Optimaal resultaat voor de lange termijn

Thomas, SEO-consultant

SEO uitbesteden

Traffic Builders is een van de eerste zoekmachineoptimalisatie-bureaus van Nederland. Sinds 2001 helpen we organisaties die SEO willen uitbesteden. We genereren verkeer naar je website en werken met onze SEO-strategie aan een langetermijnoplossing.

Onze andere SEO-diensten

SEO uitbesteden voor de meest zichtbare positie

Wij geloven dat het altijd beter kan. Slimmer. En dat doen we door de juiste balans te creëren tussen het verzamelen van data, ontwikkelen en proberen. Tweaken en weer door. Alles voor maximale zichtbaarheid in zoekmachines. Met ruim twintig jaar ervaring – en begonnen als zoekmachine-optimalisatiebureau – weten we waar we over praten.

Autoriteit is king, content is queen

SEO is opgebouwd uit de pijlers autoriteit, techniek en content. De autoriteit van een pagina bepaalt de relevantie én of een pagina dus interessant is voor een bezoeker. Wij weten als geen ander hoe je authority building goed toepast en kennen alle ins en outs van linkbuilding. Hiermee vergroten we de online vindbaarheid van je organisatie en zorgen we dat je een autoriteit wordt op het gebied van jouw expertise of product.

SEO-pijler techniek: complexer dan ooit

De techniek van websites is vandaag de dag complexer dan ooit. Het is meer dan een ‘fijne gebruikerservaring’ of snelle laadtijd. Denk aan het indexbaar maken van JavaScript frameworks, je structured data op orde krijgen met behulp van bijvoorbeeld JSON-LD, headless CMS en app indexing. Dit is slechts het topje van de ijsberg. Ga je SEO uitbesteden, dan zijn onze SEO-specialisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zien we niks over het hoofd.

SEO copywriting & content

Tekst, video’s, afbeeldingen en audio. SEO kan niet zonder ijzersterke content marketing. Er wordt wel eens gezegd dat content “king” is, maar heel eerlijk: content is nergens als je website niet zoekmachinevriendelijk is. Om je vindbaarheid te vergroten is het creëren van content voor je bezoekers dan ook enorm belangrijk. Onze SEO-copywriters zetten met unieke en krachtige teksten de juiste toon en creëren daarmee de meest waardevolle content.

SEO-migraties en nieuwe websites

Waarom zou je SEO uitbesteden? Vaak beginnen SEO-projecten bij een nieuwe website of SEO-migratie. Hierbij zoeken we altijd synergie tussen de drie pijlers. Dit doen we datagedreven, op basis van analyses van zowel content als techniek en autoriteit. Zo formuleren we een strategie voor een vlekkeloze websitemigratie. Onze specialisten hebben hierin jarenlange ervaring en een stappenplan klaarliggen.

Robbert van Ekris | Senior SEO Consultant

Deze SEO-specialist loopt al een decennium bij ons rond. Technisch en analytisch zeer sterk. Altijd op de hoogte van de laatste trends en AI-ontwikkelingen.
Kunstgrasnet: de bewezen kracht van SEO & authority building-image

Kunstgrasnet: de bewezen kracht van SEO & authority building

Lees verder

Veelgestelde vragen over SEO

Waarom SEO uitbesteden?

SEO is misschien wel één van de lastigste marketingdiscipline om zelf bij te houden. Door constante ontwikkelingen en updates vanuit de zoekmachine moet je als SEO-specialist altijd up-to-date zijn. SEO uitbesteden geeft je de mogelijkheid om te doen waar jij écht goed in bent en wij ontzorgen jou en gaan voor optimaal resultaat op zowel de korte als lange termijn.

Wat is het voordeel van zoekmachine optimalisatie voor mijn organisatie?

Organisch beter vindbaar worden. Concurreren met concullega’s en bedrijven. Gezien worden: dat is het voordeel van zoekmachine optimalisatie voor jouw organisatie. De gemiddelde click trough rate voor positie 1 in Google is maar liefst 28,5%. Enorm hoog. Eén positie lager is de gemiddelde CTR nog ‘maar’ 15,7%. Positie 3 is goed voor 11% van het verkeer. Cijfers zeggen meer dan duizend woorden: wacht niet langer en laten we samen SEO inzetten om die koppositie over te nemen.

Hoe begin ik met SEO-linkbuilding?

Ga voor meer bezoekers en omzet door links te genereren. Start met interne SEO-linkbuilding. Dit is de eerste stap – en basis – voor een goede linkbuilding-strategie. SEO-linkbuilding is arbeidsintensief en kwalitatieve (externe-)links vinden, kan lastig zijn. Wij adviseren je graag hoe je het linkbuildingsbudget zo slim mogelijk inzet.

SEO of SEA?

Als wij mogen kiezen: beide. Of beter gezegd, zet deze marketingkanalen tegelijk in. SEO en SEA vullen elkaar namelijk perfect aan. SEA is een goede boost voor de korte termijn en door SEO in te zetten creëer je perspectief op de lange termijn. Wil je weten wat het beste is voor jouw organisatie? Wij adviseren graag.

Wie volgt?

Topmondzorg logo
Eneco logo
Leasplan logo
Fletcher hotels logo
Foodticket logo
Kuyichi logo

SEO-specialisten van Traffic Builders

SEO is een marketingdiscipline waarmee je grootse resultaten boekt. Of grootste opgebouwde resultaten en autoriteit verliest als je er geen rekening mee houdt. Als de fundering staat, bouwen we samen verder. Dit doen we op basis van de drie pijlers die SEO kent: content, techniek en autoriteit.

Winnaar SEO-B2B Global Search Award

Dat ervaring zich uitbetaalt, dat blijkt. Als winnaar van een Global Search Award in de categorie ‘Best Use of Search B2B’ zijn we supertrots.

Het complete 3-in-1-pakket

Ons team van specialisten is nieuwsgierig, gedreven en altijd in voor iets nieuws: SEO kent dan ook geen verrassingen voor ze. Als ze ergens induiken, halen ze de onderste steen boven voor het beste resultaat. Of het nu gaat om SEO-content, de technische kant van SEO of autoriteit, wij laten graag zien wat we kunnen.

Vinger aan de pols

Als SEO-specialisten zitten we overal bovenop: trends in zoekgedrag, stijgingen en/of dalingen van keywords. Wij blijven alert en monitoren continu. We vangen alle data voor jouw organisatie in een dashboard en optimaliseren aan de hand van de prestaties. Elke maand opnieuw voor het beste resultaat.   

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden