Wolter Tjeenk Willink 04 maart 2007 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Het bedrijf Etelos heeft een reeks applicaties ontwikkeld voor de Google Personalized Homepage. Hierdoor is het als een eenvoudig CRM systeem in te zetten.

Voor persoonlijk gebruik is het gratis, voor bedrijven is dit helaas niet het geval. Bedrijven die hier gebruik van willen maken kunnen kiezen uit 2 vormen waarvoor betaald moet worden. Met de betaalde CRM versies heb je onder meer de extra mogelijkheid om data te delen met anderen.
CRM kan men hier zien als een verzameling van functies; contactbeheer, taakbeheer, sales, agenda, verslaglegging etc.

Helaas is dit CRM pakket enkel uitsluitend op uitnodiging te verkrijgen. Dit houdt in dat je moet worden uitgenodigd om van dit CRM systeem gebruik te mogen maken.

CRM voor Google

 

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on CRM voor Google

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/