Met grip op data krijg je inzicht in jouw prestaties

Tiffany, Digital Analytics Consultant

Adobe Analytics

Centraliseer data en begrijp de klantreis. Verschaf inzicht in de prestaties van jouw kanalen. Krijg grip op marketingdata en verhoog rendement met Adobe Analytics.

Anderen zoeken ook naar

Zet klantdata om in waardevolle inzichten met Adobe Analytics

Data is de basis voor elke strategie. Het verschaft inzicht in de prestaties van kanalen en leert je de klantreis te begrijpen en optimaliseren. Met Adobe Analytics verzamel je al jouw websitedata op één plek. Ook zet je deze data gemakkelijk om in waardevolle inzichten en acties.

De basis voor besluitvorming

Krachtige segmentatie, sterke analyses en diepgaande inzichten. Met Adobe Analytics zet je data om in waardevolle acties. Zo verzorg jij de optimale klantervaring. In elke fase van de klantreis.

Attributie die het verschil maakt

Wat zet een klant aan tot conversie? Web analytics verschaft inzicht in de waarde van interacties en de prestaties van kanalen. Zo helpt Adobe Analytics jou de klantreis te begrijpen.

Benut ongebruikt potentieel met predictive analytics

Haal alles uit je data met machine learning en statische modellering. Met predictive analytics herkent Adobe Analytics patronen en voorspelt het klantgedrag. En met die inzichten verhoog jij je rendement.

Geef sturing aan je organisatie en verhoog rendement

Met tag management en data integratie verzamel je al je websitedata. Op die manier geef je gericht sturing aan jouw campagnes. Zo verhoog je rendement en behaal je maximale resultaten.

Robert Ismangil | Senior Digital Analytics Consultant

Als web analist en product owner voor het digital analytics-team is Robert een van de vaste gezichten als het gaat om data. Specialist in privacy, tag management en datamanagement.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verschillen tussen Google Analytics en Adobe Analytics?

Google Analytics en Adobe Analytics zijn beide goede tools voor het verzamelen van data over websiteverkeer. Adobe Analytics biedt met een drag en drop systeem veel vrijheid in het indelen van de lay-out, maar voor implementatie moet je kunnen programmeren. Google Analytics is makkelijk te implementeren en daarmee erg gebruiksvriendelijk.

Hoe veel kost Adobe Analytics?

Een licentie voor Adobe Analytics begint bij ongeveer €2.000,- per maand. Deze prijs kan oplopen, afhankelijk van wensen wat betreft functionaliteiten. Er is geen gratis versie van Adobe Analytics.

Moet je voor de implementatie van Adobe Analytics kunnen programmeren?

Ja, voor de implementatie van Adobe Analytics is programmeren en professionele support noodzakelijk. Heb je vragen over de implementatie of hulp nodig? Onze analytics specialisten staan voor je klaar!

Welke analytics tool past het beste bij mijn organisatie?

Dit is van een hoop factoren afhankelijk. Elke tool heeft zijn eigenlijk voor- en nadelen. Van gebruiksgemak tot pricing en van implementatieduur tot segmentatiemogelijkheden. Bij Traffic Builders helpen we je graag met het kiezen van de juiste analytics tool.

Wie volgt?

Kuyichi logo
Greenpeace logo
Mediq logo
Belden logo
OGZ logo
Oxxio logo

Over Traffic Builders

Nieuwsgierig, innovatief, datagedreven en gericht op samenwerking. Dat kenmerkt onze werkwijze. Bij Traffic Builders zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing voor jouw organisatie. Benieuwd waar we je kunnen ondersteunen? Onze analytics specialisten staan voor je klaar!

Datagedreven, in hart en nieren

Data is de basis van marketing. Zonder richting immers geen koers. Onze marketingspecialisten zoeken daarom altijd de samenwerking met onze analytics consultants. Met de juiste rapporten en dashboards geven we sturing aan campagnes. Zo behalen we samen de beste resultaten voor jouw organisatie.

Nieuwsgierig en innovatief

De wereld van data en marketing is altijd in beweging. Onze analytics specialisten bewegen mee. We spelen in op verandering en houden trends in de gaten. Sterker nog, we zijn ze graag voor. We proberen nieuwe tools en zoeken naar de slimste koppelingen. Zo verstevigen we samen jouw merk.

Ondersteuning op maat

We helpen graag waar jij dat wil. Hulp nodig bij de technische implementatie van Adobe Analytics? Regelen we. Wil je graag een single source of truth? Komt voor de bakker. Heb je een groter datavraagstuk dat een multidisciplinaire aanpakt vraagt? Met een hackfest bieden we maatwerk oplossingen met concrete resultaten.

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden