De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos

Hunch Partner

Geautomatiseerde en gepersonaliseerde social campagnes draaien. Klinkt te mooi om waar te zijn? Met Hunch kan het.

Anderen zoeken ook naar

Bereik, inspireer en overtuig met Hunch

Pakkende, dynamische, creatieve social ads waarmee je doelgroep converteert. Dat maakt Hunch uniek. Als trotse Hunch-partner garanderen we betere performance en meer conversies.

Dynamische afbeelding- en videoadvertenties

Hunch creëert dynamisch afbeelding- en videoadvertenties. Met één template en een product feed zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij besparen tijd, je organisatie bespaart geld.

Automatisering en personalisatie

Met behulp van regels en door de product feed te automatiseren en personaliseren we je campagnes. Zo targeten we op basis van het weer of de locatie van gebruiker.

Datagedreven, dat is hoe we werken

We monitoren campagnes continu. Bijvoorbeeld door de koppeling tussen Hunch en Google Analytics. Heeft je organisatie andere databronnen? Geen probleem, dit koppelen we voor je.

Betere prestaties door constant te optimaliseren

Ons werk stopt niet als de campagne live staat. A/B-testen, third-party data en bied- en budgetregels. Het zijn allemaal middelen waarmee we prestaties constant verbeteren.

Stephanie Schönhage | Digital Consultant | Performance & Growth

Deze energieke consultant weet als geen ander hoe je van social-campagnes een succes maakt. Enthousiasmeert iedereen met haar inzet voor de sportcommissie.
Meer awareness en meer leden met Hunch-image

Meer awareness en meer leden met Hunch

Lees verder

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Hunch en vergelijkbare tools als Celtra en VidMob?

Celtra en VidMob leggen enkel focus op het productieaspect van creatives. Met Hunch heb je de mogelijkheid voor volledig campagne management. Van het produceren van creatives tot automatisering en personalisatie.

Voor welke social platformen is Hunch geschikt?

Met Hunch genereer je advertenties voor Facebook, Instagram, Google Ads, Snapchat, TikTok en YouTube. Met data genereer je voor elk van deze media duizenden creatives. En dat geautomatiseeerd.

Welke personalisatiemogelijkheden biedt Hunch?

Met Hunch personaliseer je gemakkelijk advertenties. Bijvoorbeeld met een andere taal, of op basis van locatie. Of koppel third-party info als het weer, waardoor je advertenties alleen uitleveren als de zon schijnt of het vriest.

Wie volgt?

Topmondzorg logo
Eneco logo
Leasplan logo
Fletcher hotels logo
CNV logo
Workliving logo

Over Traffic Builders

Bij Traffic Builders zoeken we graag de grens op. We deinzen niet terug voor complexe vraagstukken en uitdagende doelstellingen. We verzinnen een oplossing. Dit doen we met een combinatie van onderzoek, creativiteit, innovatie en kennis.

Hunch Partner én expert

Ondersteuning van je product feed. Campagne set-up en content creatie. Automatiseren, optimaliseren, testen en verbeteren. Als Hunch Partner kennen we de ins en outs. We zorgen voor social ads waarmee je de doelgroep bereikt, inspireert en overtuigt.

Samenwerking voorop

We zijn nieuwsgierig en kritisch. We komen alles te weten over jouw organisatie en de branche waarin het opereert. Maar, jij kent deze beter. En daarom werken we samen. We combineren jouw expertise en kennis met die van ons. Alleen zo halen we beste resultaten.

Synergie tussen kanalen

Onze social advertising consultants weten alles van social media advertising. Dat wil niet zeggen dat het daarbij blijft. Bij Traffic Builders geloven we in samenwerking. Tussen disciplines en kanalen. Alleen op die manier kunnen we het maximale resultaat behalen met jouw online campagnes.

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden