3 Global Search Awards 2020 voor Traffic Builders

Dinsdagavond 8 september zijn de Global Search Awards uitgereikt. De awards zijn de belangrijkste prijzen voor de search-industrie (PPC en SEO). We zijn super trots dat we kunnen vertellen dat we maar liefst 3 Global Search Awards hebben gewonnen! Een prestatie waar we met het hele team, zeker in deze bijzondere tijd, heel blij mee zijn.

Winnende cases met CarNext.com & Pon Business Mobility

Traffic Builders was met 6 cases genomineerd voor een Global Search Award. We verzilverden de nominatie in de volgende categorieën:


Uitdagingen en doelstellingen

CEO Wolter Tjeenk Willink: “Ik ben trots op de knappe prestatie van het team en het vertrouwen dat we hebben gekregen van onze opdrachtgevers. Met zowel Pon BM als CarNext.com werden we voor een uitdaging gesteld. De consultants en strategen zijn slim omgegaan met de ambitieuze doelstellingen. Ondanks dat we het niet samen met onze opdrachtgevers kunnen vieren vanwege de coronamaatregelen, gaan we hier zeker nog op proosten wanneer mogelijk!”

Over de Global Search Awards

De awards zijn de toonaangevende marketingprijzen voor SEO, PPC en content marketing. De ingezonden cases worden in een twee fases beoordeeld door een jury van industry experts. Juryleden mogen zelf niet meedoen met cases in de categorieën die ze beoordelen. De uitreiking had plaats moeten vinden in New York. Door de coronapandemie was de hele uitreiking via een livestream te volgen. Finalisten kregen eerder al een at-home-pakket om de uitreiking op een feestelijke manier te kunnen volgen.

Onlangs is Traffic Builders uitgeroepen als winnaar tijdens de IAB Programmatic Awards 2020. Met ons werk voor de WebWinkel Vakdagen 2020 wonnen we de Full Funnel Campaign Award.

Samen met ons voor de winst

Heb jij grensverleggende marketingambities voor 2021? Laat het ons weten! We kijken graag met je mee om ook van jouw merk een winnaar te maken. Neem contact op.