Word top-of-mind bij de doelgroep

Levi, Display Advertising Consultant

Digital-out-of-home advertising

Word top-of-mind bij de doelgroep met digital-out-of-home. Bouw naamsbekendheid op en beïnvloed gedrag en merkperceptie. Hoe? We laten het graag zien.

Anderen zoeken ook naar

Vergroot je bereik en verbeter je merkperceptie

Met digital-out-of-home (DooH) worden organisaties zichtbaar in het straatbeeld, exact op het moment dat de doelgroep zich in de buitenruimte beweegt. Campagnes kunnen op elk moment aangepast worden op basis van realtime analytics of triggers, zoals het weer, een gekoppelde radioreclame of de uitslag van een sportwedstrijd. Het resultaat: ultra relevante en verrassende buitenreclame die je bereik vergroot en de merkperceptie en het doelgroepgedrag beïnvloedt.

Targeting en planning

Het kennen en doorgronden van de doelgroep is bij digital-out-of-home advertising cruciaal. Wat beweegt de doelgroep, welke uitdagingen ondervindt men en wanneer bevindt men zich op welke plek? Alleen met de juiste targeting en planning maakt buitenreclame impact.

Pakkende en creatieve ads

Een goede DooH-reclame speelt slim in op doelgroep, locatie, tijd en actualiteit. Ons inhouse Creative Development-team ontwikkelt creatieve reclames die opvallen en aanslaan bij de doelgroep.

Slimme media-inkoop

We kopen scherp in bij meerdere publishers, voor de gewenste periode en duur; van 30 minuten tot een jaar. Het netwerk van DooH-schermen groeit continu. Schermen zijn te vinden op vliegvelden, langs snelwegen, in stations, bussen, binnensteden en supermarkten.

Evaluatie en rapportage

De prestaties van de digital-out-of-home-reclame meten we aan de hand van vooraf gestelde KPI’s. Denk aan bezoekersaantallen, het aantal conversies op de website of aantal verkopen. De impact van de campagne maken we inzichtelijk in heldere rapportages. Periodiek sparren we over de resultaten en vervolgstappen.

Harvey Goossens | Digital Consultant | Display

Programmatic, DooH en uiteraard display advertising: Harvey gaat strategisch te werk en is altijd bezig met de volgende stap om merken te laten groeien.
Van Helden: +53% omzet (DOOH, SEA, Display)-image

Van Helden: +53% omzet (DOOH, SEA, Display)

Lees verder

Veelgestelde vragen

Valt een abri-reclame ook onder DooH?

Ja, alle reclame-uitingen die je buitenshuis tegenkomt vallen onder digital-out-of-home - mits ze dynamisch zijn. Dat omvat dus onder meer dynamische abri’s en digitale snelwegreclame, maar ook DooH-schermen op stations, vliegvelden, in supermarkten en winkelcentra.

Kosten snelwegreclame?

Het voordeel van digitale snelwegreclame is dat je geen drukkosten maakt en daarop dus bespaart. De kosten van digitale snelwegreclame zijn met name afhankelijk van de locatie, de duur en het tijdstip van de reclame. Adverteren tijdens de spits op een A-locatie langs een belangrijke snelweg behoeft een groter budget dan tijdens een rustig tijdstip op een minder drukbezochte snelweg. Onze consultants adviseren je hier graag over.

Waarom digital-out-of-home?

Wat digital-out-of-home zo interessant maakt, is dat campagnes op elk moment aan te passen zijn aan de hand van realtime triggers. Daarnaast groeit het netwerk van DooH-schermen. De targetingmogelijkheden en mogelijkheden voor creatieve concepten worden dus steeds groter. Dit vergroot de relevantie voor de voorbijganger - en dus de impact van je campagne.

Wie volgt?

Topmondzorg logo
Eneco logo
Leasplan logo
Fletcher hotels logo
OGZ logo
Belden logo

Over Traffic Builders

Is jouw organisatie op zoek naar een groter bereik en meer rendement uit digital marketing? Wij verleggen graag de grenzen van jullie marketing - letterlijk. We laten geen kans onbenut en zetten alles op alles voor meer resultaat.

Pioniers in DooH

Ons DooH-team is één van de eersten in Nederland die groot succes wisten te boeken met een naamsbekendheid-campagne via digital-out-of-home advertising. Daar zijn we best trots op. En nog altijd zetten we ons dagelijks in om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Kan het innovatiever? Kan het creatiever? Wij dagen niet alleen onze klanten, maar vooral onszelf uit. Alles voor het beste resultaat.

Up-to-date expertise

Bij Traffic Builders investeren we in kennis en expertise. Zo gaat zo’n 10% van onze uren naar kennisonderhoud, via onder meer cursussen en seminars. Nieuwsgierig als we zijn, duiken we in alle nieuwe tools en ontwikkelingen. Daarnaast blijven we up-to-date dankzij ons lidmaatschap van de IAB Taskforce DooH-kerngroep.

Een integrale werkwijze

We stropen onze mouwen op voor jouw digital-out-of-home advertenties. Maar, we denken ook graag verder. Je boekt namelijk pas echt resultaat wanneer disciplines samenwerken. Zo combineren we DooH met display en SEA voor full funnel campagnes die de doelgroep overtuigen. Benieuwd hoe? Daag ons uit!

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden