Krachtige webanalyse met een grote focus op privacy

Tije Vlam, Data Innovator

Matomo

Ontdek het potentieel van jouw website met open-source webanalyseplatform Matomo (voorheen Piwik). Analyseer het gedrag van je bezoekers en verbeter de gebruikerservaring. Behaal betere resultaten, terwijl je de privacy van bezoekers respecteert.

Anderen zoeken ook naar

Analyseer bezoekersgedrag en genereer waardevolle inzichten

Matomo is een open-source webanalyseplatform waarmee je websiteprestaties meet. Met het platform analyseer je bezoekersaantallen, paginaweergaven en de herkomst van verkeer. Installeer het platform op je eigen server, of integreer met andere platforms en CMS-systemen. Ook voldoe je aan alle AVG privacyregels en heb je toegang tot alle verzamelde data.

Gebruiksvriendelijk

Matomo is makkelijk in het gebruik door zijn intuïtieve interface. Het biedt de mogelijkheid om gepersonaliseerde dashboards te maken, waardoor het makkelijker wordt om resultaten af te lezen.

100% controle over je data

Met Matomo heb je volledige controle over je data omdat het op je eigen server kan worden geïnstalleerd. Dit waarborgt de privacy van bezoekers en voldoet aan AVG-regels.

50 custom dimensies voor volledige tracking

Voer diepgaande analyses uit met maar liefst 50 custom dimensies en metrics. Ontdek alles wat je wilt weten en begrijp het gedrag van je bezoekers tot in de details.

Uitgebreide analytische tool met veel functies

Matomo is een analytische tool met talloze functies, waardoor je alles kunt doen met 1 tool. Denk aan: heatmaps, A/B-tests, funnels, SEO-insights, en een eigen tag manager voor uitgebreide analyses.

Estéban Gorter | Digital Analytics Consultant

Estéban is een deskundige Digital Analytics consultant met een aanstekelijke lach. Hij is een echte expert als het aankomt op SQL, Regex, Tag Manager en Google Analytics.

Veelgestelde vragen

Kan Matomo worden geïntegreerd met andere tools en platforms?

Ja, Matomo kan worden geïntegreerd met verschillende tools en platforms, waaronder contentmanagementsystemen, e-commerceplatforms en marketing automation tools. Je integreert Matomo bijvoorbeeld met Datahive360 als je de data wilt combineren met al je marketingbronnen.

Hoe zit het met de privacy van de gegevens die worden verzameld door Matomo?

Matomo hecht veel waarde aan privacy en daarom heb je volledige controle over de verzamelde gegevens, zodat je je dataverzameling kunt afstemmen op het consent en de privacyverklaring die je hebt. Je kunt gegevens anonimiseren, IP-adressen maskeren en cookie-instellingen aanpassen om te voldoen aan privacywetgeving.

Is Piwik hetzelfde als Matomo?

Ja, Matomo heette vroeger Piwik. Uit het open-source project Piwik zijn Matomo en Piwik PRO ontstaan. Piwik PRO is een betaalde versie van Matomo met extra functies en zij zorgen voor de hosting van het platform.

Is Matomo beter dan Google Analytics 4?

Dit hangt af van de behoeften van jouw organisatie. Matomo biedt volledige controle over gegevens en privacy, terwijl Google Analytics 4 geavanceerde machine learning en integratie met Google-producten biedt. Maak een keuze op basis van jouw specifieke vereisten en voorkeuren.

Wie volgt?

Greenpeace logo
Kuyichi logo
Mediq logo
Channable
Belden logo
OGZ logo

Data-specialisten van Traffic Builders

Traffic Builders is een toonaangevend online marketingbureau met een passie voor data. Onze data-experts gaan met volle energie aan de slag voor jouw organisatie. Met diepgaande expertise en ervaring helpen we jouw bedrijf om het maximale uit Matomo te halen.

Deskundig advies

Onze ervaren consultants staan klaar om jou te begeleiden bij het implementeren en optimaliseren van Matomo. We bieden deskundig advies op maat, zodat je het maximale uit deze tool kunt halen voor jouw organisatie. Zo helpen we jouw bedrijf vooruit!

Samenwerking met andere disciplines

Het is belangrijk om de prestaties van jouw website te monitoren. We verschaffen inzicht in hoe we jouw website kunnen optimaliseren. Binnen ons multidisciplinaire team van online marketingexperts werken we nauw samen om deze mogelijkheden te ontdekken, met als doel om jouw succes te vergroten.

Resultaatgerichte aanpak

Bij Traffic Builders streven we naar meetbare resultaten. We analyseren de gegevens van Matomo grondig en stellen concrete actiepunten op om jouw websiteprestaties te verbeteren. Voor het volledig uitbesteden van je data analytics, data management, tag management en dashboarding & reporting kun je ook bij ons terecht.

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden