Als marketeer ben je scherp op de impact van ingezette media en wil je maximaal effectief zijn in het bereiken van je doelgroep. Digital out of Home gaat daarbij helpen, als je tenminste dit kanaal ten volle durft in te zetten. Digital out of Home (DooH) benut op steeds meer plaatsen optimaal de buitenruimte. Dit innovatieve kanaal biedt unieke voordelen qua exacte doelgroep-targeting, kostenbesparing, flexibiliteit, actualiteit én brengt jouw boodschap onder de aandacht van nieuwe doelgroepen. Verleg de grenzen van jouw bereik met DooH.

Top-of-mind met DooH

Met DooH ben je top-of-mind wanneer je doelgroep onderweg is. Versterk je online zichtbaarheid buitenshuis. Onze specialisten zorgen met bewezen effectieve strategieën, media-inkoop en campagnebeheer voor effectieve branding van jouw merk. Onze specialisten zijn er voor jou met bewezen effectieve strategieën, inkoop van media, uitvoering, campagnebeheer en monitoring.

Wat is Digital out of Home?

Digital out of Home advertising (DooH) is sterk in opkomst in buitenreclame. Digitale schermen in diverse formaten, vaak verbonden met internet, vervangen ‘traditionele posters’. Met DooH vertoon je jouw content eenvoudig en dynamisch op veel plekken in de openbare ruimte. Via programmatic (display) advertising koop je je zichtbaarheid en bereik flexibel, kostenefficiënt en specifiek in; qua locatie, timeframe en frequentie. Relevantie daar waar het er toe doet: dat is de kracht van DooH.

Waarom kies je voor DooH advertising?

Wat DooH strategisch zo aantrekkelijk maakt, is dat je met DooH op elk moment jouw campagnes dynamisch kunt aanpassen aan de hand van realtime analytics of triggers, zoals ‘het weer’, ‘het actuele spoorboekje’, en ‘veranderende wachttijden’.
Het netwerk van (locatiespecifieke) DooH-schermen wordt steeds groter: je vindt ze nu onder andere op vliegvelden, snelwegen, stations, in binnensteden, bussen en supermarkten.

De voordelen van Digital out of Home:

 • Snel zichtbaar op specifieke dagen, tijdstippen en dagdelen
 • Roulatie van meerdere uitingen en merkboodschappen mogelijk
 • Effectieve, dynamische en geanimeerde (video)beelden
 • Inkoop op basis van programmatic
 • Always-on ROI-monitoring

Wat je mag verwachten van DooH

 • Snelle uitlevering op relevante (actuele) momenten en boodschappen met de hoogste impact door unieke koppelingen met interne en externe data & triggers;
 • Scherpe inkoop bij meerdere publishers, geregeld vanuit één centraal inkoopsysteem en verdeeld over heel Nederland;
 • Volledige flexibiliteit qua tijdschema’s en inkoopperiode (‘van 30 minuten tot een jaar’);
 • Transparante prijzen (veilingmodel) & marktbrede afspraken;
 • Creatie van communicatief sterke creatives/ visuals, in samenwerking met ons inhouse Creative Development-team & conceptontwikkelaars;
 • Up-to-date expertise door ons lidmaatschap van de IAB Taskforce DooH-kerngroep.
 • Effectieve display-strategie op basis van het REAN Marketingmodel

Ga voor resultaat

Digital out of Home advertising is here to stay. Steeds meer adverteerders ontdekken dit dynamische kanaal om snel en flexibel hun eindconsument te bereiken met relevante boodschappen. Wij verleggen de grenzen van jouw marketing, ook buitenshuis. We laten geen kans voorbijgaan en zetten alles in voor betere resultaten. Ons team van DooH-specialisten staat te popelen om met jou mooie resultaten te boeken. Waag de stap om je bereik eens helemaal anders te vergroten en neem contact met ons op.

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Michael

Michael woont sinds kort met veel plezier in Lelystad. Tijdens de afstudeerperiode van zijn opleiding Small Business & Retailmanagement aan Hogeschool Windesheim Flevoland kwam hij in aanraking met Digital Marketing. Hij mocht de digitale ontwikkelingen van televisie, radio & Digital out of Home onderzoeken bij Traffic Builders en datzelfde onderzoek bracht hem waar hij nu is; Display Advertising Consultant met een expertise op het gebied van Digital out of Home! De uitdaging om voor elke opdrachtgever de juiste middelen te matchen aan de specifieke wensen en doelen maakt dat hij zijn werk met veel passie en plezier uitvoer. Michael is altijd op zoek naar de volgende creatieve uitdaging om vanuit zijn discipline het meeste te halen uit alle kanalen.

Als Michael niet aan het werk is, vind je hem vaak aan een serie gekluisterd. Leuk feitje; hij kijkt ook veel Japanse animé series, waardoor de lijst eigenlijk nooit eindigt.. Verder is hij verslaafd aan het spelen van games, zowel offline als online, met vrienden. Party tricks heeft Michael eigenlijk niet, behalve dat hij elke vrijdagmiddagborrel een glaasje whisky tevoorschijn tovert. Hij is naar eigen zeggen geen expert, maar wel een liefhebber!

Neem contact op

Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze partners