Geschatte leestijd: < 1 minuten

Het bedrijf Etelos heeft een reeks applicaties ontwikkeld voor de Google Personalized Homepage. Hierdoor is het als een eenvoudig CRM systeem in te zetten.

Voor persoonlijk gebruik is het gratis, voor bedrijven is dit helaas niet het geval. Bedrijven die hier gebruik van willen maken kunnen kiezen uit 2 vormen waarvoor betaald moet worden. Met de betaalde CRM versies heb je onder meer de extra mogelijkheid om data te delen met anderen.
CRM kan men hier zien als een verzameling van functies; contactbeheer, taakbeheer, sales, agenda, verslaglegging etc.

Helaas is dit CRM pakket enkel uitsluitend op uitnodiging te verkrijgen. Dit houdt in dat je moet worden uitgenodigd om van dit CRM systeem gebruik te mogen maken.

CRM voor Google

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.