Alles voor de perfecte merkbeleving

Cherrelle, CRO-specialist

UX-design

Wat de doelgroep wil weten is belangrijker dan wat marketeers willen vertellen. Zet daarom de gebruiker centraal met UX-design.

Anderen zoeken ook naar

De beste online user experience

Met UX-design werken we dagelijks aan de beste gebruikerservaring voor bezoekers van websites en apps voor verschillende devices. Onze UX-specialisten ondersteunen met een maatwerk strategie en implementatie. Voor meer ROI uit marketingcampagnes.

UX-design website en apps

Zodra een website of app een cruciale schakel is in bedrijfsvoering en/of marketingcampagnes, heeft UX-design altijd échte meerwaarde. Dat is vandaag de dag dus in 99,99% van de gevallen. Start daarom met UX-design (als je dat niet al deed).

UX-designer

Een user experience designer optimaliseert betekenisvolle  en aangename gebruikerservaringen. Dit doen we met bewezen UX-strategieën, doelgroepinformatie én inzichten uit historische data. Naast websites of apps wordt UX-design veelvuldig toegepast voor softwareprogramma’s en games.

Content voor de gebruiker

Zonder uitstekende content realiseer je nooit een uitstekende gebruikerservaring. Daarom staan onze strategen, content marketeers en copywriters voor je merk paraat. We zorgen voor betrouwbare forecasts en werken samen aan hetzelfde doel.

Werkwijze UX-design

We starten met een data- en gebruikersonderzoek. In de ontwerpfase gaan we aan de slag met flowcharts  en moodboards die we in de implementatiefase toepassen voor resultaatgerichte verbeteringen op websites en apps. Daarna volgen tests en verdere optimalisatie.

Alexander Kosman | Creative Director

Alexander is de creative director van ons creatieve label Shoq. Met meer dan 15 jaar ervaring heeft hij grote en kleine merken geholpen met hun digitale transformatie en bedrijven laten groei van...
Makelaarsland: +25% conversies door implementatie Self Generation Effect (CXO)-image

Makelaarsland: +25% conversies door implementatie Self Generation Effect (CXO)

Lees verder

Veelgestelde vragen

Wat betekent UX-design?

UX-design is een afkorting voor user experience design. Gebruikersonderzoek en het verbeteren van de ervaring staan voorop. Dit kan een gebruikerservaring zijn op een website maar ook een app, game, webshop of een specifieke dienst of service.

Wat is het verschil tussen UX- en UI-design?

UX staat voor user experience en UI staat voor user interface. Bij UX draait het bijvoorbeeld om het maken van nieuwe wireframes en animaties of het testen van buttons, links en formulieren. Bij UI gaat het om het goed functioneren van een website, game of app. UX draait zoals eerder gezegd om het totale plaatje, de complete gebruikerservaring, UI focust zich meer op de interface. UI-designers zijn experts binnen het vakgebied van design.

Wanneer schakel je een UX-designer in?

Een UX-designer schakel je in wanneer je de gebruikerservaring van je doelgroep en bezoekers wilt verbeteren. Wanneer je die ervaring verbetert zal dat resulteren in meer online engagement en hogere conversieratio’s.

Wat is het verschil tussen een UX-designer en websitebouwer?

Een UX-designer is niet hetzelfde als een websiteontwerper of appbouwer. Waar een websiteontwerper zich meer focust op hoe het geheel eruit ziet en het gebruikersgemak voor bijvoorbeeld web- en content managers, is dat voor een UX-designer heel anders.

Wie volgt?

Topmondzorg logo
Eneco logo
Leasplan logo
Fletcher hotels logo
Makelaarsland logo
Safescan logo

Over Traffic Builders

Datagedreven designs, banners, websites en apps: onze datagedreven creatives en designs zorgen voor de beste online ervaring van je doelgroep. Traffic Builders is gespecialiseerd in datagedreven omnichannel marketingstrategieën waar UX-design een onmiskenbaar onderdeel van is geworden.

UX-specialisten

UX-specialisten zorgen ervoor dat het functioneel en visueel aantrekkelijk is voor de eindgebruiker. Een goed en sterk ontwerp dat voor de gebruiker als vanzelfsprekend aanvoelt. Onze UX-experts weten dit feilloos te realiseren.

Samenwerking met CRO, SEO en content

Nieuwe user stories en user flows dienen geoptimaliseerd te worden voor de eindgebruiker. De doelgroepintentie moet matchen met bijvoorbeeld de landingspagina. Daarom werken onze UX-designers samen met CRO, SEO en content marketing. Zo zorgen we dat techniek, copy en online pursuasion samen voor het gewenste resultaat zorgen.

UX-design en digital analytics

Zonder data geen succes. Gebruikersonderzoek staat aan de basis van UX-design. We werken daarbij samen met de data specialisten van Traffic Builders. Digital analytics en UX-design gaan bij ons hand in hand.

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden