Content marketing is een duurzame investering in je merk

Amber, Content Marketeer & Copywriter

Content marketing uitbesteden

Content marketing is het verbindende element tussen doelgroepbehoeften en bedrijfsdoelstellingen. Een duurzame en kostenefficiënte investering in merkbereik. Maar hoe bereik je de doelgroep in het huidige versnipperde medialandschap? Voeg waarde toe in iedere fase van de klantreis door content marketing uit te besteden.

Anderen zoeken ook naar

Content marketing uitbesteden voor maximaal resultaat

Content marketing gaat om het creëren van waardevolle touchpoints. Het hart en het hoofd van je doelgroep bereiken met creatieve campagnes en een ijzersterk verhaal. Aanwezig zijn in alle fasen van de klantreis, ook na de aankoop. Het creëren en distribueren van waardevolle, unieke content kan tijdrovend zijn. Onze contentstrategen en -marketeers ontzorgen van strategie en planning tot uitvoering en creatie.

Contentstrategie

Met een gedegen plan en strategie maak je pas écht impact. Dus analyseren we de huidige staat van je content, definiëren we de klantreis en persona’s, bepalen we welke typen content we gaan maken en stellen we een distributieplan op.

Contentcreatie

Onze copywriters en andere creatieven leveren eersteklas (SEO-)webteksten, blogs, whitepapers, nieuwsbrieven, social content, visuals, video’s en podcasts. Content die aansluit bij de merkidentiteit, bedrijfsdoelstellingen en informatiebehoefte van de doelgroep.

Distributie en curatie

Met strategisch geplande contentdistributie zorgen we ervoor dat de content via het juiste kanaal, in de juiste vorm en op het juiste moment bij de doelgroep in beeld komt. We letten op synergie tussen de campagnes en zijn scherp op nieuwe formats en kanalen.

Dashboarding & evaluatie

Content marketing kan niet bestaan zonder dashboarding en evaluatie. Draagt de content bij aan de klantreis? Ondersteunt het de online vindbaarheid en groei op de verschillende kanalen? We blijven monitoren en optimaliseren. En passen onze strategie aan wanneer nodig.

Roos van Bruggen | Content Marketeer & Copywriter

Roos is Content Marketeer en Copywriter, met een stevige basis in consultancy. Ze wordt enthousiast van SEO-copywriting, contentmarketingstrategieën en het verzorgen van trainingen.
Eneco: datagedreven buyer motives als inzet voor nieuwe persona’s-image

Eneco: datagedreven buyer motives als inzet voor nieuwe persona’s

Lees verder

Veelgestelde vragen

Waarom content marketing uitbesteden?

Content marketing is een zeer kansrijk kanaal - mits je het goed aanpakt. Lukraak content verspreiden doet meer kwaad dan goed. Daarom werken wij gestructureerd, vanuit een duidelijke strategie en met een flinke dosis creativiteit. We weten hoe je content creëert voor de verschillende kanalen én hoe je daar synergie in aanbrengt. We hebben kennis van SEO en zijn experts in contentcuratie en -distributie. Daarnaast monitoren we de prestaties van alle content en optimaliseren we waar nodig. Kortom: content marketing is bij ons in uitstekende handen.

Hoe zet je content marketing goed in?

Bij de content die we creëren stellen we altijd drie vragen: a) is de doelgroep hiermee geholpen, b) past het bij de merkidentiteit en c) draagt het bij aan bedrijfsdoelstellingen? Daarnaast is het enorm belangrijk om de contentcuratie en -distributie op orde te hebben. Vertellen we het verhaal in de juiste vorm en verspreiden we het op het juiste kanaal? Alleen dan maakt content ook echt impact.

Wie volgt?

Topmondzorg logo
Eneco logo
Leasplan logo
Fletcher hotels logo
Seat logo
RTV Rijnmond logo

Over Traffic Builders

Nieuwsgierig, gedreven en enthousiast. Met een doelgerichte aanpak en op maat voor jouw merk. We zijn transparant, houden de communicatielijnen kort en werken met een no-nonsense mentaliteit. Alles voor de beste, leukste en meest creatieve content voor je doelgroep.

Nieuwsgierigheid loont

We zijn er verzot op: onze klanten laten zien hoeveel kennis en waarde er in hun organisatie verankerd ligt. We steken dan ook graag onze neus in jouw zaken. Door goede vragen te stellen, halen wij die schat aan informatie naar boven. Vanuit strategie en creativiteit buigen we die informatie vervolgens om tot content die raakt en overtuigt.

Content is de spil

Van webpagina tot e-mailmarketingcampagne en van buttontekst tot LinkedInpost; content is overal. Als content marketeers zitten we dan ook met iedereen om de tafel. Want een advertentie die uitkomt op een slecht geschreven pagina zal niet converteren. En focussen we op niet relevante keywords, dan worden onze SEO-collega’s niet blij. Dus zoeken we continu de synergie op met onze collega’s van onder meer SEO, SEA, social, CRO en analytics.

Constant in ontwikkeling

Content marketing is constant in ontwikkeling, daarom zijn wij dat ook. Onze content marketeers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, trends en tools. Wist je dat we 10% van onze tijd aan kennisonderhoud besteden? Alleen zo kunnen we optimale resultaten behalen voor jouw organisatie.

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden