Zet je doelgroep in beweging met webteksten die overtuigen

Roos, Content Marketeer & Copywriter

Webteksten laten schrijven

De juiste tone-of-voice, relevante informatie en overtuigende call to actions. Goed geschreven webteksten begeleiden de lezer vlekkeloos door een website en leveren hem of haar op het juiste conversiepunt af. Wil jouw organisatie ook impact maken met goede content? Kies er dan voor om webteksten te laten schrijven door onze content marketingspecialisten.

Anderen zoeken ook naar

Webteksten laten schrijven door Traffic Builders

Webteksten spelen een belangrijke rol in de prestaties van een website. Goede teksten leveren meer bezoekers en conversies op en vergroten de naamsbekendheid en online vindbaarheid. Onze gedreven content marketeers schrijven website content van topkwaliteit. Webteksten die de gedachtegang en het online gedrag van de doelgroep sturen. Die verrassen, overtuigen en raken. En uiteindelijk aanzetten tot conversie.

Doelgerichte webteksten

We schrijven niet zomaar webteksten. We creëren website content die de bedrijfsdoelstellingen ondersteunt en voorziet in de informatiebehoefte van de doelgroep. Daarbij baseren we ons op de klantreis en geformuleerde buyer persona’s. We beginnen dus met het uitkristalliseren van de strategie.

Van short copy tot longreads

Van merkverhaal tot klantinterview en van dienstbeschrijving tot whitepaper; met elk type content weten onze content marketeers raad. Ook short & UX-copy krijgen de aandacht die ze verdienen. Daarnaast werken de content marketeers veel samen met de SEO-specialisten op het gebied van authority building, SEO-migraties en zoekmachineoptimalisatie.

SEO-teksten laten schrijven

Online vindbaar zijn is een must. Onze copywriters schrijven SEO-teksten die aan alle criteria voldoen, de juiste keywords en links bevatten, lekker lezen én overtuigen.

Blogs laten schrijven

Kenningdeling door middel van blogs levert traffic op en laat zien dat jouw organisatie een kennisautoriteit is. Onze copywriters ondersteunen graag met het bedenken en schrijven van blogartikelen en het opstellen van een contentkalender.

Amber Swier | Copywriter & Content Marketeer

Deze creatieve content marketeer en copywriter schudt moeiteloos de beste teksten uit haar mouw. Met een toefje SEO of knipoog indien gewenst. Blogt daarnaast regelmatig over de leukste content- en videocampagnes.
Kunstgrasnet: de bewezen kracht van SEO & authority building-image

Kunstgrasnet: de bewezen kracht van SEO & authority building

Lees verder

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een SEO-copywriter?

Het toevoegen van de juiste relevante keywords maakt van een tekst een SEO-tekst. Maar dat is niet de enige optimalisatie die een SEO-copywriter doet. Een goede SEO-copywriter schrijft niet alleen voor zoekmachines, maar juist voor de lezer. Dat betekent dat de tekst goed leesbaar is, lekker loopt, aanspreekt en overtuigt. Daarnaast denkt de SEO-copywriter na over interne en externe links die extra waarde toevoegen aan de pagina.

Hoe schrijf je een goede webtekst?

Een goede webtekst is lekker leesbaar en sluit qua taalniveau, tone-of-voice en gebruikte (vak)termen aan bij de doelgroep. Ook ‘scanbaarheid’ is belangrijk; de lezer moet binnen enkele seconden begrijpen waar een webtekst over gaat. Daarnaast is het belangrijk om een doel te bepalen voor de tekst. Wat moet de lezer denken of doen na het lezen van de tekst? Met de juiste inhoud, invalshoek en schrijfstijl beïnvloed je het denkproces van de lezer. Je probeert hem of haar te overtuigen en activeren. Via goedgekozen call to actions moet de lezer vervolgens converteren. Is online vindbaarheid een belangrijke doelstelling, dan verwerk je relevante keywords en links op de juiste manier in de tekst.

Waarom blogs laten schrijven met SEO?

Het publiceren van SEO-proof blogs is een goede manier om de online zichtbaarheid van een merk of organisatie te vergroten. Door regelmatig te bloggen genereer je meer traffic naar de website, vergroot je de naamsbekendheid en wordt de organisatie uiteindelijk aangemerkt als autoriteit binnen het betreffende vakgebied.

Wie volgt?

Topmondzorg logo
Eneco logo
Leasplan logo
Fletcher hotels logo
Kunstgrasnet logo
Mediq logo

Dit zijn onze content marketingdiensten

Onze content marketingspecialisten staan organisaties en merken graag bij in het gehele contentcreatieproces. Van het uitdenken van de strategie en het creëren van de tone-of-voice tot het schrijven en cureren van pakkende content. Op ons contentteam kun je bouwen.

Optimale content

Wil jouw organisatie resultaat boeken met topkwaliteit content? Wij stropen graag de mouwen op om daarmee aan de slag te gaan. Samen zorgen we voor optimale content voor jullie doelgroep en de realisatie van de online doelstellingen.

Team van creatieve breinen

Content marketing is een ontzettend veelzijdig vakgebied. Een vakgebied dat zich bovendien continu ontwikkelt. We zijn gedreven, enthousiast en lopen over van creativiteit. We volgen de contenttrends en analyseren welke kansen goed bij jouw organisatie of merk passen. Ook nieuwe inzichten op het gebied van SEO passen we direct toe.

Nieuwsgierig en gedreven

Content is in veel projecten de spil. Als content marketingspecialisten zitten we met iedereen om de tafel. Met onze collega’s van SEO, SEA, social en CRO bijvoorbeeld. Ook dompelen we ons onder in jouw bedrijf: wie zijn jullie en wat drijft jullie? Wat speelt er in de branche? En bij welke uitdagingen kunnen we jullie doelgroep ondersteunen? We willen het naadje van de kous weten. Alles voor de beste en meest relevante content.

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden