Traffic Builders Winnaar IAB Programmatic Award 2020

Donderdag 3 september zijn de IAB Programmatic Awards uitgereikt. Traffic Builders was met twee cases (CarNext.com en OGZ) genomineerd in de categorie full funnel. De OGZ-case voor de WebWinkelVakdagen van 2020 is de winnende case!

Over de IAB Programmatic Awards

IAB Nederland is dé onafhankelijke branchevereniging voor digital advertising en marketinginnovatie. De Programmatic Awards zijn in de afgelopen vier jaar uitgegroeid tot een begrip in de online-advertisingindustrie. In verband met Covid-19 vond de uitreiking online plaats. IAB Nederland kwam afgelopen dinsdag langs met een heerlijk borrelpakket voor tijdens de awardshow van donderdag 3 september.

IAB Programmatic Award 2020 Winnaar Traffic Builders

Over de winnende OGZ-case

De gewonnen IAB Programmatic Award-case focust zich op de WebWinkelVakdagen van 2020 waarbij Traffic Builders verantwoordelijk was voor de gehele campagne. Het doel was om minimaal 13.000 bezoekers tijdens de WWVD te verwelkomen. We hebben hiervoor Social, SEA, Display, Digital out of Home en E-mail ingezet. Benieuwd naar de case, onze strategie en aanpak? Je leest de case op onze site!

Lees de winnende OGZ-case over de WWVD

Het juryrapport

“Gedetailleerde case met duidelijke structuur en toelichting op kanaal en strategiekeuze. Een waardige winnaar van de Full Funnel Campagne award. De campagne stopte niet bij de conversie (zoals veel andere campagnes). Consumenten met een ticket werden binnen de campagne opgevolgd met informatievoorziening tot aan de WebwinkelVakdagen zelf.”

Als Full Funnel Digital Marketingbureau zijn we enorm trots op dit juryrapport. Binnen het opzetten van een full funnel marketingstrategie werken we uiteraard met REAN-model.
REAN is de rode draad in iedere online strategie. Tenminste, bij ons. Het model is gestoeld op vier fasen van de customer journey, met voor iedere fase kenmerkende KPI’s.

  • Reach: bereik, branding en merkbekendheid
  • Engage: merkbeleving en engagement met je doelgroep
  • Activate: conversie
  • Nurture: loyaliteit van klanten (cross- en upsellkansen optimaal benutten voor een ideale Customer Lifetime Value)

Over het REAN-model

Volgend jaar met Traffic Builders voor de winst?

Wat zijn jullie marketinguitdagingen en ambities voor 2021? Laat het ons weten want we denken graag met jullie mee. Dan gaan we volgend jaar samen voor de winst!