Traffic Builders 15 juli 2021 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

Dinsdag 13 juli 2021 zijn de prestigieuze Global Search Awards uitgereikt. Traffic Builders is samen met Mediq winnaar in de categorie Best Use of Search PPC Health. Een teamprestatie en samenwerking waar we enorm trots op zijn.

De winnende Global Search Award 2021 case

Mediq levert medische producten, diensten en zorgoplossingen aan ziekenhuizen, zorginstellingen, huisartsen en andere eerstelijns zorgprofessionals en bij mensen thuis. Met meer dan 2.500 medewerkers zet Mediq zich dagelijks in voor patiënten en zorgmedewerkers in 13 Europese landen.

Mediq heeft Traffic Builders gevraagd een strategie te ontwikkelen die de aanmeldingen voor huisartsen en patiënten verhoogt op het online Mediq-portal. Hiervoor is gebruikgemaakt van onder andere social media, display advertising, SEA, YouTube Advertising en digital analytics. De uitdaging lag in het effectief bereiken van B2B- en B2C-doelgroepen. Daarvoor is intensief samengewerkt met Mediq en partners als Azerion en Quantcast.

Pauline Schaepman, Digital Marketeer Mediq

“Mediq wilde verschillende doelgroepen op het juiste moment benaderen met een passende boodschap. Dit is goed gelukt dankzij de cross-channel aanpak en lokale targeting van deze campagne. Door tijdig in te spelen op de urgentie binnen deze markt en te blijven leren van de lopende campagnes, bleven we relevant in een belangrijke periode van het jaar. De uitdaging was om de urgentie te vertalen naar de juiste propositie, kanaal en boodschap. Hiervoor hebben we in goede samenwerking een mooie prestatie neergezet!”

Rogier de Ruijter, Azerion

“Door intensief contact tussen Mediq, Traffic Builders en Azerion is er een unieke Hyper Local campagne neergezet welke een enorm moeilijk te bereiken doelgroep op het juiste moment en locatie wist te targetten”

Traffic Builders in Top-10 Best Global Search Agencies 2021

De Global Search Awards zijn dé toonaangevende marketingprijzen voor SEO, PPC en content marketing. De ingezonden cases worden in een twee fases beoordeeld door een jury van industry experts. In 2020 won Traffic Builders 3 Global Search Awards met werk voor CarNext.com en Pon Business Mobility.

Daarnaast zijn we dit jaar enorm trots op vermelding in de top 10 van Best Global Search Agencies en de top 10 Best Global Integrated Agencies. Met ons 20-jarig bestaan dit jaar is deze erkenning de kers op de taart van ons jubileum.

Ga samen met Traffic Builders voor de winst

Heb jij grensverleggende marketingambities voor 2022? Laat het ons weten! Dan kijken we graag met je mee om ook van jouw merk een winnaar te maken. Neem contact op.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Traffic Builders winnaar Global Search Awards 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/