Internationaal marketing netwerk

Wat is Dall Int.?

Dall Int. is een internationale alliantie van inmiddels ca. 10 onafhankelijke digital marketingbureaus door heel Europa. Als netwerk komen wij minsten 2x per jaar samen op directieniveau. Daarnaast werken consultants van verschillende bureaus samen voor gezamenlijke opdrachtgevers, organiseren we kennisevents en werken we aan uitwisselingsprogramma’s voor onze medewerkers. Alle Dall Int. bureaus werken bovendien volgens dezelfde, op het REAN-model en framework van Traffic Builders gebaseerde werkwijze.

Dall Int.: internationale digital marketing in heel Europa

Heb je internationale groeiambities? Of doet jouw organisatie al zaken in het buitenland en zoek je een digital marketingbureau met internationale slagkracht en bewezen expertise? Dan ben je bij het internationaal netwerk van Traffic Builders aan het juiste adres. Als founding member van Dall Int. beschikken we over meer dan 400 online marketingspecialisten door héél Europa.

Selectie van de top 3% beste Google Premier Partners

10+ onafhankelijke bureaus in Europa

400+ online marketing specialisten

Native speakers in 20+ talen

Meer dan 1.000 opdrachtgevers

Ruim €100 miljoen beheerd digital mediabudget per jaar

Zo helpt Dall Int.


Expertisegebieden

  • Display advertising
  • Content marketing
  • SEA
  • SEO
  • Marketplaces
  • Digital Analytics
  • CRO
  • Marketing automation
  • Social media marketing

Een vast aanspreekpunt

De beste resultaten realiseer je met lokale specialisten. Met mensen die de taal spreken, de cultuur, gewoonten en gebruiken van een doelmarkt kennen, én diepgaande expertise hebben van online marketing. Wij zorgen voor een vast aanspreekpunt en een integraal gecoördineerde strategie en aanpak.


Marketscan

Je ontvangt een uitgebreid rapport speciaal voor de geselecteerde markt en branche. Het bevat gedetailleerde informatie over belangrijke gewoonten en gedragskenmerken van klanten, en hoe je loyaliteit kunt winnen. Ook onderzoeken we wie je concurrenten zijn en hoe je ze kunt verslaan.


Native copywriters

Alle smaken voorradig en ook alle talen voorradig. Door het uitgebreide netwerk zorgen we indien nodig voor teksten in elke taal die je wenst. Frans, Duits, Engels, Vlaams, Noors, Deens, Zweeds, Spaans, Roemeens, Hongaars, Italiaans: noem het op en we koppelen de beste native copywriter aan je project.

Dall-netwerk

Attacat logo
Web2media logo

REAN-model

Bij Traffic Builders en Dall Int. werken we vanuit het geloof dat marketing werkt door een integrale aanpak toe te passen. Het REAN®-model is hierbij het framework voor iedere marketingstrategie waar we mee aan de slag gaan. Het marketingmodel zorgt voor synergie tussen marketingkanalen en focus op de juiste KPI’s in de verschillende fasen van de customer journey.

Reach

Binnen ‘Reach’ staat het bereiken van je doelgroep gericht op het verhogen van merkbekendheid en merkoverweging centraal. Het doel is van een onbekend merk een bekend merk te maken, of van een (enigszins) bekend merk een nóg bekender merk.

Engage

‘Engage’ draait om het inspireren en informeren van je doelgroep en is gericht op het uitdragen van merkwaarden en het verhogen van de merkbeleving. In deze fase gaat het niet zozeer om het verhogen van de merkbekendheid, maar veel om meer het ‘laden’ van je merk. Waar het doel in de Reach fase dus is om van een (on)bekend een bekend(er) merk te maken, is het doel in de Engage fase om je doelgroep te laten ervaren waar je merk voor staat.

Activate

Binnen ‘Activate’ staat het activeren of stimuleren van je doelgroep om de gewenste doelactie te voltooien centraal. Bijvoorbeeld de aankoop van een product of dienst. In een e-commerce context is het doel plat gezegd om van ‘niet-kopers’ kopers te maken. Trekken we de parallel naar business-to-business of leadgeneratie in het algemeen, dan is het doel om van geïnteresseerde websitebezoekers (prospects) leads te maken, bijvoorbeeld door hen te stimuleren een offerteaanvraag te doen.

Nurture

‘Nurture’ is misschien wel de meest onderbelichte rol binnen het marketingdomein. Nurture betekent vrij vertaald ‘grootbrengen’ en gaat om het koesteren en verbeteren van bestaande relaties. Dit kan gericht zijn op bestaande klanten of ambassadeurs, maar ook op leads.