Een sterke marketingstrategie: essentieel voor online succes

Jaap, Digital Strategy Consultant

Online marketing-strategie uitbesteden

Je online marketing-strategie uitbesteden zorgt voor de juiste verbinding tussen kanalen, disciplines en dus: (potentiële) leads. Met een sterke, vooropgezette strategie bereik je jouw marketingdoelen op de korte én lange termijn. Maak met een sterke marketingstrategie de weg vrij naar online succes.

Anderen zoeken ook naar

Het REAN-model is de basis voor online succes

Een huis bouw je ook niet zonder fundering. Dat geldt ook voor een online marketing-strategie. Als je online succesvol wil zijn, is je strategie het fundament. Wij bouwen je fundament vanaf de grond op gebaseerd op het REAN-model: hét framework voor elke marketingstrategie.

Het REAN-model

Bij Traffic Builders geloven we in het toepassen van een integrale aanpak ofwel het REAN-model. REAN staat voor Reach, Engage, Activate en Nurture. De doelgroep van jouw organisatie staat in alle vier deze lagen centraal. Het gaat om het bereiken (Reach) van de doelgroep door meer naamsbekendheid te genereren. Om ze vervolgens te inspireren en informeren (Engage) en over te halen om klant te worden (Activate). Hebben ze eenmaal geconverteerd? Dan zorgen we ervoor dat ze tevreden blijven (Nurture).

Full funnel marketing

Inspireren, enthousiasmeren, converteren en werken aan de merkvoorkeur en merkbekendheid. Facetten van marketing die alleen met een full funnel strategie en aanpak worden bereikt. Wij zorgen dat merken in elke fase van de klantreis top of mind zijn. Onmisbaar hierbij is ons REAN-model.

Doelgroepanalyse en buyer persona’s

Een full funnel-aanpak start met een uitgebreide doelgroepanalyse en het creëren van buyer persona’s. Wie zijn de concurrenten? Hoe hebben zij de klantreis ingericht? Wat wil de doelgroep van jouw organisatie? Zo bepalen we waar de kansen liggen voor jouw online marketingstrategie.

Richting en stabiliteit

Besteed je online marketingstrategie uit en laat ons de rode draad spannen naar online succes. Een sterke marketingstrategie biedt jouw organisatie of merk richting en stabiliteit. Door onze integrale aanpak op basis van het REAN-model blijf je de juiste koers varen in een toch al snel veranderend online landschap.

Levi Morsy | Digital Consultant | Display

Levi heeft aan bak aan ervaring op het gebied van online marketing. Hij werkt mee aan diverse cases die op de shortlist staan voor meerdere marketingawards.
Awarded
Mediq: hyper local targeting B2B en B2C-image

Mediq: hyper local targeting B2B en B2C

Lees verder

Veelgestelde vragen over online marketingstrategie

Waarom online marketing uitbesteden?

Wat is wijsheid: online marketing uitbesteden of het zelf doen? De complexiteit van online marketing is niet altijd duidelijk. Er is zoveel om rekening mee te houden. Welke marketingspecialismen passen bij mijn doelgroep? Wanneer kies je voor welk kanaal en hoeveel budget zet je in? Je moet weten aan welke knoppen er gedraaid moeten worden om succesvol te zijn. Jij houdt de regie, wij helpen om jouw organisatie of merk naar een hoger niveau te tillen.

Wat maakt Traffic Builders het beste online marketingbureau?

Door het REAN-model als uitgangspunt te nemen, de krachten van onze specialisten te bundelen en te blijven innoveren mag jij ervan op aan kunnen dat wij op een professionele manier aan jouw marketingdoelstellingen werken. Dát – gecombineerd met de gewonnen awards op strategisch vlak – maakt dat wij het beste online marketingbureau zijn.

Waarom buyer persona’s bij online marketing?

Goed geformuleerde buyer persona’s helpen bij het bepalen van je online marketingstrategie. Wie is de toekomstige klant van jouw organisatie? Wat zoekt ‘ie en vooral wat beïnvloedt deze klant. Met buyer persona’s creëer je een gedetailleerd profiel van een voorbeeldklant op basis van gedrag, behoeftes en doelen. Op deze manier koppel je elke potentiële klant aan een buyer persona en waar we met de juiste strategie, creatives, content en kanalen op inspelen.

Wat is full funnel online marketing?

Van het punt dat iemand jouw organisatie of merk nog niet kent tot aan het worden van een loyale klant. Dat is de reis die een klant aflegt, ofwel door de funnel gaat. Full funnel marketing richten wij zo in dat elke persoon in je doelgroep geen een stap in de klantreis overslaat. Het doel? Zoveel mogelijk potentiële klanten enthousiasmeren en overtuigen om tot conversie over te gaan.

Wie volgt?

Topmondzorg logo
Eneco logo
Leasplan logo
Fletcher hotels logo
Kuyichi logo
Woonnu logo

Online marketingspecialisten van Traffic Builders

Wij geloven als geen ander in een integrale aanpak. Dat betekent dat we alles samendoen. Met onze specialisten, maar ook met jou. Jij kent als online marketeer alle ins en outs van jouw organisatie: uiterst waardevol en belangrijk voor ons om de juiste online marketingstrategie uit te stippelen.

Marketingspecialisten voor elk onderdeel

De online marketingstrateeg houdt high over alles in de gaten. Stuurt ons team van experts aan en is aanspreekpunt voor jouw organisatie. Een strateeg zet de lijnen uit en is overal bij betrokken, maar daar heeft hij wel zijn team van marketingspecialisten bij nodig. Onze specialisten weten immers álles over hun vakgebied. Door deze crossmediale werkwijze laten we geen kansen onbenut.

4x Winnaar Global Search Award

Dat we weten waar we over praten blijkt. Als winnaar van vier Global Search Awards en een IAB Programmatic Award in de categorie full funnel mag je wel aannemen dat we goed zijn in wat we doen. Wil jij voor jouw organisatie ook zo’n ijzersterke marketingstrategie opzetten? Met onze no-nonsense aanpak en heldere afspraken, regelen we dat.

Samenwerking voorop

Een online marketingstrateeg weet alles van online marketing. Jij weet alles van jouw organisatie en branche. Deze kennis en vaardigheden bundelen we graag. Zo ontwikkelen we uitgekiende marketingstrategieën, samen met jouw. Alleen door samen te werken behalen we maximaal resultaat.

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden