Traffic Builders winnaar Global Search Awards 2021

Dinsdag 13 juli 2021 zijn de prestigieuze Global Search Awards uitgereikt. Traffic Builders is samen met Mediq winnaar in de categorie Best Use of Search PPC Health. Een teamprestatie en samenwerking waar we enorm trots op zijn.

De winnende Global Search Award 2021 case

Mediq levert medische producten, diensten en zorgoplossingen aan ziekenhuizen, zorginstellingen, huisartsen en andere eerstelijns zorgprofessionals en bij mensen thuis. Met meer dan 2.500 medewerkers zet Mediq zich dagelijks in voor patiënten en zorgmedewerkers in 13 Europese landen.

Mediq heeft Traffic Builders gevraagd een strategie te ontwikkelen die de aanmeldingen voor huisartsen en patiënten verhoogt op het online Mediq-portal. Hiervoor is gebruikgemaakt van onder andere social media, display advertising, SEA, YouTube Advertising en digital analytics. De uitdaging lag in het effectief bereiken van B2B- en B2C-doelgroepen. Daarvoor is intensief samengewerkt met Mediq en partners als Azerion en Quantcast.

Pauline Schaepman, Digital Marketeer Mediq

“Mediq wilde verschillende doelgroepen op het juiste moment benaderen met een passende boodschap. Dit is goed gelukt dankzij de cross-channel aanpak en lokale targeting van deze campagne. Door tijdig in te spelen op de urgentie binnen deze markt en te blijven leren van de lopende campagnes, bleven we relevant in een belangrijke periode van het jaar. De uitdaging was om de urgentie te vertalen naar de juiste propositie, kanaal en boodschap. Hiervoor hebben we in goede samenwerking een mooie prestatie neergezet!”

Rogier de Ruijter, Azerion

“Door intensief contact tussen Mediq, Traffic Builders en Azerion is er een unieke Hyper Local campagne neergezet welke een enorm moeilijk te bereiken doelgroep op het juiste moment en locatie wist te targetten”

Traffic Builders in Top-10 Best Global Search Agencies 2021

De Global Search Awards zijn dé toonaangevende marketingprijzen voor SEO, PPC en content marketing. De ingezonden cases worden in een twee fases beoordeeld door een jury van industry experts. In 2020 won Traffic Builders 3 Global Search Awards met werk voor CarNext.com en Pon Business Mobility.

Daarnaast zijn we dit jaar enorm trots op vermelding in de top 10 van Best Global Search Agencies en de top 10 Best Global Integrated Agencies. Met ons 20-jarig bestaan dit jaar is deze erkenning de kers op de taart van ons jubileum.

Ga samen met Traffic Builders voor de winst

Heb jij grensverleggende marketingambities voor 2022? Laat het ons weten! Dan kijken we graag met je mee om ook van jouw merk een winnaar te maken. Neem contact op.