De leukste en beste werkgever die je gaat vinden

Wil jij werken voor (inter)nationale topmerken, met een topteam awardwinning projecten uitvoeren, groeien als digital marketeer en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat ons je dan vertellen waarom er geen leukere werkplek is dan Traffic Builders.

Dit maakt Traffic Builders uniek

Vrijheid en verantwoordelijkheid

We werken met buddytrajecten: je wordt gekoppeld aan één of meerdere specialisten die jou begeleiden en opleiden in je vakgebied. Na een intensieve inwerkperiode krijg je snel veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Je volgende stap

Traffic Builders is de perfect plek om te groeien: TB'ers gaan aan de slag voor merken als Greenpeace, Eneco en Liander. Benieuwd voor wie we nog meer werken? Kijk hier!

Fulltime is niet de norm

Veel collega’s hebben een contract voor 36 of 32 uur per week. Bijna de helft hiervan gebruikt deze tijd voor freelanceprojecten als zzp’er (ja, dat mag!).

Remote werken

Je werkt zoals jij dat wilt: minimaal 2 dagen per week op kantoor, de rest van de dagen werk je vanuit huis of een andere locatie. Maar vijf maanden Bali, mag ook!

Extra perks

Maar wacht, er is meer!

Naast alle “standaard” arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, laptop van de zaak, opleidingsbudget, professionele en persoonlijke ontwikkeling, kerstpakketten en kerstdiners is er meer!

SEA-specialist Denie werkte vijf maanden vanaf Bali (en zit er nu weer), Levi werkt in januari remote vanuit Kaapstad en social marketeer Stephanie is net terug van twee maanden sabbatical.

Voor ieder jaar dat je bij ons in dienst bent, krijg je een extra vakantiedag. Een aantal collega’s, die inmiddels tot het meubilair behoren, hebben 35 vakantiedagen per jaar.

Na de komst van een kindje mogen ouders met een ‘zachte landing’ weer aan de slag. Je kunt bijvoorbeeld vier weken halve dagen werken na een zwangerschaps- of geboorteverlof (best prettig na alle gebroken nachten).

Iedere maand wordt afgesloten met een maandupdate. Dit is het moment om het team bij te praten over nieuwe projecten en ontwikkelingen. Daarna is het tijd voor de borrel en verdere invulling van het programma door de feestcommissie. Van lasergamen en karaoke tot een een pub quiz: alles komt voorbij!

We moedigen groei op alle mogelijke manieren aan en begeleiden je hierbij uitvoerig. Leuk weetje: bijna ons totale MT (management) is ooit begonnen als consultant.

Vragen? Natuurlijk.

Ik ben Mariska, de inhouse recruiter van Traffic Builders. Bel, mail of app mij als je vragen hebt over de procedure, de vacature of als je mijn hulp wil bij het inschatten van je kansen bij een open sollicitatie.

036 - 820 22 02

mariska@traffic-builders.com

Toe dan... Dit formulier vult zichzelf niet

Maar als je klaar bent ligt de bal bij ons. We bellen je z.s.m. om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Recente vacatures

Vacature Projectmanager/ Marketingcoördinator-image

Medior/Senior | 36-40 uur

Vacature Projectmanager/ Marketingcoördinator

Bekijk vacature

Vacature Digital Strategy Consultant-image

Medior/Senior | 36-40 uur

Vacature Digital Strategy Consultant

Bekijk vacature

Vacature Digital Consultant | Display Advertising-image

Medior/Senior | 32-40 uur

Vacature Digital Consultant | Display Advertising

Bekijk vacature