Ga voor een hogere ROI en meer loyale klanten

Werner, Marketing Consultant

E-mailmarketing specialist

Nieuwsbrieven, welkomstcampagnes, nurture- of retentiecampagnes en marketing automation. Onze e-mailmarketing specialisten zorgen dat de boodschap van jouw organisatie doeltreffend wordt neergezet.

Anderen zoeken ook naar

Doeltreffende campagnes met een e-mailmarketing specialist

E-mailmarketing is altijd inzetbaar en één van de betere marketingdisciplines om laagdrempelig contact te hebben met de klant. Onze specialisten ontwikkelen een full funnel e-mailmarketingstrategie zodat een (potentiële) klant geen enkele stap in de klantreis overslaat. Met als inzet: impact, nieuwe merkambassadeurs en meer terugkerende klanten.

Meer engagement en impact

Laagdrempelig, persoonlijk en zéér effectief. Onze e-mailmarketing specialisten voegen met hun kennis en kunde extra waarde toe aan de klantreis. Wij zorgen dat jouw boodschap impact maakt en creëren een optimale opvolgflow om engagement verder te verhogen.

Next level e-mailmarketing

Hulp nodig bij de implementatie en inrichting van jouw e-mailmarketingtool of marketing automationflow? Onze e-mailmarketing specialisten zijn expert op dit gebied. Wij zijn er om jou te helpen je e-mailmarketingstrategie vorm te geven en naar een hoger niveau te tillen.

Zet verkeer om in klanten

Door e-mailmarketing in te zetten, sta je al met vijf-nul voor. Mensen die je bereikt met nieuwsbrieven, hebben daar zelf om gevraagd door hun e-mailadres achter te laten. De interesse is er dus. Nu nog omzetten naar loyale klanten. Samen gaan we dit bereiken. Door te segmenteren, personaliseren én automatiseren.

Spotler-partner

We zijn thuis in diverse mailprogramma’s zoals HubSpot en Moosend en werken zelf met Spotler. Spotler is een Nederlandse software en service en dat maakt dat je bij de keuze voor Spotler AVG-compliant wordt. En in het kader van de AVG (of GDPR) is het ook belangrijk dat je data veilig in Europa zijn opgeslagen. Een garantie die Spotler biedt.

Amber Swier | Copywriter & Content Marketeer

Deze creatieve content marketeer en copywriter schudt moeiteloos de beste teksten uit haar mouw. Met een toefje SEO of knipoog indien gewenst. Blogt daarnaast regelmatig over de leukste content- en videocampagnes.

Veelgestelde vragen over e-mailmarketing specialist inhuren

Wat is het voordeel van een e-mailmarketing specialist?

Onze e-mailmarketingspecialisten bieden praktische kennis en ervaring om de campagnes van jouw merk of organisatie te verbeteren. Wij ontzorgen op alle vlakken: verbeteren het ontwerp, maar ook de inhoud. We zorgen voor een hoger open- en klikratio én optimaliseren automatiseringsstrategieën. Alles om de betrokkenheid van klanten en de ROI te verhogen.

Wat doet een marketing automation expert?

Zoals de naam al zegt: marketing automation is het automatiseren van marketingprocessen met als doel kwalitatieve goede leads binnen te halen. Een marketing automation expert helpt organisaties bij het ontwikkelen, implementeren en verbeteren van deze processen. Met marketing automation zorgen wij ervoor dat content op het juiste moment aan de juiste persoon wordt voorgeschoteld. We analyseren deze gegevens en sturen bij waar nodig.

Hoe kies ik de juiste e-mailmarketingtool?

Om de juiste e-mailmarketingtool te kiezen, stel je jezelf eerst wat vragen. Wat is het budget dat je wil besteden? Wat is het doel van de campagne(s)? Welke functies heb je nodig? Wij begrijpen maar al te goed dat dit een lastige keuze is. Er zijn zoveel opties en mogelijkheden. Wij zijn expert op het gebied van e-mailmarketingtools. Laat ons helpen om de tool te kiezen die het beste past bij de behoefte van je organisatie.

Wie volgt?

Topmondzorg logo
Eneco logo
Leasplan logo
Koninklijke Horeca Nederland logo
Greenpeace logo
OGZ logo

Genoeg gepraat. Laten we mailen.

Hidden
Hidden
Hidden