Digital marketing cases

De praktijk spreekt voor zich

CNV: meer betrokken verkeer door automatisering en AI-image

CNV: meer betrokken verkeer door automatisering en AI

+231% CTR

-78% CPC

CNV, een Nederlandse vakbond, zet zich in om werknemers te ondersteunen met hun arbeidsrechten en werkomstandigheden. Actief in verschillende sectoren, biedt CNV juridische ondersteuning, loopbaanadvies en helpt het bij onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden. Hun doel? Een eerlijke, duurzame samenleving helpen vormgeven.

Awarded
Mediq: aandacht doet wat met je-image

Mediq: aandacht doet wat met je

+28% impressies

+42% uitkijkratio

Mediq is een van de grootste aanbieders op het gebied van medische hulpmiddelen en diensten. Ze zijn actief in 13 Europese landen. Met meer dan 2.500 medewerkers zetten ze zich dagelijks in voor patiënten, zorginstellingen en zorgprofessionals.

Liander: met de stroom vooruit-image

Liander: met de stroom vooruit

+23% brand lift

+463% conversies

Liander is een netbeheerder, verantwoordelijk voor het beheer van het energienetwerk van vandaag en morgen. Dit doen ze in 6 regio’s in Nederland en zo zorgen ze ervoor dat miljoenen mensen en bedrijven toegang hebben tot gas en stroom.

+469% conversieratio dankzij slimme wijzigingen voor TopMondzorg-image

+469% conversieratio dankzij slimme wijzigingen voor TopMondzorg

+469% Conversieratio

-30% Mediaspend

TopMondzorg (TMZ) is in 2007 ontstaan als een initiatief voor tandartsen, door tandartsen. Samen werken ze aan het bieden van de beste complete mondzorg aan uiteenlopende patiëntgroepen.

Awarded
-94% CPA voor PRO HRM door nieuwe Google Discovery-strategie-image

-94% CPA voor PRO HRM door nieuwe Google Discovery-strategie

-94% CPA

+113% Leads

PRO HRM biedt backoffice dienstverlening voor uitzend- en detacheringsbureaus. Dit doen ze door de volledige administratie uit handen te nemen. Van het opstellen van contracten tot de salarisadministratie en van implementatie van uitzendsoftware tot adviseren over groeimogelijkheden.

Minder retouren en +26% netto-ROAS door duurzame datastrategie-image

Minder retouren en +26% netto-ROAS door duurzame datastrategie

+26% netto-ROAS

-18% media spend

Het Nederlandse kledingmerk Kuyichi is opgericht met de missie om de negatieve impact van de mode-industrie op het milieu te verminderen en om eerlijke arbeidsomstandigheden te bevorderen. Door gebruik te maken van duurzame materialen wil Kuyichi een positieve bijdrage leveren aan het verminderen van de milieu-impact van de mode-industrie.

Full funnel display zorgt voor +5.5% bezoekers WebWinkel Vakdagen-image

Full funnel display zorgt voor +5.5% bezoekers WebWinkel Vakdagen

+28% Clicks

-44% CPA

Organisatie Groep Zuid (OGZ) organiseert o.a. de Webwinkel Vakdagen. Met een nieuwe identiteit en slogan ‘level up your digital commerce’ wil OGZ zich in 2023 meer richten op de professionele doelgroep. Het campagnedoel is om het bezoekersrecord van 2020 te evenaren of verbeteren.

73% betere CPA voor Channable met custom Facebook pixel-image

73% betere CPA voor Channable met custom Facebook pixel

-73% CPA

+583% conversieratio

Channable is een scale-up die sinds 2014 B2B software aanbiedt voor feed-management, marktplaats-integratie en SEA-optimalisatie. Het alles-in-één platform wordt gebruikt door retailers, marketingbureaus en merken in de Benelux, Scandinavië, DACH, het VK, Spanje, Frankrijk, Italië en de VS.

Relevante targeting voor Refurbished met AI en social automation-image

Relevante targeting voor Refurbished met AI en social automation

+427% uitlevering

+66% conversieratio

Refurbished is een online winkel die sinds 2016 refurbished – of gereviseerde – elektronica verkoopt. Het heeft de missie een verschil te maken in de maatschappij door bij te dragen aan een circulaire samenleving.