Traffic Builders officieel Trading Desk in het Display Advertising Ecosysteem

Geschatte leestijd: 2 minuten

Persbericht – 18 Almere,  juli 2016

Traffic Builders heeft een bijzondere positie gekregen als Trading Desk binnen het Nederlandse Display Landschap. Hét overzicht van alle key players op het gebied van Display Advertising.

Improve Digital publiceert jaarlijks een marktoverzicht van de Europese online display advertising sector. Op deze kaart zie je de verschillende spelers en de rollen die zij vervullen binnen de markt. Traffic Builders is de nieuwste aanwinst binnen het display landschap van Nederland. Als Trading Desk leggen wij de link tussen de Agencies, Buying Solutions en Ad Networks.

Traffic Builders officieel Trading Desk

Een Trading Desk is een onafhankelijk bureau, gespecialiseerd in effectief kopen en optimaliseren van media en haar doelgroepen. Wij werken voor adverteerders en bureaus, in verschillende Ad Exchanges en advertentie netwerken. Naast Traffic Builders zijn ook Expand Online, Abovo Media, Traffic 4U, Media Bookers NL, VE Interactive en Meer Met Media als Trading Desk aangemerkt.

Trading Desk Traffic Builders
Het Nederlandse display landschap 2016

Over het Display Advertising Ecosysteem

Ieder jaar brengt Improve Digital een overzicht uit van de beste partijen binnen de Display Advertising markt. In dit overzicht is het landschap van media-inkoop en -verkoop te zien. Als Trading Desk maakt Traffic Builders de inzet van verschillende tussenpartijen overbodig. Door zelf achter de knoppen van onze online display campagnes te zitten, kunnen wij meer controle uitoefenen. Hierdoor kunnen wij advertentiebudget gerichter besteden én transparantie bieden naar onze opdrachtgevers.

Traffic Builders zet voor verschillende opdrachtgevers Display Advertising in. Wij zien de toetreding tot het display netwerk overzicht als een kroon op het harde werk dat we de afgelopen jaren geleverd hebben. Voor meer informatie, neem contact op met Sales@traffic-builders.com of laat een reactie achter onder dit bericht. Ben je benieuwd naar meer informatie over Display Advertising? Lees dan onderstaande blogs.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer interessante blogs over
Sanne Maarsingh
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Sanne Maarsingh

Neem contact op met Sanne Maarsingh
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.