Personaliseer en automatiseer voor de beste resultaten

Spotler Partner

Met e-mailmarketing informeer je de doelgroep, genereer je leads en initieer je sales. Als Spotler Partner adviseren we je hoe je Spotler Mail+ succesvol inzet.

Anderen zoeken ook naar

Informeer, overtuig en converteer je doelgroep met Spotler Mail+

Verstuur nieuwsbrieven en beheer geautomatiseerde e-mailcampagnes met Spotler Mail+. Segmenteer en selecteer doelgroepen voor gepersonaliseerde mailings. Door integratie van je CRM- en e-commercesysteem zorg je voor actuele data over klanten, producten en diensten.

De tool die naadloos aansluit bij je e-mailmarketing-strategie

Dynamisch content tonen op basis van de ontvanger? Kan gewoon. Segmenteer en stel doelgroepen samen voor het personaliseren van je e-mails. Daarnaast pas je gemakkelijk marketing automation toe met geavanceerde e-mailcampagnes. Spotler biedt waardevolle functionaliteiten voor het overtuigen van jouw doelgroep.

Test, optimaliseer en rapporteer binnen een handomdraai

Wat werkt en wat werkt niet? Voer A/B-testen uit en optimaliseer content voor meer rendement. Of analyseer de resultaten van je campagnes met behulp van overzichtelijke rapportages, aangevuld met heatmaps en eigen benchmarks.

Tal van mogelijke koppelingen

Spotler heeft een ruim aanbod aan standaardconnectoren. Zo kan klantdata uit je CRM of CDP makkelijk gekoppeld worden. Staat jullie datatool er niet tussen? Geen probleem, Traffic Builders zorgt voor een slimme integratie en koppeling.

Ga volledig AVG-compliant te werk

E-mailmarketingprogramma’s verzamelen klantdata; onmisbaar voor een succesvolle e-mailmarketingstrategie. Maar deze data is privacygevoelig. Spotler is volledig AVG/GDPR-compliant. Zo is data in Nederland opgeslagen en kun je kiezen voor een login met een tweestapsverificatie of SSO.

Werner Doesburg | Marketing Consultant

Werner is onze specialist op het gebied van marketing automation en e-mailmarketing. Werkt als marketing consultant voor onze eigen campagnes, social kanalen en website.

Veelgestelde vragen

Waar moet ik op letten bij het uitzoeken van een e-mailmarketing tool?

Het belangrijkste om op te letten is of de software wel voldoet aan de wensen en eisen van jouw organisatie. Check bijvoorbeeld de mogelijkheid om data, systeemvoorkeuren en andere functionaliteiten te koppelen. Daarnaast raden we bij Traffic Builders aan om te kiezen voor een tool die AVG-compliant is zodat je e-mailmarketingactiviteiten aan (Nederlandse) wetgeving voldoet.

Hoe veel kost Spotler Mail+?

Dat is afhankelijk van de wensen en eisen die je hebt. Spotler biedt verschillende pakketten aan en is daarmee geschikt voor zowel grote partijen als het mkb. Het goedkoopste pakket, Spotler Mail+ Professional, begint bij €139 per maand, inclusief supportpakket. Daarnaast bepaal je zelf welke e-mailbundel je afneemt. Zo betaal je alleen voor de mails die je daadwerkelijk verstuurt. Bij extra mails, koppelingen of functionaliteiten wordt een maatwerk prijs opgesteld.

Wat is het verschil tussen Spotler en andere bekende tools zoals Mailchimp?

Mailchimp is wereldwijd erg bekend en veelgebruikt. Mailchimp is echter niet AVG-compliant, met dataservers in Amerika en zonder verwerkersovereenkomst. Spotler is daarentegen volledig AVG-compliant met servers in Nederland en verschillende manieren van databeveiliging. Ook krijg je bij Spotler uitgebreid support, telefonisch en per mail, terwijl Mailchimp met een ticketing systeem en zelfservice werkt.

Wie volgt?

Kuyichi logo
RTV Rijnmond logo
Woonboulevard Poortvliet logo
Safescan logo

Over Traffic Builders

Benieuwd naar wat we bij Traffic Builders voor jou kunnen betekenen? We weten alles van e-mailmarketing. Door kennis, innovatie en creativiteit te combineren ontwikkelen we een succesvolle online marketing-strategie voor jouw organisatie. Geen uitdaging is ons te gek, hoe ambitieuzer hoe beter.

Spotler Partner én expert

Als Spotler Partner adviseren we graag over de mogelijkheden voor jouw merk. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste features. Door samenwerking tussen onze e-mailmarketing specialisten en team Growth & Tech komen we met slimme innovaties. Alleen zo kunnen we maximale resultaten garanderen.

Synergie tussen kanalen

We geloven we in de kracht van synergie tussen kanalen. We adviseren je graag over jouw e-mailmarketing-strategie. Maar onze e-mailmarketing specialisten zoeken ook graag de samenwerking op met andere kanalen. Door de samenwerking met SEO-, social en SEA-experts bereiken we de beste resultaten voor jouw merk.

Samenwerking loont

Wij zijn de expert op het gebied van e-mailmarketing en Spotler. Jij bent de expert als het gaat om jouw organisatie en branche. De beste samenwerking ontstaat als we onze kennis en expertise bundelen. Besteed je e-mailmarketing uit en kom erachter dat samenwerking met een Spotler Partner loont.

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden