Traffic Builders Winnaar Channable Use Case 2020

Donderdag 10 september vond het jaarlijkse Channable Partnerevent plaats. Tijdens het partnerevent zijn de Gold Partners benoemd en werd de Channable Use Case van het jaar uitgereikt. Traffic Builders is net als vorig jaar Gold Partner en is de winnaar van de Channable Use Case 2020. Dubbel feest dus!

https://www.youtube.com/embed/2SyPC6mUMaw

Over de Use Case van het jaar 2020

Traffic Builders was samen met drie andere bureaus genomineerd voor de Use Case van het jaar. Tijdens het partnerevent kregen alle partijen vijf minuten de tijd om de case toe te lichten. Nog best lastig wanneer je een jaar werk met CarNext.com wilt toelichten. Aan Digital Advertising Consultant Jaap Hopmans de taak om iedereen te overtuigen. Na de online presentaties mochten alle deelnemers van het partnerevent hun stem uitbrengen. De uitslag was spannend, misschien nog wel meer nu we allemaal op een andere locatie het (online) event volgden. Traffic Builders kreeg de meeste stemmen en mag zichzelf de winnaar van de Channable Use Case 2020 noemen! Een prestatie waar we super trots op zijn en uitgebreid gaan vieren (zodra dit weer mogelijk is).

Gold Partner

Channable blijft zichzelf ontwikkelen in de vorm van nieuwe features. Om deze nieuwe features te testen worden diverse partners benaderd die hier hun feedback op mogen geven. Zo blijft Channable aan de vraag van marketingbureaus en e-commercebedrijven voldoen. Ook dit jaar is Traffic Builders Channable Gold Partner en zijn we dus altijd als een van de eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen!

Over Channable

channable

Channable is een tool voor feedmanagement en SEA-automatisering. Het biedt de mogelijkheid om je items naar meer dan 2500 vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen te sturen en ads te genereren voor Google Ads en Microsoft Advertising. Traffic Builders heeft Channable onder andere ingezet voor CarNext.com. Omdat we voor CarNext.com in meer dan 20 landen campagnes draaien zijn automatisering en slim feedmanagement onmisbaar in onze werkwijze. Meer weten over onze aanpak? Neem contact op!