Traffic Builders 03 september 2020 / Digital Marketing Strategie
Leestijd: 2 minuten

Donderdag 3 september zijn de IAB Programmatic Awards uitgereikt. Traffic Builders was met twee cases (CarNext.com en OGZ) genomineerd in de categorie full funnel. De OGZ-case voor de WebWinkelVakdagen van 2020 is de winnende case!

Over de IAB Programmatic Awards

IAB Nederland is dé onafhankelijke branchevereniging voor digital advertising en marketinginnovatie. De Programmatic Awards zijn in de afgelopen vier jaar uitgegroeid tot een begrip in de online-advertisingindustrie. In verband met Covid-19 vond de uitreiking online plaats. IAB Nederland kwam afgelopen dinsdag langs met een heerlijk borrelpakket voor tijdens de awardshow van donderdag 3 september.

IAB Programmatic Award 2020 Winnaar Traffic Builders

Over de winnende OGZ-case

De gewonnen IAB Programmatic Award-case focust zich op de WebWinkelVakdagen van 2020 waarbij Traffic Builders verantwoordelijk was voor de gehele campagne. Het doel was om minimaal 13.000 bezoekers tijdens de WWVD te verwelkomen. We hebben hiervoor Social, SEA, Display, Digital out of Home en E-mail ingezet. Benieuwd naar de case, onze strategie en aanpak? Je leest de case op onze site!

Lees de winnende OGZ-case over de WWVD

Het juryrapport

“Gedetailleerde case met duidelijke structuur en toelichting op kanaal en strategiekeuze. Een waardige winnaar van de Full Funnel Campagne award. De campagne stopte niet bij de conversie (zoals veel andere campagnes). Consumenten met een ticket werden binnen de campagne opgevolgd met informatievoorziening tot aan de WebwinkelVakdagen zelf.”

Als Full Funnel Digital Marketingbureau zijn we enorm trots op dit juryrapport. Binnen het opzetten van een full funnel marketingstrategie werken we uiteraard met REAN-model.
REAN is de rode draad in iedere online strategie. Tenminste, bij ons. Het model is gestoeld op vier fasen van de customer journey, met voor iedere fase kenmerkende KPI’s.

  • Reach: bereik, branding en merkbekendheid
  • Engage: merkbeleving en engagement met je doelgroep
  • Activate: conversie
  • Nurture: loyaliteit van klanten (cross- en upsellkansen optimaal benutten voor een ideale Customer Lifetime Value)

Over het REAN-model

Volgend jaar met Traffic Builders voor de winst?

Wat zijn jullie marketinguitdagingen en ambities voor 2021? Laat het ons weten want we denken graag met jullie mee. Dan gaan we volgend jaar samen voor de winst!

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Traffic Builders Winnaar IAB Programmatic Award 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/