Niet meer weg te denken in online marketing

Sarah, Social Advertising Consultant

Influencer marketing uitbesteden

Kies ervoor om influencer marketing uit te besteden. Scheelt veel tijd en levert leukere en effectievere campagnes op.

Meer social media marketing

Over influencer marketing

Laten we eerst een fabel uit de wereld helpen: influencer marketing is niet alleen geschikt voor kleding- en beautymerken. Influencers noemen zichzelf liever content creators, daar kunnen wij ons wel in vinden. Want ze creëren content waarmee ze volgers inspireren, enthousiasmeren en overtuigen. Content die past bij jouw merk.

Vrijheid voor content creators

Wij geloven dat influencers zelf het beste weten welke content passend is voor een campagne, zij kennen hun volgers immers als geen ander. En: creatieve vrijheid levert de leukste en beste content op. Voor merken en voor de doelgroep.

Een goede briefing

Wat wil je bereiken en wat is de boodschap van de campagne? Met een heldere campagne briefing weet een influencer wat van hem of haar verwacht wordt. Geen zorgen, we regelen het voor je.

Influencer marketing-strategie

Het doel van de samenwerking is bepalend voor de strategie. Influencer marketing is geschikt voor product- en merklanceringen, het vergroten van merkbekendheid en conversiegedreven campagnes. Als we de doelstelling helder hebben, gaan we aan de slag met de strategie.

Influencer en social media-specialisten

Onze social media marketeers weten wat er speelt in de wereld van influencer marketing. YouTube-, TikTok-, Facebook- en Instagram-experts zetten zonder moeite internationale social campagnes op waarbij influencers steeds vaker de perfecte link met de doelgroep zijn.

Stephanie Schönhage | Digital Consultant | Performance & Growth

Deze energieke consultant weet als geen ander hoe je van social-campagnes een succes maakt. Enthousiasmeert iedereen met haar inzet voor de sportcommissie.
SEAT Private Lease: verbetering autoriteit door influencer marketing-image

SEAT Private Lease: verbetering autoriteit door influencer marketing

Lees verder

Veelgestelde vragen

Hoe meet ik het succes van influencer marketing?

Er zijn verschillende metrieken om het succes van influencer marketing te meten. Maar alleen kijken naar het aantal likes, reacties of de engagementrate is wat ons betreft te kort door de bocht. Met de juiste (UTM-)tagging en doelen maken wij het resultaat van je influencer campagne echt meetbaar.

Is influencer marketing ook voor mijn merk geschikt?

De meeste mensen denken bij influencers direct aan fashion en beauty, maar er is veel meer mogelijk. Op ieder potje past een deksel, ook als jouw potje een B2B-organisatie is. We spreken dan eerder van ambassadeurs dan influencers of content creators.

Hoe vinden we de juiste influencers voor onze social campagnes?

Een online marketing bureau (zoals Traffic Builders) kan hierbij helpen. We werken samen met het management of de agencies waar content creators bij zijn aangesloten en zoeken naar de beste fit voor jouw merk. Wij geven een advies, de definitieve keuze blijft bij jullie.

Wat kost influencer marketing?

De kosten van influencer marketing zijn afhankelijk kanaalkeuze en met welke influencers je samenwerkt. Er zijn mega, macro, meso, micro en nano influeners. Content creators met een groot online bereik kosten meer dan kleinere influencers. Voor een post of story van een influencer met minder dan 10.000 volgers ben je vaak een paar honderd euro kwijt.

Wie volgt?

Kuyichi logo
Seat logo
Liander logo
kunstgrasnet logo
OGZ logo
Rabobank logo

Over Traffic Builders

Een datagedreven strategie, treffende merkcommunicatie, synergie tussen de verschillende marketingkanalen en heldere rapportages. Dat kenmerkt onze werkwijze.

Datagedreven influencer marketing campagnes

Je kunt het succes van een campagne afrekenen op de engagementrate. Voor ons is dat te minimaal. Ook de ROI, CPA, merkbekendheid en aankopen maken we inzichtelijk. En dat is nog maar het begin van de metrieken waarmee we werken. Een influencer marketing dashboard zorgt voor grip op campagneresultaten.

Werk met de beste content specialisten en creators

Influencers komen in alle soorten en maten. Van YouTubers met meer dan 1 miljoen subscribers, TikTokkers die creatief met viral trends aan de slag gaan tot Instagram- en Pinterest influencers die een heel specifieke niche aanspreken. Wij werken met content creators die zorgen voor de juiste match met jouw merk.

Samenwerking en influencer marketing uitbesteden

Influencer marketing uitbesteden betekent een vooruitstrevende strategie, inspirerende campagnes en waarborging van de kwaliteit die content creators leveren. Daarnaast zorgen we voor synergie tussen andere (social) campagnes, creativiteit en rapportages waar je echt iets aan hebt. Bij succes van de eerste campagne kun je kiezen voor een langdurige samenwerking met influencer(s). Dit zorgt voor hogere relevantie, meer merkbekendheid en een lange termijnvisie.

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden