Wolter Tjeenk Willink 19 juli 2007 / Zoekmachine Adverteren (SEA)
Leestijd: < 1 minuten

Ulco van Netters.nl had t al opgemerkt. In navolging van de VS worden nu ook in Google.nl lokale bedrijfsresultaten weergegeven. En nog wel bovenaan! Het betekent dat voor een bepaalde zoekopdracht (keyword + plaatsnaam) de eerste drie resultaten binnen organic bestaan uit lokale bedrijfsvestigingen. Een mooie en snelle manier om hoog in de rankings te komen. Of het ook converteert wachten we rustig af.

Dat de eerste drie resultaten in de top tien zijn gereserveerd voor lokale bedrijfsresultaten betekent weer een stap dichter bij Universal Search. Universal Search is een ontwikkelingsstrategie van Google om naast tekstresultaten ook video, afbeeldingen en Google Maps in de gewone index te tonen. Na afbeeldingen en video's worden geleidelijk aan ook resultaten uit Google Maps in de 'gewone' zoekresultaten getoond.

De vermelding van lokale bedrijfsresultaten in de zoekresultaten is tevens een goed argument om een belangrijk keyword in je bedrijfsnaam te verwerken. Waarom dat belangrijk is, wordt snel duidelijk in de onderstaande afbeelding in vergelijking met andere zoekopdrachten. Het lijkt erop dat de meest relevante bedrijfsnamen kans maken op een vermelding. Verder toont de afbeelding aan dat het verstandig is om maximaal gebruik te maken van de (advertentie)mogelijkheden die Google biedt…

Lokale Bedrijfsadvertenties

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Aanmelden voor deze lokale bedrijfsresultaten kan via je eigen Google Account. Meer informatie over lokale bedrijfsadvertenties.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google's lokale bedrijfsresultaten biedt kansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/