Maak de slapende doelgroep wakker

Levi, Display Advertising Consultant

Display advertising-specialist

Onze display advertising-specialisten zorgen dat merken top of mind blijven bij de doelgroep.

Anderen zoeken ook naar

Display advertising-specialist inhuren: zo werkt het

Digital Out Of Home, responsive display ads en contextual targeting: onze specialisten zijn expert op het gebied van doelgroep targeting. Met display advertising heb je de kans om daar te zijn waar jouw doelgroep is. Hoe je dit inricht? Een Traffic Builders display advertisingspecialist inhuren is dé oplossing.

Meer verkeer

Met display advertising zorg je ervoor dat niemand om je merk of organisatie heen kan. Continu zichtbaar zijn, zo bereik je doelgericht jouw publiek en verleid je ze om te klikken. Door middel van display advertising plaatsen we banners op plekken waar jouw doelgroep komt én zorgen we voor maximale zichtbaarheid én meer verkeer.

Retargeting van klanten

Schoenen die een klant nét niet koopt, een vakantiehuisje bekijken maar toch niet boeken. Dynamische retargeting is de juiste manier om jouw (potentiële) klant nog even dat laatste zetje te geven. Onze display-experts zorgen voor succesvolle campagnes.

Datagedreven product feeds

Wij weten door te meten precies waar klanten afhaken en spelen daar perfect op in. Door de product-feed te koppelen aan display ads geven we ze alsnog de kans om tot aanschaf of boeken over te gaan.

Visuele kracht van display ads

Een foto zegt meer dan duizend woorden. In dit geval: beeld. Door het gebruik van display advertenties en Digital out of Home is in een oogopslag duidelijk wat je bedoelt. Met de juiste kleuren, lettertypes en beeld valt jouw merk of organisatie op en dat allemaal in één advertentieruimte.

Harvey Goossens | Digital Consultant | Display

Programmatic, DooH en uiteraard display advertising: Harvey gaat strategisch te werk en is altijd bezig met de volgende stap om merken te laten groeien.
Awarded
CarNext.com: internationale display campagne (25 landen)-image

CarNext.com: internationale display campagne (25 landen)

Lees verder

Veelgestelde vragen

Wat doet een display advertising-specialist?

Een display advertising-specialist van Traffic Builders is verantwoordelijk voor het verzamelen analyseren en optimaliseren van grote volumes advertentiedata. Zij zorgen ervoor dat de juiste advertenties op de juiste posities zichtbaar zijn; zowel online als offline. Onze specialisten hebben kennis van retargeting, A/B-testen en programmatic buying, zo weten ze exact de juiste doelgroep aan te spreken.

Waarom kiezen voor een display marketeer?

Bereik je doelgroep effectief, verhoog je conversie en vergroot je ROI. Een display marketeer is een goede keuze als je meer zichtbaarheid aan je merk of organisatie wil geven. Display advertising specialisten bouwen effectieve en doelgerichte campagnes die overtuigen.

Wat is het verschil tussen display marketeers en Digital Out Of Home marketeers?

Display advertising-specialisten zijn verantwoordelijk voor het strategisch ontwikkelen van online-campagnes, waarbij display-advertenties voornamelijk op websites zichtbaar zijn. Digital Out Of Home-marketeers werken met digitale reclameboodschappen, die offline zichtbaar zijn. Denk aan: het openbaar vervoer, billboards langs de snelweg, campagnes op vliegvelden of drukke winkelstraten. DooH wordt gezien als onderdeel van het totale display advertising.

Wie volgt?

Topmondzorg logo
Eneco logo
Leasplan logo
Fletcher hotels logo
Tweak logo
Menzis logo

Genoeg gepraat. Laten we praten.

Hidden
Hidden
Hidden