Content moet knallen

Alex, Executive Creative Director Shoq

Creatie

Content creatie begint met een goede strategie en kennis van je doelgroep. Is dat duidelijk dan zorgen onze creative developers dat merken vleugels krijgen.

Anderen zoeken ook naar

Content voor iedere fase en kanaal

Video’s, banners, social ads: creative developers hebben een steeds breder takenpakket. Ook onze creative developers maken content voor de meest uiteenlopende organisaties en branches. We zorgen voor sterke merkcommunicatie die de merkbekendheid en merkbeleving verhogen.

Banner design

Display advertising is de afgelopen jaren explosief gegroeid. Het heeft banner design geprofessionaliseerd met IAB-richtlijnen, vaste formats en dynamische programmatic ads die je steeds effectiever personaliseert.

Video & animatie

Steeds vaker vormt video de ruggengraat van campagnes. Vanuit een heldere strategie gaan onze developers en content creators aan de slag met impactvolle videocontent. We toetsen het succes van de video met het REAN-model.

Strategie content creatie

Kwaliteit gaat voor kwantiteit. Daar is een rode draad voor nodig. Wie is je doelgroep en wat wil je bereiken? Alleen met een doordachte strategie maken we van de content creatie geen eendagsvlieg maar een doorslaand succes.

Creative development

Ons creative development-team is gespecialiseerd in UX design, banner design en video(animatie). Ze vertalen met oog voor detail de ideeën van concept naar design. Gelikt, effectief en origineel.

Oskar Bolhuis | Operations Director & Managing Partner Shoq

Oskar is een innovatieve brand strategist bij onze creatieve labels Shoq, GoBananas en Brandfighters. Werkt(e) voor o.a. Danoontje, Woonnu, Frontline, Hema, FBTO, Batavus, Disney, Swirls, OneFit, Boursin, Libresse, Livera en Klene.
Awarded
Belden: van banner tot hot-lead-image

Belden: van banner tot hot-lead

Lees verder

Veelgestelde vragen

Wat valt onder content creatie?

Content creatie is een breed begrip. Bij ons kan content creatie bestaan uit het maken van video, animatie, banners, commercials, social creatives maar ook UX Design en SEO copywriting. We komen er samen achter met welke content je organisatie de doelgroep het beste aanspreekt.

Hoe kan ik een banner laten maken?

Het maken van een banner begint bij een goede briefing. Waar gaat de banner worden ingezet en welke formaten heb je nodig? Daarnaast willen we weten of wij verantwoordelijk zijn voor de creatives of dat je deze aan ons aanlevert (denk aan afbeeldingen, video’s, logo’s etc.). Dynamische bannersets worden bij ons gecreëerd voor B2C- en B2B-merken. Zowel voor display advertising, native advertising als Digital out of Home maken onze creative developers banners.

Kan ik ook een (animatie)video laten maken?

Jazeker, ook videocontent wordt bij ons inhouse geproduceerd. Onze content strategen, social experts, creative developers en creative director werken nauw samen om een video(serie) te maken die merken op de kaart zet. We deden dit eerder al samen met ons creative label Shoq voor o.a. Frontline, Danoontje en Woonnu.

Wat is het voordeel van SEO content creatie?

SEO copywriting is een van de belangrijkste hygiënefactoren voor websiteprestaties. Goed vindbaar zijn begint met zoekmachine optimalisatie. Het voordeel van SEO copywriting is een betere ranking in Google (of andere zoekmachine), relevantere websitebezoekers en daarmee meer kwalitatieve conversies. Ook verbeter je er je autoriteit mee.

Wie volgt?

Topmondzorg logo
Eneco logo
Leasplan logo
Fletcher hotels logo
Belden logo
Woonnu logo

Over Traffic Builders

Traffic Builders is onderdeel van Unbound. Dat betekent dat we een bak een creativiteit in huis hebben en makkelijk kunnen opschalen. Tv-commercials, banners, native advertising, video content, influencer marketing of gewoon een ijzersterke tekst? Doen we.

Unbound en Traffic Builders

Online marketing kan niet zonder creativiteit. De lijnen van marketing vervagen. Abri’s worden gedigitaliseerd, we streamen alles wat los en vast zit en bouwen aan een merk vereist dat je overal aanwezig bent. Kies je voor Traffic Builders dan kies je ook voor Unbound. Zo heb je alle resources in huis om je merk keihard te laten groeien.

Creative agency Shoq

Wat maakt een merk uniek en hoe zetten we het goed in de spotlight? Samen met Shoq zorgen we voor zinvolle verbindingen tussen merken en mensen. Met de beste specialisten maken we commercials en omnichannel creatives die je kunt automatiseren en personaliseren. Zo wordt je volgende campagne gegarandeerd een succes.

Brandfighters

Content creatie en Hero-Hub-Hygiëne gaan hand in hand. Maar voor je social kanalen schiet het er soms bij in. Brandfighters maakt kwalitatieve social creatives zodat je merk succesvol(ler) wordt en blijft. Concepten die passen bij de doelgroep en overtuigen.

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden