Social media marketing

Social Media Marketing

Maak impact op je doelgroep
Social media marketing

Ga je voor bereik, engagement of wordt het een actiematige social campagne? Ongeacht je doel: wij maken er een succes van. Met inzet van onze creatieve en innovatieve oplossingen maken van jouw social media marketing een winnaar. Wij zorgen voor impact, maken het meetbaar en geven inzicht in de ROI van je social advertising campagne, influencer campagnes en social strategie. Ready? Wij wel!

Wat is social media marketing?

Social media is onmisbaar in het medialandschap en constant in beweging. Binnen de online marketingmix is het niet weg te denken bij het opstellen van een datadriven digital marketing strategie. Waar we vroeger dagen doorbrachten op Facebook zijn YouTube, Instagram en TikTok nu razend populair. Maar ook Snapchat, WhatsApp, Twitter en LinkedIn zijn social media kanalen die we niet overslaan.

De kracht van social media zit ‘m in de vele specifieke targeting-opties. Social ondersteunt op constructieve wijze je content marketing- en conversiegerichte campagnes.

Social media plan opstellen: zo pakt Traffic Builders het aan

Afhankelijk van je doelstelling(en), doelgroep(en), de huidige status en prestaties van je social kanalen, stellen we de best mogelijke social strategie op. Van Black Friday-acties en campagnes rondom feestdagen tot jullie belangrijkste verkoopmomenten: we springen bij waar nodig. Social media voor iedere fase van de customer journey.

Traffic Builders zorgt voor:

  • Actionable analyses van bestaande social media accounts
  • Inzicht in doelgroepen en buyer persona’s
  • Creatieve concepten voor branding- en salescampagnes
  • Een datadriven social media strategie op basis van het REAN-model
  • Synergie met andere (online) kanalen)
  • Research, Analytics & Reporting
  • Maatwerk social workshops en cursussen

Ons social team is gespecialiseerd in social media content, influencer marketing en social advertising voor alle kanalen. We hebben creative development in-house.

Social Media Expertise: optimale afstemming van creatives en copy

Met heldere afspraken en een duidelijke roadmap weet je als opdrachtgever waar je aan toe bent. Traffic Builders werkt proactief met een no-nonsense instelling en is uiteraard op de hoogte van de laatste technologieën en tools. We zijn een full funnel social media bureau en zoeken de grenzen van marketing op met innovatieve oplossingen.

Daarbij dagen we onszelf uit maar ook onze opdrachtgevers. Met succes: we zijn de winnaar van een Global Search Award 2020 in de categorie ‘Best Use of Social Media in a Search Campaign’

Over de winnende Global Search Award

Pushing Marketing Boundaries met jouw social media plan

Dus, wat denk je ervan? Klaar om de mouwen op te stropen en met baanbrekend social media plan je doelgroep te overtuigen? Neem contact op!

Daag ons uit en deel je ambitie!
Samen maken we jullie digital marketing-doelen waar. Neem contact op zodat we kunnen kennismaken.
Contact
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Stephanie Schönhage
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Stephanie

Stephanie is bij Traffic Builders werkzaam als Digital Advertising Consultant en is gespecialiseerd in Social. Ze is altijd vrolijk, energiek en een échte strever. Deze eigenschappen steekt ze dan ook iedere dag in haar werk om al haar campagnes te optimaliseren en het beste er uit te halen. Dit doet ze niet alleen op de werkvloer.. Ook is Steph iedere dag te vinden in de Crossfit box, waar ze haar energie helemaal in kwijt kan en zichzelf iedere dag weer een stukje kan verbeteren.

Neem contact op met Stephanie

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.