Koppel moeiteloos
al je databronnen

Datahive360

Combineer, verwerk en gebruik data uit verschillende bronnen in één datawarehouse-systeem.

Anderen zoeken ook naar

Zet data om in waardevolle inzichten met Datahive360

Beter inzicht in de prestaties van marketingkanalen? Op zoek naar één platform voor het verzamelen van al je advertentie-, analytics- en klantdata? Maak heldere rapportages en uniformeer data voor gebruik. Met Datahive360 zet je data om in waardevolle inzichten en acties.

Oneindig veel databronnen

Via API-connectoren kunnen we oneindig veel databronnen aansluiten op Datahive360. Heb je een databron die nog niet wordt ondersteund? Die voegen we graag voor je toe.

Verrijk je Analytics data

Verrijk de data van jouw organisatie. Datahive360 koppelt data van online en offline kanalen. Beter inzicht door een koppeling met openbare databronnen zoals het weer? Met Datahive 360 kan het.

Eén uniform format

Data wordt verwerkt tot ‘multi-source’ tabellen. Hierdoor is het uniform, ongeacht de bron. Zo worden datakwaliteit en data-integriteit gegarandeerd. Rapportages en dashboards zijn gebaseerd op één dataset.

Met een DMP zijn de mogelijkheden eindeloos

Visualiseer data in Tableau QlikView, of PowerBI. Of stuur de data door naar een DMP voor andere doeleinden. Rapportages en dashboards, met Datahive360 regelen we de datavisualisatie voor je.

Tije Vlam | AI Lead & Data Innovator

Tije vult zijn dagen met het inzichtelijk maken van data en maakt daarmee het leven van onze collega’s en opdrachtgevers vele malen makkelijker en prettiger.
Mediq: 1 rapportage voor 100 websites-image

Mediq: 1 rapportage voor 100 websites

Lees verder

Veelgestelde vragen

Wat is een datamanagement platform (DMP)?

Een DMP is een tool waar je alle data over klanten en doelgroepen samenbrengt. Denk hierbij aan interacties op je website, touchpoints met advertenties en CRM-data. Met een DMP zet je data om in waardevolle inzichten en acties om campagnes te optimaliseren.

Wat is een datawarehouse platform?

In een datawarehouse platform kan je verschillende databronnen combineren, verwerken en inladen voor talloze toepassingen. Het is meer gestructureerd en complexer dan een database en biedt meer functionaliteiten.

Wat is het verschiltussen een customer data platform (CDP) en een datamanagement platform (DMP)?

Een CDP wordt vaak gebruikt voor het bouwen van klantprofielen en om te analyseren hoe ervaringen gepersonaliseerd kunnen worden. Het gebruikt vooral first-party data die te herleiden is naar individuele gebruikers. Een DMP combineert daarentegen grote datasets van verschillende bronnen, waarbij informatie niet te herleiden is naar individuen. Het wordt gebruikt om te analyseren hoe groepen interacteren met een merk en hoe klanten geconverteerd kunnen worden.

Wie volgt?

Topmondzorg logo
Eneco logo
Leasplan logo
Fletcher hotels logo
Kuyichi logo
Wereldhave logo

Over Traffic Builders

Heb je uitdagende ambities op het gebied van datawarehousing? Bij Traffic Builders helpen we je graag. We combineren brede kennis van digitale marketing met creativiteit en innovatie. Zo garanderen we maximaal resultaat voor merken.

Premium Datahive360 reseller

Traffic Builders is premium reseller van Datahive360. Ondersteuning nodig bij het koppelen van databronnen? Onze data analytics-specialisten helpen meteen. Specifieke wensen voor een API-connector? Een developer staat direct voor je klaar. Zo houden we lijnen kort en kun jij door met belangrijke zaken.

Overzichtelijke marketingdashboards met relevantie informatie

Met Datahive360 wordt data omgezet in waardevolle inzichten en acties. We analyseren en verbeteren. Trekken lessen uit eerdere prestaties. Zo optimaliseren we campagnes en behalen we maximaal resultaat voor jouw merk. En met de juiste dashboards bieden rapportages in een oogopslag overzicht.

Complete marketingstrategieën

Eén marketingstrategie met search-, social– en display-advertenties? Datahive360 zorgt voor uniforme data. Alleen zo meet je het succes van je complete marketingstrategie. Kanalen vullen elkaar aan. Met Datahive360 doen jouw databronnen dat ook. Alle relevantie informatie voor jezelf en stakeholders altijd tot je beschikking.

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden