Traffic Builders 15 september 2020 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

Donderdag 10 september vond het jaarlijkse Channable Partnerevent plaats. Tijdens het partnerevent zijn de Gold Partners benoemd en werd de Channable Use Case van het jaar uitgereikt. Traffic Builders is net als vorig jaar Gold Partner en is de winnaar van de Channable Use Case 2020. Dubbel feest dus!

Over de Use Case van het jaar 2020

Traffic Builders was samen met drie andere bureaus genomineerd voor de Use Case van het jaar. Tijdens het partnerevent kregen alle partijen vijf minuten de tijd om de case toe te lichten. Nog best lastig wanneer je een jaar werk met CarNext.com wilt toelichten. Aan Digital Advertising Consultant Jaap Hopmans de taak om iedereen te overtuigen. Na de online presentaties mochten alle deelnemers van het partnerevent hun stem uitbrengen. De uitslag was spannend, misschien nog wel meer nu we allemaal op een andere locatie het (online) event volgden. Traffic Builders kreeg de meeste stemmen en mag zichzelf de winnaar van de Channable Use Case 2020 noemen! Een prestatie waar we super trots op zijn en uitgebreid gaan vieren (zodra dit weer mogelijk is).

Gold Partner

Channable blijft zichzelf ontwikkelen in de vorm van nieuwe features. Om deze nieuwe features te testen worden diverse partners benaderd die hier hun feedback op mogen geven. Zo blijft Channable aan de vraag van marketingbureaus en e-commercebedrijven voldoen. Ook dit jaar is Traffic Builders Channable Gold Partner en zijn we dus altijd als een van de eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen!

Over Channable

channable

Channable is een tool voor feedmanagement en SEA-automatisering. Het biedt de mogelijkheid om je items naar meer dan 2500 vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen te sturen en ads te genereren voor Google Ads en Microsoft Advertising. Traffic Builders heeft Channable onder andere ingezet voor CarNext.com. Omdat we voor CarNext.com in meer dan 20 landen campagnes draaien zijn automatisering en slim feedmanagement onmisbaar in onze werkwijze. Meer weten over onze aanpak? Neem contact op!

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Traffic Builders Winnaar Channable Use Case 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Our Partners

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/