Display advertising

Display Advertising

Voor branding campagnes en full funnel digital marketing
Display advertising

Display advertising is zowel inzetbaar voor branding campagnes die draaien om het vergroten van de merkbekendheid als full funnel conversie campagnes. Bereik snel en effectief je doelgroep met display, mobile advertising, video advertising of digital out of home campagnes.

Wat is display advertising?

Display advertising draait om het bereiken van de juiste personen (je doelgroep) met de juiste boodschap. Je kunt je specifiek profileren op een premium website of breed in een open ad exchange. Altijd passend binnen jouw brand voorkeuren en met een duidelijke strategie.

Online display ads bij Traffic Builders

Digital display advertising: programmatic of private

Door de media-inkoop zowel programmatic via RTB (Real Time Bidding) als met directe plaatsingen van private market places te verzorgen, realiseren we een gegarandeerd bereik binnen de doelgroep. Dit doen we tegen de laagst mogelijke CPM-tarieven. We streven naar een visibility van minimaal 70%, waardoor mediabudgetten minimaal 20% effectiever besteed worden.

IAB Programmatic Award 2020

In 2020 zijn we twee keer genomineerd in de categorie full funnel voor een IAB Programmatic Award: de case van OGZ kwam als winnaar uit de bus!

Lees de winnende IAB Programmatic Full Funnel Campaign Case

Voordelen display advertising

  • Snel zichtbaarheid op specifieke dagen, dagdelen en tijdstippen
  • Meerdere uitingen en boodschappen laten rouleren
  • Vertoningen op basis van (externe) triggers (en zelfs passanten-gegevens)
  • Dynamisch, geanimeerd (video)beeld bewezen effectief
  • Inkoop op basis van programmatic/veilingsysteem
  • ROI-monitoring KPI’s customer journey

Digital Marketing Expertise

We zoeken de grenzen van display advertising op met innovatieve oplossingen. Daarbij dagen we onszelf uit maar ook onze opdrachtgevers. Met succes: in 2020 zijn we winnaar van 3 Global Search Awards, een IAB Programmatic Award, de Channable Use Case en zeven keer finalist van een European Search Award.

Pushing Marketing Boundaries

Klaar om met een ijzersterke display campagne je concurrenten omver te blazen? Onze display advertising marketing experts gaan graag de uitdaging aan. Dan gaan we volgend jaar weer voor een winnende programmatic award met jullie! Ga voor premium display advertising campagnes en neem contact op

Daag ons uit en deel je ambitie!
Samen maken we jullie digital marketing-doelen waar. Neem contact op zodat we kunnen kennismaken.
Contact
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Michael Kloosterhuis
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Michael

Michael woont sinds kort met veel plezier in Lelystad. Tijdens de afstudeerperiode van zijn opleiding Small Business & Retailmanagement aan Hogeschool Windesheim Flevoland kwam hij in aanraking met Digital Marketing. Hij mocht de digitale ontwikkelingen van televisie, radio & Digital out of Home onderzoeken bij Traffic Builders en datzelfde onderzoek bracht hem waar hij nu is; Display Advertising Consultant met een expertise op het gebied van Digital out of Home! De uitdaging om voor elke opdrachtgever de juiste middelen te matchen aan de specifieke wensen en doelen maakt dat hij zijn werk met veel passie en plezier uitvoer. Michael is altijd op zoek naar de volgende creatieve uitdaging om vanuit zijn discipline het meeste te halen uit alle kanalen.

Als Michael niet aan het werk is, vind je hem vaak aan een serie gekluisterd. Leuk feitje; hij kijkt ook veel Japanse animé series, waardoor de lijst eigenlijk nooit eindigt.. Verder is hij verslaafd aan het spelen van games, zowel offline als online, met vrienden. Party tricks heeft Michael eigenlijk niet, behalve dat hij elke vrijdagmiddagborrel een glaasje whisky tevoorschijn tovert. Hij is naar eigen zeggen geen expert, maar wel een liefhebber!

Neem contact op met Michael
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.