Traffic Builders 30 mei 2022 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

Donderdag 26 mei stond de uitreiking van de European Search Awards 2022 op de agenda. Na twee jaar virtuele awardshows in verband met Covid, reisden marketeers uit heel Europa af naar Barcelona voor het live-event. Wij zijn zeer trots dat we een award in ontvangst hebben mogen nemen voor ons werk samen met TopMondzorg!

Best Use of Search Health

Traffic Builders en TopMondzorg zijn bekroond met een European Search Award in de Categorie Best Use of Search Health. Founder en CEO Wolter Tjeenk Willink nam de award in Barcelona in ontvangst. Samen met partners van het DALL-netwerk was hij aanwezig bij de uitreiking. Vorig jaar wonnen we in dezelfde categorie een Global Search Award voor de samenwerking met Mediq. Een knappe teamprestatie!

Wolter Tjeenk Willink neemt de European Search Award in ontvangst.

Het Juryrapport European Search Awards 2022

Traffic Builders provided a truly innovative smart campaign strategy. How the team combined various sources to achieve campaign goals was excellent. Its data driven approach to identifying target groups, motives, and content as well as the team’s smart way of executing the campaign made this entry stand out. They managed to open a two-sided marketplace, which was highly commended by everyone on the judging panel.

european search awards 2022 winnaar traffic builders

De samenwerking met TopMondzorg

Traffic Builders was genomineerd voor drie European Search Awards waarvan we er één hebben weten te verzilveren. Een teamprestatie waar we enorm trots op zijn en waar we uiteraard TopMondzorg voor willen bedanken. Zonder het vertrouwen en de fijne samenwerking was dit niet mogelijk geweest! We kijken ernaar uit om de samenwerking ook de komende jaren naar een nog hoger niveau te brengen. Eerder werd de samenwerking al bekroond met twee Dutch Search Awards in de categorie Beste Lokale Campagne en Beste Full Funnel Campagne.

Ga samen met Traffic Builders voor de winst

Heb jij grensverleggende marketing ambities met jouw organisatie? Ben je benieuwd naar onze prijswinnende werkwijze? We helpen je graag om van jouw merk een winnaar te maken! Benieuwd hoe? Neem contact op.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Traffic Builders winnaar European Search Awards 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/