Je wilt een optimale merkbeleving, zodat bezoekers van jouw website uiteindelijk klanten worden. Maand op maand, jaar na jaar meer klanten aantrekken en behouden? Maak dan conversie-optimalisatie (CRO) een structureel onderdeel van jouw digitale strategie. De CRO-marketeers van Traffic Builders zetten je gebruiker centraal. We optimaliseren op basis van datagebaseerde forecastst en doelgerichte A/B-tests. Daarbij gaan we voor de perfecte gebruikerservaring. Aan onderbuikgevoel doen we niet, we werken op basis van data. Altijd.

Wat is Conversie-optimalisatie (CRO)?

Conversie-optimalisatie (CRO: conversion rate optimization) staat voor alle werkzaamheden gericht op het verbeteren van gebruikerservaringen op websites of in apps.

 • CRO is idealiter geen eenmalig project: alleen door voortdurend te leren te leren van wat bezoekers op je website doen, kun je hun gebruikerservaring tijdens hun gehele ’klantreis’ optimaliseren.
 • Van oriëntatiefase tot de aandacht na een conversie: met CRO laat je je gebruiker ervaren dat hij of zij voor jou op de eerste plaats komt. Dat levert vaak snel en zeker op de lange termijn veel op.

Wat testen we met CRO?

De mogelijkheden om (winstgevende) verbeterpunten te testen op websites en in apps zijn bijna onbeperkt – of het nu om e-commerce, retail of abonnementsverkoop gaat. Maar daarbij ga je die dingen testen die voldoende impact hebben op de gebruikerservaring en de conversies. Waar begin je met testen, met wat als aanleiding, vanuit welke hypothese en met welke beoogde uitkomst? Traffic Builders weet precies wat er gebeuren moet om doelgericht samen met jou of helemaal zelfstandig te testen en te optimaliseren.

Datagedreven en op basis van het REAN-model

Daarvoor hanteren we een datagedreven, resultaatgerichte methodiek, vanzelfsprekend gebaseerd op ons bewezen en effectieve REAN-model. Afhankelijk van jouw doelstellingen kunnen we zowel voor branding (on-site engagement, lange termijn) als voor verhoging van de conversieratio (verwijderen van frictie, korte termijn) optimaliseren.

Hoe werkt conversie-optimalisatie bij Traffic Builders?

Hypotheses maken we alleen op basis van data. Met onze kennis van UX, online persuasion-technieken en psychologie halen we alles uit jouw website of app wat erin zit.

Wat mag je van onze cro-marketeers verwachten? Wat dacht je van:

 • Een degelijke CRO-aanpak, doordachte en onderbouwde hypotheses,
 • Betrouwbare ROI-forecasts
 • Gebruik van de beste CRO-tools en technologieën
 • Een datagedreven strategie
 • Systematisch A/B-testen van de beste ideeën, waarmee we resultaten en learnings genereren die voor jouw organisatie op lange termijn het verschil gaan maken.
 • Focus op conversie en/of branding
 • Nationale en internationale ervaring voor diverse sites en branches
 • Een creatieve en innovatieve werkwijze, gebruikmakend van online pursuasion en psychologie
 • Synergie met andere marketingkanalen

Conversie-optimalisatie: investeer in slagingskansen

Ga voor online succes en verbeter effectief je branding en conversieratio. Geen omzetverlies meer door slecht uitgewerkte testen, besparen op budgetten van betaalde media omdat je prospects en klanten sneller en vaker converteren. Daar staan onze CRO-specialisten voor. Datagedreven en zonder onderbuikgevoel. Neem vrijblijvend contact op en ontdek hoe wij de grenzen van jouw marketing verleggen.

Gerelateerde tools

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Cherrelle

Neem contact op

Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze partners