Home » Digital Marketing » Zoekmachine-adverteren (SEA)
SEA zoekmachine adverteren

Zoekmachine-adverteren (SEA)

SEA zoekmachine adverteren

Wil je effectiever adverteren in zoekmachines als Google, Bing, Baydu of Yandex (Engage)? Zoek je een manier om leads te genereren voor jouw organisatie of directe salesconversies voor jouw webwinkel (Activate)? SEA is dé manier om hiermee effectief aan de slag te gaan.

Traffic Builders staat al ruim 16 jaar bekend om haar expertise op het gebied van Search Engine Advertising (SEA); zowel nationaal als internationaal. Van doordachte SEA campagnes in het reguliere Search en Display netwerk, tot specifieke advertentiemogelijkheden als retargeting (Nurture) en Gmail Sponsored Promotions.

Zoekmachine adverteren

Jouw doelgroep oriënteert zich online in zoekmachines. We geloven dat dit de rode draad is van het koopproces. Als één van de belangrijkste kanalen in je marketingmix is SEA een uitstekend middel om jouw doelgroep te bereiken en aan te sporen tot actie. Zoekmachine adverteren is een veelgebruikt kanaal binnen de meeste fases van ons REAN-model. Uitstekend inzetbaar in de fases Engage, Activate en Nurture van de customer journey en daardoor een onmisbaar onderdeel van een slagvaardige digital marketingstrategie.

SEA voor e-commerce

Ben je verantwoordelijk voor de digital marketing van een webwinkel of andere e-commerceplatformen? Ontdek dan hoe de expertise van onze consultants het verschil maakt op het gebied van Google Shopping, ROI-gedreven campagne aansturing, of bijvoorbeeld geautomatiseerd campagnebeheer en feed-based advertising.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van SEA? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Informeer mij over de mogelijkheden

Met welke digitale ambities kunnen wij jou helpen?

Gebruikte tools
Martijn Stoelhorst
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Martijn

Martijn helpt graag anderen beter worden in wat ze doen, hangt vaak de psycholoog uit en praat (te) veel. Wil je netwerken op de golfbaan? Bel dan Martijn.

Neem contact op met Martijn

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen per mail