De juiste boodschap, op het juiste moment

Werner, Marketing Consultant

E-mailmarketing uitbesteden

E-mailmarketing uitbesteden: vergroot de merkbeleving van je organisatie. Initieer sales, genereer leads door e-mailmarketing uit te besteden. Spreek de doelgroep direct aan en overtuig. Met sterke, doordachte campagnes zorgen onze e-mailmarketing experts ervoor dat de doelgroep van jouw organisatie tot actie overgaat.

Gerelateerde diensten:

E-mailmarketing uitbesteden: zo werkt het

Besteed e-mailmarketing uit en onze specialisten zetten de boodschap van jouw organisatie doeltreffend en ijzersterk neer. Of het nu gaat om een nieuwsbrief, een nurture- of retentiecampagne onze datagedreven aanpak bereikt altijd het juiste publiek. E-mail is zowel voor B2B als B2C het meest directe kanaal om een (potentiële) klant aan te spreken én te laten converteren.

Geen one-size-fits-all-aanpak

Het marketinglandschap is continu in beweging en verandert waar je bijstaat. Eén nieuwsbrief voor al je klanten, oftewel een one-size-fits-all-aanpak is dan ook niet meer van deze tijd. Ga voor segmentatie en personalisatie in e-mailmarketing. Word slimmer. Door nauwe samenwerkingen met development, content en strategie weten wij exact hoe wij met jouw campagnes impact maken.

E-mailmarketing experts

Een hoger conversieratio, klantenbinding, cross- en upsell: wij zijn altijd bezig om onze campagnes slimmer te maken. En dat slimmer maken doen we door het verzamelen van data, testen en proberen. Bijschaven en weer doorgaan. En het liefst voor ambitieuze challengers, die elke dag beter willen worden. Net als wij.

Full funnel marketing

Het grootste voordeel; e-mailmarketing is altijd inzetbaar. Op elk moment in de funnel. Onze e-mailmarketing experts ontwikkelen een full funnel marketingstrategie zodat een (potentiële) klant geen enkele stap in de klantreis misloopt. Van begin tot eind. Van het punt dat een persoon nieuwsgierig is naar je product, dienst of merk tot aan het worden van een loyale klant.

Datagedreven

Datagedreven werk is wat wij doen: we signaleren pijnpunten en benutten kansen. Onze e-mailmarketing specialisten zorgen voor succesvolle campagnes door het aanbrengen van personalisatie, relevantie en bovenal creativiteit. Door de juiste data van e-mailbenchmarks, A/B-testen, open- en clickrates beschikken we altijd over de realtime data.

Amber Swier | Copywriter & Content Marketeer

Deze creatieve content marketeer en copywriter schudt moeiteloos de beste teksten uit haar mouw. Met een toefje SEO of knipoog indien gewenst. Blogt daarnaast regelmatig over de leukste content- en videocampagnes.

Veelgestelde vragen over e-mailmarketing

Waarom e-mailmarketing uitbesteden?

Het uitbesteden van e-mailmarketing is meer dan alleen tijdwinst. Met de juiste inhoudelijke kennis, slimme oplossingen en personalisatie, zorgen wij ervoor dat een (potentiële) klant converteert.

Wat is het voordeel van e-mailmarketing?

De kracht van e-mailmarketing is personalisatie. Je spreekt de doelgroep direct aan. Daarnaast is het engagement hoog, omdat de lezer er heel bewust zelf voor gekozen heeft om een e-mailadres achter te laten. Wat ook sneller resulteert in een conversie.

Hoeveel kost e-mailmarketing uitbesteden?

E-mailmarketing is relatief goedkoop. Waar je bij veel disciplines per klik betaalt, betaal je bij e-mail per verzonden mail (en tot een bepaalde doelgroepgrootte zelfs niets). Daarnaast is het een win-win want de kans op een directe conversie is via mail ook nog eens groter. Het totale kostenplaatje bepalen we samen. Afgestemd op het beschikbare budget en doelstellingen.

Wie volgt?

Mediq logo
Topmondzorg logo
Liander logo
Belden logo

E-mailmarketing expertise van Traffic Builders

Wat haal je in huis bij het kiezen voor Traffic Builders? Een bak aan kennis, data, creativiteit en een dubbele portie succes. Onze e-mailmarketingexperts segmenteren, personaliseren en automatiseren.

Het complete plaatje

Ons team van experts kent alle best practices als het gaat om e-mailmarketing. Wij zien het grote geheel. Het complete plaatje. We verzamelen data, innoveren en werken vooral nauw samen met andere marketingspecialisten om campagnes te bouwen die impact maken.

Samenwerking op maat

Vanaf dag één stropen we de mouwen op: onze e-mailmarketing experts leveren alleen maatwerk. Dat betekent een uitstekende doelgroepdefinitie, focus op de juiste touchpoints per fase, gebruik van de nieuwste technologieën en platforms maar ook maandelijkse monitoring en ondersteuning. Geautomatiseerd waar mogelijk, bijvoorbeeld met Spotler.

Samen is ook écht samen

Als online marketeer van de organisatie ken jij jullie merk door en door. Logisch, maar uiterst waardevol én belangrijk voor ons. Wij werken dan ook graag samen. Echt samen. Wij zijn een verlengstuk van het marketingteam van jouw organisatie, niet alleen een leverancier. Dit zorgt voor een sterke e-mailmarketing-strategie en marketing automation flows waar jij geen omkijken naar hebt.

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden