Crossmediaal marketing voeren: zelfs in de fysieke wereld

Levi, Display Advertising Consultant

Display advertising

Naamsbekendheid bij een nieuwe doelgroep creëren, awareness realiseren of juist bezoekers opnieuw bereiken met retargeting. Door de inzet van visuals, videomateriaal of een tekstuele boodschap is display advertising een krachtige marketingtool voor zowel online als offline.

Anderen zoeken ook naar

Meer zichtbaarheid met display advertising

Met display advertising creëer je op een effectieve manier zichtbaarheid. Met de juiste marketingstrategie en techniek, bereik je de gewenste doelgroep en versterk je de marktpositie van jouw organisatie. Multi-inzetbaar op meerdere kanalen en platforms en altijd goed te monitoren. Zo stuur je tussentijds bij.

Niet gebonden aan één kanaal

Display advertising heeft een enorm groot voordeel: je bent niet gebonden aan één platform of één kanaal. Display is overal. Van social media, Google, nieuwssites tot aan YouTube. Maar ook offline zoals langs de snelweg, bushokjes of op het vliegveld met digital-out-of-home.

Crossmediaal & full funnel

Met display advertising heb je de kans om daar te zijn waar je doelgroep is. Ongeacht of ze scrollen op een website, een game spelen op mobiel of staan te wachten in de file. De inkoopmogelijkheden en personalisatieopties zijn onbeperkt. Wij zorgen voor zichtbaarheid die je merkbekendheid vergroot.

Focus op personalisatie

Display advertising is bij uitstek hét kanaal om impact te maken op een hele specifieke groep of juist een enorm brede doelgroep. Wat de doelgroep ook is: wij bereiken deze effectief met doelgroep targeting. Zowel online als offline.

Talloze mogelijkheden

Informeren, enthousiasmeren of overtuigen. Wat de doelstelling ook is, display advertising helpt je deze te behalen. Impressies, clicks of verkopen, met de juiste strategie bereik je de doelgroep en versterk je de marktpositie van jouw merk.

Harvey Goossens | Digital Consultant | Display

Programmatic, DooH en uiteraard display advertising: Harvey gaat strategisch te werk en is altijd bezig met de volgende stap om merken te laten groeien.
Awarded
Belden: van banner tot hot-lead-image

Belden: van banner tot hot-lead

Lees verder

Veelgestelde vragen

Kosten banner advertising?

Als je weet wáár je wil adverteren, kunnen wij gemakkelijk op verschillende manieren advertentieruimte inkopen. De precieze kosten van banner advertising zijn afhankelijk van meerdere factoren. Denk aan formaat, de locatie waar de banner wordt weergegeven, de doelgroepgrootte en het aantal vertoningen. Wij adviseren jou hoe je je budget zo slim mogelijk inzet.

Wat is het voordeel van display advertising?

Display advertising biedt een aantal voordelen. Een belangrijke stap in elke marketingstrategie: het vergroot de naamsbekendheid van jouw organisatie. Door de inzet van display advertising op meerdere kanalen ontdek je snel hoe je jouw doelgroep bereikt. Daarnaast leer jij je (potentiële) klant beter begrijpen door de gedetailleerde rapporten die wij met display advertising genereren.

Welke typen display ads zijn er?

- Responsive display ads: is de verzamelnaam voor drie type display advertenties (responsive text, responsive image en native ads). Zoals de naam al zegt: responsive ads passen zich automatisch aan, aan het juiste formaat. Bij native ads gaat het nog net een stapje verder. Doordat native ads helemaal opgaan in dezelfde stijl als het platform of de website, valt het minder op dat ze commercieel ingestoken zijn.

- Programmatic advertising: deze advertenties worden op basis van algoritmes geoptimaliseerd. Door geautomatiseerde beslissingen tonen we de meest relevante advertenties aan de juiste doelgroep.

- Contextual targeting: is het targeten van advertenties op basis van de inhoud van een website of platform waar de advertentie wordt weergegeven.

- DooH: digital-out-of-home ads is een vorm van digitale reclame buitenshuis. Bereik de juiste doelgroep via banners op het vliegveld, in bushokjes of langs de snelweg.

Wie volgt?

Topmondzorg logo
Eneco logo
Leasplan logo
Fletcher hotels logo
Belden logo
OGZ logo

Over Traffic Builders

Wij ontzorgen van A tot Z. Maar daar hebben wij wel jouw hulp bij nodig. Wij geloven in een goede balans tussen klant en Traffic Builders als expert. Jullie benoemen de bedrijfsdoelstellingen en wensen; wij doen de rest. Samen maken we het verschil.

Winnaar IAB Programmatic Award

Wij zoeken graag de grens op met innovatieve oplossingen. En dat doen we met succes. De vakjury was lovend over onze inzet van display marketing. Iets waar we uiteraard enorm trots op zijn! Klaar om met een ijzersterke display campagne de concurrentie van jouw organisatie aan te gaan? Onze display-specialisten gaan geen uitdaging uit de weg.

Samenwerking met andere disciplines

Online succes behaal je niet alleen. Daarom staat samenwerking met jou als organisatie met stip op een. Uiteraard op de hielen gezeten door onze eigen specialisten van SEA, SEO, social media en content. Wij zoeken continu de samenwerking op met andere kanalen en specialisaties voor de perfecte crossmediale aanpak.

Altijd in ontwikkeling

De wereld van display advertising is altijd in ontwikkeling, dus zijn wij dat ook. We zijn constant op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en tools. Wist je dat we daarnaast zo’n 10% van onze tijd steken in kennisonderhoud. Alleen met kennis die up-to-date is kunnen we maximale resultaten behalen voor jouw organisatie.

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden