Varieer, optimaliseer en boek succes

Sarah, Social Advertising Consultant

Social media advertising

Bereik je publiek, vergroot je naamsbekendheid en versterk je merk. Genereer meer verkeer en leads met social media advertising. Promoot de producten of diensten op social platforms zoals: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, TikTok en LinkedIn.

Anderen zoeken ook naar

Specifiek targeten op elk social mediakanaal

Welk social mediakanaal je ook wil inzetten: social media advertising is in elke fase van de klantreis inzetbaar. Met de juiste doelstellingen, KPI’s en een doordachte advertising-strategie, boeken we resultaten.

Verschillende targeting opties

De basis targetingopties variëren per social mediakanaal. De basis: locatie, demografie, interesses, gedrag, opleiding en connecties werken altijd. Welke opties het beste passen bij jouw organisatie bepalen we op basis van de doelstellingen, concurrentie en budget.

Interactie is key

Om de juiste doelgroep te betrekken bij jouw organisatie, is communicatie essentieel. Want wát ga je communiceren? Onze social media advertising-specialisten weten hoe ze een succesvolle campagne opzetten: met video’s, gratis downloads, een poll of een like & win, en dat is nog maar het begin.

Testen, testen, testen

Onze social media advertising-specialisten gaan altijd voor het beste resultaat. Succesvol adverteren valt of staat met goede analyses tijdens de campagne, continu optimaliseren waar nodig en bijsturen als we van koers veranderen. Wij laten niets aan het toeval over en blijven tussendoor testen, testen en nog eens testen. A/B-testen, targeting-instellingen, KPI-doelstellingen en budget houden wij nauwlettend in de gaten.

Winnaar Beste Social Campagne

Onze social experts zijn goed in wat ze doen. Zo goed dat we tot winnaar zijn uitgeroepen bij de Global Search Awards. In de categorie Best Use of Social Media in a Search Campaign (ja, een hele mond vol) zijn we samen met CarNext.com bekroond met een gouden plak.

Stephanie Schönhage | Digital Consultant | Performance & Growth

Deze energieke consultant weet als geen ander hoe je van social-campagnes een succes maakt. Enthousiasmeert iedereen met haar inzet voor de sportcommissie.
Meer awareness en meer leden met Hunch-image

Meer awareness en meer leden met Hunch

Lees verder

Veelgestelde vragen over social media advertising

Adverteren op social media: wat zijn de kosten?

De kosten voor social media-advertising verschillen sterk per platform. Als adverteerder kan je kiezen uit drie verschillende afrekenmodellen: kosten per klik (CPC), kosten per duizend vertoningen (CPM) en kosten per acquisitie (CPA). Welk afrekenmodel je nodig hebt, is afhankelijk van meerdere factoren. Wij adviseren – op basis van een ijzersterke strategie, de KPI’s en je bedrijfsdoelstellingen – wat het beste past bij jouw organisatie.

Social media advertising ‘how to?’

Er is zoveel mogelijk met social media advertising dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Alleen al het aantal platformen, de verschillende doelgroepen per kanaal en het type boodschap dat je wil communiceren. Om je alvast op weg te helpen, hebben wij de vijf belangrijkste how to’s op een rijtje gezet: ‘de vijf basisregels tot succes met social media advertising’. Uiteraard staan onze social media-experts altijd in de startblokken om je verder te helpen.

Wat is het voordeel van social media-advertising?

Bereik een bredere doelgroep, ga voor nóg betere targeting, lagere kosten, een hoger conversieratio én een betere ROI. En dat alles door social media advertising. Ook voor het vergroten van je engagement en meer naamsbekendheid te creëren is adverteren op social media een uitkomst.

Wie volgt?

Topmondzorg logo
Eneco logo
Leasplan logo
Fletcher hotels logo
Woonnu logo
CNV logo

Social media advertising experts van Traffic Builders

Een no-nonsense mentaliteit gecombineerd met passie en enthousiasme over het vak. Alle social ads-specialisten werken met uiterste precisie aan de advertentiecampagnes van jouw organisatie. Met onze transparante en doelgerichte aanpak werken wij aan het vergroten van online succes.

Social media kent geen geheimen

Onze social media advertising-specialisten zijn altijd up-to-date als het gaat om de nieuwste tools en ontwikkelingen. Ze zitten er bovenop. Ze verdiepen zich in alle trends, testen alles door en door en kennen de nieuwste features op hun duimpje. Dit is waar de toegevoegde waarde van Traffic Builders-specialisten ligt. We schakelen direct en springen we bij waar nodig.

Synergie tussen specialismes

Traffic Builders werkt crossmediaal. Alle disciplines bundelen de krachten om tot de beste resultaten te komen. Vooral analytics-, SEA-, content– en display-collega’s zijn nauw betrokken bij social projecten. Ze stemmen online campagnes op elkaar af en zorgen voor de juiste synergie. Afstemming is uiterst belangrijk wanneer je crossmediaal te werk gaat en dus zichtbaar op meerdere kanalen bent.

Van A tot Z

Wil jouw bedrijf de volgende stap zetten in social media advertising? Onze social-experts ondersteunen van A tot Z: van advies, een ijzersterke strategie tot aan het inrichten van jouw kanalen. Geen enkel platform kent geheimen voor ons. Wil jij écht resultaat boeken? Wij vertellen er graag meer over.

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden