Display advertising is zowel inzetbaar voor branding campagnes die draaien om het vergroten van de merkbekendheid als full funnel conversie campagnes. Bereik snel en effectief je doelgroep met display, mobile advertising, video advertising of digital out of home campagnes.

Wat is display advertising?

Display advertising draait om het bereiken van de juiste personen (je doelgroep) met de juiste boodschap. Je kunt je specifiek profileren op een premium website of breed in een open ad exchange. Altijd passend binnen jouw brand voorkeuren en met een duidelijke strategie.

Online display ads bij Traffic Builders

Digital display advertising: programmatic of private

Door de media-inkoop zowel programmatic via RTB (Real Time Bidding) als met directe plaatsingen van private market places te verzorgen, realiseren we een gegarandeerd bereik binnen de doelgroep. Dit doen we tegen de laagst mogelijke CPM-tarieven. We streven naar een visibility van minimaal 70%, waardoor mediabudgetten minimaal 20% effectiever besteed worden.

IAB Programmatic Award 2020

In 2020 zijn we twee keer genomineerd in de categorie full funnel voor een IAB Programmatic Award: de case van OGZ kwam als winnaar uit de bus!

Lees de winnende IAB Programmatic Full Funnel Campaign Case

Voordelen display advertising

  • Snel zichtbaarheid op specifieke dagen, dagdelen en tijdstippen
  • Meerdere uitingen en boodschappen laten rouleren
  • Vertoningen op basis van (externe) triggers (en zelfs passanten-gegevens)
  • Dynamisch, geanimeerd (video)beeld bewezen effectief
  • Inkoop op basis van programmatic/veilingsysteem
  • ROI-monitoring KPI’s customer journey

Digital Marketing Expertise

We zoeken de grenzen van display advertising op met innovatieve oplossingen. Daarbij dagen we onszelf uit maar ook onze opdrachtgevers. Met succes: in 2020 zijn we winnaar van 3 Global Search Awards, een IAB Programmatic Award, de Channable Use Case en zeven keer finalist van een European Search Award.

Pushing Marketing Boundaries

Klaar om met een ijzersterke display campagne je concurrenten omver te blazen? Onze display advertising marketing experts gaan graag de uitdaging aan. Dan gaan we volgend jaar weer voor een winnende programmatic award met jullie! Ga voor premium display advertising campagnes en neem contact op

Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze partners