Ga je voor bereik, engagement of wordt het een actiematige social campagne? Ongeacht je doel: wij maken er een succes van. Met inzet van onze creatieve en innovatieve oplossingen maken wij van jouw social media marketing een winnaar. Wij zorgen voor impact, maken het meetbaar en geven inzicht in de ROI van je social advertising campagne, influencer campagnes en social strategie. Ready? Wij wel!

Waarom kies je voor social media marketing?

Social media is onmisbaar in het medialandschap en constant in beweging. Binnen de online marketingmix is het niet weg te denken bij het opstellen van een datadriven digital marketing strategie. Waar we vroeger dagen doorbrachten op Facebook zijn YouTube,  Instagram en TikTok nu razend populair. Maar ook Snapchat, WhatsApp, Twitter en LinkedIn zijn social media kanalen die we niet overslaan.
De kracht van social media advertising zit ‘m in de vele specifieke targeting-opties. Social ondersteunt op constructieve wijze je content marketing- en conversiegerichte campagnes. Verbeter samen met Traffic Builders je bereik en impact!

Social media plan opstellen: zo pakt Traffic Builders het aan

Afhankelijk van je doelstelling(en), doelgroep(en), de huidige status en prestaties van je social kanalen, stellen we de best mogelijke social strategie op. Van Black Friday-acties en campagnes rondom feestdagen tot jullie belangrijkste verkoopmomenten: we springen bij waar nodig. Social media voor iedere fase van de customer journey.

Traffic Builders zorgt voor:

  • Scherpe én actionable analyses van bestaande social media accounts
  • Optimale inzet van inzicht in doelgroepen en buyer persona’s
  • Creatieve concepten voor branding- en salescampagnes
  • Een datagedreven social media-strategie op basis van het REAN-model
  • Analytics & Reporting met een actueel dashboard
  • Maatwerk social media workshops en -cursussen

Ons social team is gespecialiseerd in social media content, influencer marketing en social advertising voor alle kanalen. We hebben in-house creative development.

Social Media Expertise: optimale afstemming van creatives en copy

Met heldere afspraken en een duidelijke roadmap weet je als opdrachtgever waar je aan toe bent. Traffic Builders werkt proactief met een no-nonsense instelling en is uiteraard op de hoogte van de laatste technologieën en tools. We zijn een full funnel social media bureau en zoeken de grenzen van marketing op met innovatieve oplossingen.

Daarbij dagen we onszelf uit, maar ook onze opdrachtgevers. Met succes: we zijn de winnaar van een Global Search Award 2020 in de categorie ‘Best Use of Social Media in a Search Campaign’

Over de winnende Global Search Award

Pushing Marketing Boundaries met jouw social media plan

Dus, wat denk je ervan? Klaar om de mouwen op te stropen en met baanbrekend social media plan je doelgroep te overtuigen? Neem contact op!

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Meryl

Meryl is werkzaam als Product Manager Social bij Traffic Builders. Vooral het creatieve aspect van influencer marketing trekt haar erg aan. Daarnaast is ze een echte social media addict en kun je altijd bij haar terecht voor al je Instagram en Facebook vragen. In haar vrije tijd geniet Meryl vooral van reizen en het bijwerken van haar persoonlijke blog. Maar ook een avondje op de bank met Netflix mag in dit rijtje niet ontbreken.

Neem contact op

Onze partners