Home » Zoekmachine Optimalisatie (SEO) » Greenborder overgenomen door Google

Greenborder overgenomen door Google

Google heeft het beveiligingsbedrijf Greenborder gekocht. Het bedrag dat Google voor Greenborder heeft betaald is niet bekend. Greenborder Technologies is maker van antivirussoftware.

Greenborder
Greenborder biedt antivirussoftware aan voor de consument. Deze antivirussoftware beschermd de op browser gebaseerde applicaties tegen malware. Hiernaast biedt Greenborder ook nog een zakelijk dienst aan. Deze Greenborder Professional Edition zorgt ervoor dat gebruikers van Microsoft Internet Explorer en gebruikers van Outlook worden beschermd. Greenborder Technologies zal nog gewoon ondersteuning bieden aan de bestaande klanten. Greenborder geeft de ondersteuning nog tot de huidige abonnementen aflopen.

Overname
Recentelijk is er een heuse overname golf gaande in de it en internet branche. Microsoft, Yahoo! en met name Google hebben allen in de laatste weken hun terrein uitgebreid door middel van overnames. Met de overname van Greenborder betreed Google nu de markt van de antivirussoftware. Google heeft de mogelijkheid om software van de website te downloaden gestopt, dit gebeurde ook al bij andere bedrijven die zijn overgenomen door Google.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen gewoon in jouw mailbox

Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nauw betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Blijf op de hoogte van

De laatste trends & ontwikkelingen

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen per mail