelen?

Wilt u dat Traffic Builders het rendement van uw zoekmachinemarketing optimaliseert? Vraag uw vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact met ons op.

Offerte aanvragen

Of bel ons: +31(0)36 820 22 00