digital out of home

Digital Out Of Home (DOOH)

digital out of home

Digital Out Of Home (DOOH)

Wil je jouw doelgroep bereiken terwijl ze onderweg zijn? En wil je zichtbaar zijn op locaties waar jouw doelgroep op dat moment aanwezig is? Dan is Digital Out Of Home (oftewel DOOH) voor jou dé uitkomst. Onze digital marketeers kunnen je zowel bij de inkoop, als bij de uitvoering en het campagnebeheer de juiste ondersteuning bieden. Zo maak jij optimaal gebruik van buitenreclame.

De voordelen van DOOH

Dankzij DOOH zijn torenhoge mediabudgetten verleden tijd. Door zelf te bepalen waar en wanneer je inkoopt, bereik je jouw doelgroep op relevante momenten terwijl je bespaart op je mediabudget! Het netwerk aan beeldschermen wordt steeds verder uitgebreid en reikt al tot de meeste vliegvelden, snelwegen en stations, waardoor je nog beter jouw relevante doelgroep kunt bereiken. Doordat het goed te gebruiken is in combinatie met andere media zoals radio, is het bij uitstek het geschikte medium om je bereik te vergroten en je boodschap te versterken. Bovendien biedt DOOH de mogelijkheid om op elk moment jouw campagnes aan te passen aan de hand van realtime analytics.

De flexibiliteit van DOOH

Wil je graag inspelen op actualiteiten? Ook dat is mogelijk. Onze specialisten kunnen ervoor zorgen dat jouw Digital Out of Home-campagne direct en enkel getoond wordt op de gewenste plekken in Nederland, zodra er een relevante gebeurtenis plaatsvindt. Direct inspelen op het weer, drukte op de wegen of andere onvoorziene omstandigheden is nu dus mogelijk.

Durf jij voor DOOH te gaan?

Heb jij campagnes waarbij je graag gebruikt wilt maken van DOOH? En zoek je specialisten die je hierin bij elke stap kunnen helpen? Daag ons dan uit! Onze digital marketeers weten precies hoe doelgroepen zich bewegen en waar ze aanwezig zijn. Samen kunnen wij jouw DOOH campagne een succes maken.

Wil je jouw doelgroep naast DOOH ook bereiken met mobile advertising of video advertising? Ook daar kunnen wij jou bij helpen.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Gerelateerde diensten
Michael Kloosterhuis
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Michael

Mijn naam is Michael Kloosterhuis en woonachtig in Almere, waar ik tevens ben opgegroeid. Tijdens de afstudeerperiode van mijn opleiding Small Business & Retailmanagement aan Hogeschool Windesheim Flevoland kwam ik in aanraking met Digital Marketing. Ik mocht de digitale ontwikkelingen van televisie, radio & Digital out of Home onderzoeken bij Traffic Builders en datzelfde onderzoek bracht me waar ik nu ben; Display Advertising Consultant met een expertise op het gebied van Digital out of Home!

De uitdaging om voor elke opdrachtgever de juiste middelen te matchen aan de specifieke wensen en doelen maakt dat ik mijn werk met veel passie en plezier uitvoer. Ik ben altijd op zoek naar de volgende creatieve uitdaging om vanuit mijn discipline het meeste te halen uit alle kanalen.

Als ik niet aan het werk ben dan vind je mij vaak aan een serie gekluisterd. Leuk feitje; ik kijk ook veel Japanse animé series, waardoor de lijst eigenlijk nooit eindigt.. Verder ben ik verslaafd aan het spelen van games, zowel offline als online, met vrienden. Party tricks heb ik eigenlijk niet, behalve dat ik elke vrijdagmiddagborrel weer een whisky fles tevoorschijn tover. Ben geen expert, maar wel een liefhebber!

Neem contact op met Michael
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement