Digital marketing cases

De praktijk spreekt voor zich

+469% conversieratio dankzij slimme wijzigingen voor TopMondzorg-image

+469% conversieratio dankzij slimme wijzigingen voor TopMondzorg

+469% Conversieratio

-30% Mediaspend

TopMondzorg (TMZ) is in 2007 ontstaan als een initiatief voor tandartsen, door tandartsen. Samen werken ze aan het bieden van de beste complete mondzorg aan uiteenlopende patiëntgroepen.

Awarded
-94% CPA voor PRO HRM door nieuwe Google Discovery-strategie-image

-94% CPA voor PRO HRM door nieuwe Google Discovery-strategie

-94% CPA

+113% Leads

PRO HRM biedt backoffice dienstverlening voor uitzend- en detacheringsbureaus. Dit doen ze door de volledige administratie uit handen te nemen. Van het opstellen van contracten tot de salarisadministratie en van implementatie van uitzendsoftware tot adviseren over groeimogelijkheden.

Minder retouren en +26% netto-ROAS door duurzame datastrategie-image

Minder retouren en +26% netto-ROAS door duurzame datastrategie

+26% netto-ROAS

-18% media spend

Het Nederlandse kledingmerk Kuyichi is opgericht met de missie om de negatieve impact van de mode-industrie op het milieu te verminderen en om eerlijke arbeidsomstandigheden te bevorderen. Door gebruik te maken van duurzame materialen wil Kuyichi een positieve bijdrage leveren aan het verminderen van de milieu-impact van de mode-industrie.

Full funnel display zorgt voor +5.5% bezoekers WebWinkel Vakdagen-image

Full funnel display zorgt voor +5.5% bezoekers WebWinkel Vakdagen

+28% Clicks

-44% CPA

Organisatie Groep Zuid (OGZ) organiseert o.a. de Webwinkel Vakdagen. Met een nieuwe identiteit en slogan ‘level up your digital commerce’ wil OGZ zich in 2023 meer richten op de professionele doelgroep. Het campagnedoel is om het bezoekersrecord van 2020 te evenaren of verbeteren.

73% betere CPA voor Channable met custom Facebook pixel-image

73% betere CPA voor Channable met custom Facebook pixel

-73% CPA

+583% conversieratio

Channable is een scale-up die sinds 2014 B2B software aanbiedt voor feed-management, marktplaats-integratie en SEA-optimalisatie. Het alles-in-één platform wordt gebruikt door retailers, marketingbureaus en merken in de Benelux, Scandinavië, DACH, het VK, Spanje, Frankrijk, Italië en de VS.

Relevante targeting voor Refurbished met AI en social automation-image

Relevante targeting voor Refurbished met AI en social automation

+427% uitlevering

+66% conversieratio

Refurbished is een online winkel die sinds 2016 refurbished – of gereviseerde – elektronica verkoopt. Het heeft de missie een verschil te maken in de maatschappij door bij te dragen aan een circulaire samenleving.

De gouden combinatie van SEO en content marketing-image

De gouden combinatie van SEO en content marketing

+1.976% Pageviews

+1.937% New users

LeasePlan Bank is een bank die zich enkel richt op sparen. De spaarbank wil klanten helpen hun spaardoelen te behalen en heeft de ambitie om online sparen zo gemakkelijk en inspirerend mogelijk te maken.

Awarded
Full funnel succes voor TopMondzorg (100+ praktijken)-image

Full funnel succes voor TopMondzorg (100+ praktijken)

+45% YoY traffic

+47% CTR

Hoe bundel je data van 100+ tandartspraktijken en zorg je voor een schaalbare campagne met inzet van display, SEA, SEO, content, CXO, analytics en social? Lees snel over onze aanpak voor Topmondzorg.

Awarded
Mediq Health Coach: meer dan een app-image

Mediq Health Coach: meer dan een app

+143% MQL's

+498% Sessies

Mediq is een bedrijf in de zorg gespecialiseerd in het leveren van zorgproducten en -diensten. Ze zijn actief in 13 Europese landen. Met meer dan 2.500 medewerkers zetten ze zich dagelijks in voor patiënten, zorginstellingen en zorgprofessionals.