Display advertising

Display Advertising

Bereik de juiste personen op het geschikte moment met de doeltreffende boodschap, in alle fasen van het koopproces
Display advertising

Wil je de naamsbekendheid van jouw merk vergroten (Reach)? Of ben je juist op zoek naar conversiegerichte retargeting campagnes (Activate)? Display advertising draait om het bereiken van de juiste personen op het geschikte moment met de doeltreffende boodschap, in alle fasen van het koopproces.

Het snel en effectief bereiken van je doelgroep maakt display advertising een veelzijdig middel. Niet allen voor desktop, maar ook voor mobile advertising en zelfs video advertising. Je kunt je specifiek profileren op een premium website of breed in een open ad exchange. Uiteraard passend binnen jouw brand voorkeuren en met een duidelijke strategie.  

Online advertising: programmatic of private

Door de media-inkoop zowel programmatic via RTB (Real Time Bidding) als met directe plaatsingen van private market places te verzorgen, realiseren we een gegarandeerd bereik binnen de doelgroep. Dit doen we tegen de laagst mogelijke CPM-tarieven. We streven naar een visibility van minimaal 70%, waardoor mediabudgetten minimaal 20% effectiever besteed worden.  

Wij investeren in kennisdeling, omdat wij geloven dat een goed geïnformeerde opdrachtgever betere beslissingen maakt. Voor elke opdrachtgever kiezen wij passende technieken en leveren we inzichten via onze informatieve dashboards op basis van KPI’s, zoals brand uplift en EngagementScore. Uiteraard voorzien van heldere uitleg en transparante resultaten.  

Display advertising volgens Traffic Builders:

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van display advertising? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!
Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!
Contact
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Daphne Smaling
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Daphne

Product manager Display leeft voor programmatic innovatie en strategie, én haar eigen paard Semosa. Leeft verder in het midden van het land, eet vegetarisch en houdt van de Spaanse taal.

Neem contact op met Daphne
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.