digital out of home

Digital Out Of Home (DOOH)

digital out of home

Digital Out Of Home (DOOH)

Wil je jouw doelgroep bereiken terwijl ze onderweg zijn? En wil je zichtbaar zijn op locaties waar jouw doelgroep op dat moment aanwezig is? Dan is Digital Out Of Home (oftewel DOOH) voor jou dé uitkomst. Onze digital marketeers kunnen je zowel bij de inkoop, als bij de uitvoering en het campagnebeheer de juiste ondersteuning bieden. Zo maak jij optimaal gebruik van buitenreclame.

De voordelen van DOOH

Dankzij DOOH zijn torenhoge mediabudgetten verleden tijd. Door zelf te bepalen waar en wanneer je inkoopt, bereik je jouw doelgroep op relevante momenten terwijl je bespaart op je mediabudget! Het netwerk aan beeldschermen wordt steeds verder uitgebreid en reikt al tot de meeste vliegvelden, snelwegen en stations, waardoor je nog beter jouw relevante doelgroep kunt bereiken. Doordat het goed te gebruiken is in combinatie met andere media zoals radio, is het bij uitstek het geschikte medium om je bereik te vergroten en je boodschap te versterken. Bovendien biedt DOOH de mogelijkheid om op elk moment jouw campagnes aan te passen aan de hand van realtime analytics.

De flexibiliteit van DOOH

Wil je graag inspelen op actualiteiten? Ook dat is mogelijk. Onze specialisten kunnen ervoor zorgen dat jouw Digital Out of Home-campagne direct en enkel getoond wordt op de gewenste plekken in Nederland, zodra er een relevante gebeurtenis plaatsvindt. Direct inspelen op het weer, drukte op de wegen of andere onvoorziene omstandigheden is nu dus mogelijk.

Durf jij voor DOOH te gaan?

Heb jij campagnes waarbij je graag gebruikt wilt maken van DOOH? En zoek je specialisten die je hierin bij elke stap kunnen helpen? Daag ons dan uit! Onze digital marketeers weten precies hoe doelgroepen zich bewegen en waar ze aanwezig zijn. Samen kunnen wij jouw DOOH campagne een succes maken.

Wil je jouw doelgroep naast DOOH ook bereiken met mobile advertising of video advertising? Ook daar kunnen wij jou bij helpen.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Gerelateerde diensten
Daphne Smaling
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Daphne

Product manager Display leeft voor programmatic innovatie en strategie, én haar eigen paard Semosa. Leeft verder in het midden van het land, eet vegetarisch en houdt van de Spaanse taal.

Neem contact op met Daphne
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement