Greenborder overgenomen door Google

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Google heeft het beveiligingsbedrijf Greenborder gekocht. Het bedrag dat Google voor Greenborder heeft betaald is niet bekend. Greenborder Technologies is maker van antivirussoftware.

Greenborder
Greenborder biedt antivirussoftware aan voor de consument. Deze antivirussoftware beschermd de op browser gebaseerde applicaties tegen malware. Hiernaast biedt Greenborder ook nog een zakelijk dienst aan. Deze Greenborder Professional Edition zorgt ervoor dat gebruikers van Microsoft Internet Explorer en gebruikers van Outlook worden beschermd. Greenborder Technologies zal nog gewoon ondersteuning bieden aan de bestaande klanten. Greenborder geeft de ondersteuning nog tot de huidige abonnementen aflopen.

Overname
Recentelijk is er een heuse overname golf gaande in de it en internet branche. Microsoft, Yahoo! en met name Google hebben allen in de laatste weken hun terrein uitgebreid door middel van overnames. Met de overname van Greenborder betreed Google nu de markt van de antivirussoftware. Google heeft de mogelijkheid om software van de website te downloaden gestopt, dit gebeurde ook al bij andere bedrijven die zijn overgenomen door Google.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.