Door continue optimalisatie blijven je campagnes in topvorm

Tim, SEA-specialist

SEA-specialist

Voorkom dat jouw organisatie potentiële leads misloopt. Een ervaren SEA-specialist krijgt jouw organisatie op die prominente plek in de zoekresultaten. Zodat jullie zichtbaar zijn voor de mensen die gericht naar jullie aanbod op zoek zijn.

Anderen zoeken ook naar

Aan de slag met een SEA-specialist van Traffic Builders

SEA-audit en strategie

De start is een SEA-audit waarbij het advertentieaccount en de campagnes worden geanalyseerd. Hieruit vloeit een helder rapport voort met quick wins, concrete verbeterpunten en kansen. Dit is, in combinatie met de online doelstellingen, de basis voor de SEA-strategie.

Continue optimalisatie

Het advertentielandschap verandert continu: nieuwe concurrenten, gewijzigde algoritmes en veranderend zoekgedrag. Met overzichtelijke dashboarding en heldere rapportages blijft de SEA-specialist scherp op deze veranderingen. Hij analyseert, optimaliseert en springt proactief in op nieuwe kansen. Door deze continue optimalisatie blijven jouw advertentiecampagnes in topvorm.

Best practices PPC-campagnes

Ga je aan de slag met een van onze SEA-specialisten, dan kun je rekenen op volledige ontzorging. Dat begint met een SEA-audit en het uitvoeren van best practices die direct resultaat opleveren. De SEA-specialist zet al z’n kennis en ervaring in op het gebied van Google Ads biedstrategieën en tools als Channable en Search Ads 360. En we dompelen ons onder in jouw organisatie, om tot de juiste targeting en invulling van de campagnes te komen. Uiteraard wordt er ook voor ijzersterke copy en converterende landingspagina’s gezorgd.

Werken met de top

Onze online marketingspecialisten zorgen voor resultaat. SEA en Google bieden steeds meer oplossingen om het werk te automatiseren. Onze specialisten weten als geen ander aan welke knoppen ze kunnen draaien voor maximaal resultaat. De samenwerking met bijvoorbeeld een strateeg, content marketeer of CRO-specialist zijn daarbij onmisbaar voor de beste online ervaring van jouw dienst of product.

Andre Ević | Digital Consultant | SEA

Andre is in korte tijd uitgegroeid tot onmisbare kracht in het SEA-team en werkt mee aan het succes van klanten als Eneco en CNV.
Awarded
Eneco: doel-ROAS verlaagt CPA met 27% (SEA i.s.m. Google Ads)-image

Eneco: doel-ROAS verlaagt CPA met 27% (SEA i.s.m. Google Ads)

Lees verder

Veelgestelde vragen

Wat doet een SEA-specialist?

Een SEA-specialist houdt zich bezig met het maken, analyseren en optimaliseren van online advertenties in zoekmachines. De SEA-specialist werkt vanuit de bedrijfsdoelstellingen en een vooraf geformuleerde strategie. Daarbij wordt continu gezocht naar de juiste balans tussen kosten en ROI.

Wat is het voordeel van een SEA-specialist?

Hoe beter je online vindbaar en zichtbaar bent, hoe meer traffic en naamsbekendheid je genereert. Dit kun je heel gericht sturen met SEA. Maar: de concurrentie is groot. Dus hoe pak je dat aan? Dat weten onze SEA-experts als geen ander. Zij gaan gestructureerd te werk, gebruiken de juiste technieken en tools en blijven scherp op nieuwe kansen.

Geven jullie SEA-experts ook Google Ads-trainingen?

Jazeker. Bij Traffic Builders hebben we een schat aan kennis en praktische skills in huis. Kennis en skills die we graag met onze klanten delen. Zo ook op het gebied van SEA en Google Ads. Wil jouw team meer kennis opdoen op het gebied van SEA en Google Ads? Plan dan een in-house training of workshop van een Google Ads-specialist van Traffic Builders. Willen jullie de basisbeginselen leren, of is er juist behoefte aan diepgaande kennis? De inhoud van de training bepalen we samen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wie volgt?

Topmondzorg logo
Eneco logo
Leasplan logo
Fletcher hotels logo
Hiber logo

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden