Geschatte leestijd: 1 minuten

Het bedrijf Etelos heeft een reeks applicaties ontwikkeld voor de Google Personalized Homepage. Hierdoor is het als een eenvoudig CRM systeem in te zetten.

Voor persoonlijk gebruik is het gratis, voor bedrijven is dit helaas niet het geval. Bedrijven die hier gebruik van willen maken kunnen kiezen uit 2 vormen waarvoor betaald moet worden. Met de betaalde CRM versies heb je onder meer de extra mogelijkheid om data te delen met anderen.
CRM kan men hier zien als een verzameling van functies; contactbeheer, taakbeheer, sales, agenda, verslaglegging etc.

Helaas is dit CRM pakket enkel uitsluitend op uitnodiging te verkrijgen. Dit houdt in dat je moet worden uitgenodigd om van dit CRM systeem gebruik te mogen maken.

CRM voor Google

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement