Een goede contentspecialist is een aanwinst voor elk merk

Amber, Content Marketeer & Copywriter

Contentspecialist

Met kennis en skills op het gebied van strategie, storytelling, branding en SEO is een goede contentspecialist een aanwinst voor elk merk.

Anderen zoeken ook naar

Werken met een contentspecialist van Traffic Builders

Goede content levert enorm veel op: meer naamsbekendheid, meer traffic en conversies, een soepele klantreis en een grotere klanttevredenheid. Het bedenken, creëren en delen van content kost echter tijd en vergt bovendien een breed scala aan skills. Skills die onze contentmarketeers tot in de puntjes bezitten. Enthousiast en gedreven als we zijn, zetten we ons graag in om de online doelstellingen van jouw organisatie te overtreffen.

Strategische aanpak

Om écht impact te maken, starten we met de strategie. We formuleren doelstellingen en KPI’s, voeren een content-audit uit en definiëren de klantreis en persona’s. Op basis hiervan bepalen we welke content we gaan creëren en hoe we deze gaan distribueren.

Van tone-of-voice en storytelling tot SEO-skills

De juiste tone-of-voice, verleidelijke storytelling, relevante keywords en goede call to actions: een contentspecialist van Traffic Builders weet exact welke ingrediënten onmisbaar zijn. Zónder aan leesbaarheid en overtuigingskracht in te leveren.

Kanalen en contenttypen

Doelgroepen bevinden zich op duizend-en-een kanalen. Elk kanaal vraagt om een eigen benadering. Onze content marketeers zijn ervaren in het creëren van de verschillende typen content en het cureren van bestaande content.

Evalueren en optimaliseren

Ook content marketing past binnen een datagedreven benadering. Dus blijven we monitoren welke content scoort en welke niet. Draagt de content bij aan de klantreis en de groei op de online kanalen? We blijven evalueren en optimaliseren.

Eneco: datagedreven buyer motives als inzet voor nieuwe persona’s-image

Eneco: datagedreven buyer motives als inzet voor nieuwe persona’s

Lees verder

Veelgestelde vragen

Wat doet een contentmarketingspecialist?

Een contentmarketingspecialist bedenkt, plant, creëert en deelt relevante en waardevolle content voor verschillende kanalen. Ook komt er een stuk advies bij kijken, over onder meer nieuwe trends, contentkansen en het vertalen van (zoek)gedrag van de doelgroep naar relevante content. De focus ligt altijd op het slaan van de brug tussen de bedrijfsdoelstellingen en de informatiebehoefte van de doelgroep.

Waarom een contentspecialist inhuren?

In jouw organisatie ligt een schat aan kennis verankerd. Het delen van deze kennis is van onschatbare waarde. Maar hoe buig je deze kennis om tot aantrekkelijke content die raakt en overtuigt? Dat weten onze contentmarketeers als geen ander. Een contentspecialist inhuren van Traffic Builders betekent ontzorging van a tot z. Van strategie en planning tot creatie, curatie en evaluatie.

Waarom content laten schrijven door een expert?

Contentmarketing is een zeer breed vakgebied dat raakvlakken heeft met vele andere vakgebieden. Een ervaren contentmarketingspecialist heeft naast schrijftalent ook kennis van diverse andere disciplines, zoals SEO, branding, social media, CRO en SEA. Daarnaast is een gestructureerd aanpak een must om echt succesvol te zijn met content. Onze contentmarketeers weten exact hoe je de bedrijfsdoelstellingen vertaalt naar goede content die de doelgroep aanspreekt en overtuigt.

Wie volgt?

Topmondzorg logo
Oxxio logo
YourInkstation logo
CNV logo
VVV logo

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden