Digital Out Of Home (DOOH)

Maak buitenshuis impact op je doelgroep

Als marketeer ben je scherp op de impact van ingezette media en wil je maximaal effectief zijn in het bereiken van je doelgroep. Digital Out of Home gaat daarbij helpen, als je tenminste dit kanaal ten volle durft in te zetten. Digital out of Home (DooH) benut op steeds meer plaatsen optimaal de buitenruimte. Dit innovatieve kanaal biedt unieke voordelen qua exacte doelgroep-targeting, kostenbesparing, flexibiliteit, actualiteit én brengt jouw boodschap onder de aandacht van nieuwe doelgroepen. Verleg de grenzen van jouw bereik met DooH.

Top-of-mind met DooH

Met DooH ben je top-of-mind wanneer je doelgroep onderweg is. Versterk je online zichtbaarheid buitenshuis. Onze specialisten zorgen met bewezen effectieve strategieën, media-inkoop en campagnebeheer voor effectieve branding van jouw merk. Onze specialisten zijn er voor jou met bewezen effectieve strategieën, inkoop van media, uitvoering, campagnebeheer en monitoring.

Wat is Digital out of Home?

Digital out of Home advertising (DooH) is sterk in opkomst in buitenreclame. Digitale schermen in diverse formaten, vaak verbonden met internet, vervangen ‘traditionele posters’. Met DooH vertoon je jouw content eenvoudig en dynamisch op veel plekken in de openbare ruimte. Via programmatic (display) advertising koop je je zichtbaarheid en bereik flexibel, kostenefficiënt en specifiek in; qua locatie, timeframe en frequentie. Relevantie daar waar het er toe doet: dat is de kracht van DooH.

Waarom kies je voor DooH advertising?

Wat DooH strategisch zo aantrekkelijk maakt, is dat je met DooH op elk moment jouw campagnes dynamisch kunt aanpassen aan de hand van realtime analytics of triggers, zoals ‘het weer’, ‘het actuele spoorboekje’, en ‘veranderende wachttijden’.
Het netwerk van (locatiespecifieke) DooH-schermen wordt steeds groter: je vindt ze nu onder andere op vliegvelden, snelwegen, stations, in binnensteden, bussen en supermarkten.

De voordelen van Digital Out of Home:

 • Snel zichtbaar op specifieke dagen, tijdstippen en dagdelen
 • Roulatie van meerdere uitingen en merkboodschappen mogelijk
 • Effectieve, dynamische en geanimeerde (video)beelden
 • Inkoop op basis van programmatic
 • Always-on ROI-monitoring

Wat je mag verwachten van DooH

 • Snelle uitlevering op relevante (actuele) momenten en boodschappen met de hoogste impact door unieke koppelingen met interne en externe data & triggers;
 • Scherpe inkoop bij meerdere publishers, geregeld vanuit één centraal inkoopsysteem en verdeeld over heel Nederland;
 • Volledige flexibiliteit qua tijdschema’s en inkoopperiode (‘van 30 minuten tot een jaar’);
 • Transparante prijzen (veilingmodel) & marktbrede afspraken;
 • Creatie van communicatief sterke creatives/ visuals, in samenwerking met ons inhouse Creative Development-team & conceptontwikkelaars;
 • Up-to-date expertise door ons lidmaatschap van de IAB Taskforce DooH-kerngroep.
 • Effectieve display-strategie op basis van het REAN Marketingmodel.

Ga voor resultaat

Digital out of Home advertising is here to stay. Steeds meer adverteerders ontdekken dit dynamische kanaal om snel en flexibel hun eindconsument te bereiken met relevante boodschappen. Wij verleggen de grenzen van jouw marketing, ook buitenshuis. We laten geen kans voorbijgaan en zetten alles in voor betere resultaten. Ons team van DooH-specialisten staat te popelen om met jou mooie resultaten te boeken. Waag de stap om je bereik eens helemaal anders te vergroten en neem contact met ons op.

Daag ons uit en deel je ambitie!
Samen maken we jullie digital marketing-doelen waar. Neem contact op zodat we kunnen kennismaken.
Contact
 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wouter Vink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wouter

Sinds oktober 2017 is Wouter als Online Advertising Consultant werkzaam in het Display team. Vanuit zijn geliefde Amsterdam rijdt hij naar Almere om de gaafste display campagnes op te zetten. Wouter is een groot sportliefhebber en dan ook volgt vele sporten op de voet. Daarnaast kan hij zelf dan ook een aardig potje golfen, skiën en zeilen!

Neem contact op met Wouter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

 • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.