De impuls voor e-commerce

Channable Partner

Boost je e-commercegroei met Channable. Dé complete tool voor feed management en campagne-optimalisatie.

Anderen zoeken ook naar

Automatisering en slim feed management

Als e-commerceplatform kun je niet zonder channable. Zet gemakkelijk je totale productaanbod door naar duizenden vergelijkingssites en marktplaatsen. Een variërend productaanbod? Toch relevante en gepersonaliseerde advertenties opzetten? Als Channable-partner garanderen we maximaal resultaat. Zo efficiënt mogelijk.

Feed management was nog nooit zo makkelijk

Eén platform om te adverteren voor miljoenen producten. Via duizenden marktplaatsen, affiliate netwerken en vergelijkingssites. Met Channable vergroot je jouw zichtbaarheid en verhoog je het aantal conversies.

Geautomatiseerd efficiënt campagnebeheer

Een groot productaanbod en variabel assortiment? Vaak wijzigingen in voorraadstatus en prijs? Met Channable verbindt je webshopdata direct aan marktplaatsen en vergelijkingssites. Zo is het aanbod altijd up-to-date, overal.

Winnende marketingstrategieën

Flitsende resultaten voor onze opdrachtgevers. Daar doen we het voor. Maar uiteraard zijn we ook trots op onze prijzen: een Channable Use Case van het jaar, een Global Search Award en ons partnership met Channable.

Datagedreven, in woord en daad

We koppelen Channable aan onder andere Google Ads en Analytics en meten de prestaties van jouw producten. CTR, ROAS en conversie. Data-analyse is de basis voor de strategie en het verbeteren van campagneresultaten.

Thomas van der Wekken | Digital Consultant | SEA

Thomas is als SEA-specialist onmisbaar voor ons en voor veel van onze opdrachtgevers.
Awarded
CarNext.com: internationale display campagne (25 landen)-image

CarNext.com: internationale display campagne (25 landen)

Lees verder

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost Channable?

Het starterspakket begint bij €29,- per maand maar kan oplopen afhankelijk van de wensen en eisen van de organisatie. Als Channable-partner kunnen we je we je adviseren over welk pakket het beste bij je past. We helpen je graag!

Waarom heb je een feedmanagement tool nodig?

Met een feedmanagement tool lever jij efficiënt en effectief miljoenen producten uit naar duizenden marktplaatsen en vergelijkingssites. De advertenties en jouw aanbod zijn zo altijd up-to-date. Zonder tool moet je dit handmatig doen. Veel werk en foutgevoelig.

Wie volgt?

Kuyichi logo
RTV Rijnmond logo
Woonboulevard Poortvliet logo
Safescan logo

Over Traffic Builders

Bij Traffic Builders worden we graag uitgedaagd. Deel je ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Onze SEA-experts kennen de kneepjes van het vak. Als Channable-partner zijn we daarnaast op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Channable-partner én expert

Onze SEA-experts werken dagelijks met Channable. Van het genereren van advertenties tot optimaliseren van campagnes. Met efficiënte targeting verlagen we kosten en verhogen we conversies. En we testen. Alleen zo kunnen we campagnes optimaliseren en de beste resultaten behalen.

Schouder aan schouder

We steken graag de handen uit de mouwen. Toch liever zelf de regie in handen? We werken graag samen! Zo profiteer je van je van onze service en expertise. Door de krachten te bundelen behalen we de mooiste resultaten.

Optimalisatie voor het beste resultaat

Geautomatiseerde zoekwoordstrategieën en relevante advertenties met statische en dynamische waarden. Als Channable-partner optimaliseren we constant campagnes voor het beste resultaat.

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden