SEA zoekmachine adverteren

Zoekmachine-adverteren (SEA)

SEA zoekmachine adverteren

Wil je effectiever adverteren in zoekmachines als Google, Bing, Baydu of Yandex (Engage)? Zoek je een manier om leads te genereren voor jouw organisatie of directe salesconversies voor jouw webwinkel (Activate)? SEA is dé manier om hiermee effectief aan de slag te gaan.

Traffic Builders staat al ruim 16 jaar bekend om haar expertise op het gebied van Search Engine Advertising (SEA); zowel nationaal als internationaal. Van doordachte SEA campagnes in het reguliere Search en Display netwerk, tot specifieke advertentiemogelijkheden als retargeting (Nurture) en Gmail Sponsored Promotions.

Zoekmachine adverteren

Jouw doelgroep oriënteert zich online in zoekmachines. We geloven dat dit de rode draad is van het koopproces. Als één van de belangrijkste kanalen in je marketingmix is SEA een uitstekend middel om jouw doelgroep te bereiken en aan te sporen tot actie. Zoekmachine adverteren is een veelgebruikt kanaal binnen de meeste fases van ons REAN-model. Uitstekend inzetbaar in de fases Engage, Activate en Nurture van de customer journey en daardoor een onmisbaar onderdeel van een slagvaardige digital marketingstrategie.

SEA voor e-commerce

Ben je verantwoordelijk voor de digital marketing van een webwinkel of andere e-commerceplatformen? Ontdek dan hoe de expertise van onze consultants het verschil maakt op het gebied van Google Shopping, ROI-gedreven campagne aansturing, of bijvoorbeeld geautomatiseerd campagnebeheer en feed-based advertising.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van SEA? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Gerelateerde tools
Martijn Stoelhorst
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Martijn

Hi, ik ben Martijn Stoelhorst, woonachtig in Utrecht en Team Manager Digital Marketing bij Traffic Builders. Dagelijks ondersteun ik onze consultants bij het waarmaken van hun ambities en de ambities van hun klanten. Om dat te bereiken daag ik graag mensen uit om het beste uit zichzelf te halen en ze daarbij ook te helpen. Uiteindelijk willen we zo het Team in staat stellen om onze klanten zo effectief mogelijk te helpen groeien naar hun doelstellingen. Bij Traffic Builders krijgen we veel vrijheid om te doen wat we zelf belangrijk vinden waardoor ik hier een groot deel van mijn tijd aan kan besteden. Ter ontspanning probeer ik ’s avonds en in het weekend een golfballetje te slaan, stukje gitaar te spelen of een potje te gamen. Combineer dat met een verslaving aan films en series en mijn vrije tijd is aardig gevuld.

Neem contact op met Martijn

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement