Traffic Builders 28 april 2022 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten

Niet om arrogant te doen maar we zouden graag deze gouden kans aangrijpen om te vertellen dat we gewoon de beste zijn. We staan namelijk nummer 1 in de Emerce 100! Tel dit op bij de vernoeming tot Beste Agency bij de Dutch Search Awards. Dat is toch gewoon goud? 

14 jaar is scheepsrecht

Na 14 jaar topnoteringen pakken we dit jaar de toppositie met 5.5 sterren in de categorie Digital Marketingbureaus Groot. Een notering waar we trots op zijn. Want onze consultants werken iedere dag keihard om te ambities van onze opdrachtgevers te verwezenlijken.

Emerce 100

De Emerce 100 is een jaarlijks terugkerend onderzoek van Emerce en Motivaction. Mensen die in online marketing, ICT en e-business werkzaam zijn, geven hun mening over de in het afgelopen jaar geboden kwaliteit en performance van leveranciers van diensten in die vakgebieden. Het gaat hierbij om bureaus, e-business-services, media & advertising, software en venture.

Emerce 100

Aan alle Emerce-lezers en respondenten, heel erg bedankt voor het stemmen! We keep pushing marketing boundaries! Op naar de volgende editie, Emerce 100 2023. Hopelijk kunnen we dan weer op jouw stem rekenen.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Gewoon Goud! Traffic Builders pakt #1 positie in de Emerce 100

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/