Voor zowel B2C als B2B is search engine advertising met Google Ads en Microsoft Advertising onmisbaar in de marketingmix. Je conversievolumes effectief en kostenefficiënt optimaliseren met de inzet van data-driven performance marketeers? Met Traffic Builders werk je aan steeds lagere CPA’s, een hogere ROAS en een winnende SEA-strategie.  

Met Traffic Builders je SEA beter laten presteren

Ons team van SEA-experts scherpt dagelijks zijn skills aan. We hebben vergaande kennis van tools als Channable, Search Ads 360 en Google Ads biedstrategieën. Intern worden andere disciplines aangehaakt waar dat het resultaat dient. Ons partnership met het internationale netwerk DALL int. garandeert expertise over de grens.

We zoeken de grenzen van digital marketing op met innovatieve oplossingen. Daarbij dagen we onszelf uit, maar ook onze opdrachtgevers. Met succes: in 2020 waren we winnaar van 1 IAB Programmatic Award, 3 Global Search Awards, de Channable Best Use Case en finalist voor 7 European Search Awards. In 2021 wonnen we opnieuw een Global Search Award.

Met Traffic Builders als SEA-bureau ben je verzekerd van:

  • Een datagedreven SEA-strategie en -optmalisatie
  • Synergie met andere marketingcampagnes- en kanalen
  • Betrouwbare ROI-forecasts, attributie-analyses en dashboarding
  • Campagneoptimalisatie via slimme automation
  • Deelname aan innovatieve béta-trajecten van Google

google ads logo

Data-driven SEA-performance voor een hogere ROI

Search Engine Advertising is dynamisch qua ontwikkelingen, automation, tooling en nieuwe features binnen de zoekmachines. Wij zijn ervan overtuigd dat er vaak meer uit campagnes is te halen dan we in de markt zien. Omdat bijvoorbeeld bepaalde best practices nog niet overal worden toegepast. Nationaal en internationaal pakken we vanaf het eerste moment zaken proactief op met een bewezen effectieve SEA-strategie. Hierbij optimaliseren we SEA-campagnes in het reguliere Search- en Display-netwerk.

Search Engine Advertising Expertise van Traffic Builders

Wil je het maximale uit je beschikbare SEA-budget halen? Zichtbaar zijn op alle relevante momenten in de customer journey? Van het prioriteren van de juiste proposities en keywords, sterke copy en effectieve doelgroepsegmentatie tot die alomvattende resultaatgedreven SEA-strategie? Wij adviseren je op kundige wijze en stropen graag de mouwen op.

Gerelateerde tools

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Jaap

Jaap houdt zich bij Traffic Builders zowel met E-commerce als B2B lead generation cases bezig. Samen met CarNext.com is Jaap genomineerd voor de European Search Awards 2020 binnen 6 (!) verschillende categorieën. In zijn vrije tijd is Jaap voornamelijk bezig met sport en is hij als geboren Brabander uiteraard altijd in voor een gezellige borrel!

Neem contact op

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze partners