10+ jaar Google Marketing Platform Partner

Google Marketing Platform Partner

Als Google Marketing Platform Partner helpen we jouw organisatie met de opzet, uitvoering, optimalisatie en analyse van complete marketingcampagnes.

Anderen zoeken ook naar

Google Marketing Platform voor de optimale klantervaring

Inkoop van media, optimalisaties, dashboarding en testing. In het Google Marketing Platform (GMP) komt het allemaal samen. Zo bereik je sneller en efficiënter de juiste doelgroep op het juiste moment met de juiste advertentie. Op desktop, tablet of smartphone.

Alles op één plek met Google Marketing Platform

Acht oplossingen onder één dak. Ontwikkeld om samen te werken. Koop, analyseer en optimaliseer advertenties. Google Marketing Platform biedt jouw merk de tools voor uitgekiende marketingcampagnes.

Alles in huis om online te adverteren

Bouw, onderhoud en optimaliseer search-, display– en videocampagnes met Search Ads, Display & Video en Campaign Manager. Als Google Marketing Platform Partner regelen we het voor je.

Meten is weten

Hoe is de online interactie met je merk? We analyseren en visualiseren belangrijke data met Analytics, Optimize, Surveys, Tag Manager en Data Studio. Met de juiste inzichten sturen we je campagnes aan voor optimaal resultaat

Slimme marketingcampagnes

Mat machine learning leert Google gedragspatronen te herkennen, zodat doelgroepen steeds relevantere advertenties en campagnes te zien krijgen. Dat is het doel: de juiste advertentie bij de juiste persoon op het juiste moment.

Martijn Stoelhorst | Managing Director

Als Managing Director is Martijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van medewerkers, de dienstverlening en het klantenportfolio van Traffic Builders en geeft hij sturing aan de organisatie in een dynamische en snel veranderende...
CHASIN’: +31% vertoningen door inzet van YouTube, Display en Google Shopping-image

CHASIN': +31% vertoningen door inzet van YouTube, Display en Google Shopping

Lees verder

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een Google Marketing Platform Partner?

Als Google Marketing Platform Partner kennen we alle ins en outs. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn de eerste die nieuwe functies testen. Zo kunnen we GMP zo effectief en efficiënt mogelijk voor je inzetten.

Wat is het verschil tussen Google Marketing Platform 360 en de standaard versie?

Google Marketing Platform 360 is ontwikkeld voor organisaties die grote hoeveelheden data genereren en geavanceerde analyse mogelijkheden moeten hebben. De standaard versie is voor kleinere organisaties die minder data genereren en een standaard set analysetools nodig hebben.

Wat is het verschil tussen Google Marketing Platform en Google Ads?

Met Google Ads kunnen adverteerders advertentiecampagnes opzetten op Google en andere Alphabet platformen als YouTube. Het biedt verder weinig functionaliteiten. GMP biedt als platform daarentegen veel functionaliteiten zoals campagnebeheer, optimalisatie, data-analyse en datavisualisatie. Kleinere merken maken vaak gebruik van Google Ads en een deel van het GMP. Grotere merken maken daarentegen vaak volledig gebruik van Google Ads en Google Marketing Platform 360.

Wie volgt?

Kuyichi logo
OGZ logo
Mediq logo
CNV logo
Safescan logo
VVV logo

Over Traffic Builders

Bij Traffic Builders werken we met de beste technologieplatformen. We werken datagedreven en behalen daarmee het maximale resultaat voor merken. Deel je ambitieuze doelstellingen met ons, we gaan graag aan de slag.

Google Premier Partner

Sinds jaar en dag is Traffic Builders Google Premier Partner. We hebben toegang tot bètarapporten en -functionaliteiten en zijn aanwezig bij belangrijke Google-evenementen. We hebben brede ervaring en zijn up-to-date van de laatste ontwikkelingen.

We bundelen graag onze krachten

Jij weet alles van jouw organisatie en de branche. Als Google Premier Partner weten wij alles van het Google Marketing Platform. Deze kennis en ervaring combineren we graag. Zo halen we de beste resultaten. Toch liever zelf de regie in handen? We adviseren, ondersteunen en begeleiden waar jij wil.

Een integrale aanpak

We geloven dat marketing werkt vanuit een integrale aanpak. We zoeken synergie tussen kanalen voor de beste resultaten. Hiervoor combineren we Google Marketing Platform met andere disciplines en technologieën. Zo bereiken we de doelgroep effectief en met de juiste campagneboodschap.

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden