Wolter Tjeenk Willink 01 oktober 2008 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Google sloot eergisteren samen met Apple en Yahoo! met behoorlijk verlies. Afgelopen nacht zou het met Google nog slechter gaan. Terwijl de Dow Jones weer herstelde en mooie winst boekte, stond Google op de borden met ruim zestig procent verlies. Yahoo! Finance spreekt nog steeds over een uiteindelijk verlies van 16 procent voor Google. Het blijkt echter om een fout te gaan.

Google sloot met een koers van rond de 400 dollar. Ondanks het aantrekken van de koers van Google, namen alle beurssites het bericht over het extreme verlies over. Volgens Techcrunch gaven de borden van de Nasdaq aan dat aandelen Google 196 dollar waren gedaald. Het aandeel van Google begon op 396 dollar, maar was aan het eind van de dag nog maar 200 dollar waard. Deze foutieve informatie over Google is volgens de Nasdaq te wijten aan een "data glitch".

Google haalde afgelopen tijd nog andere nieuwssites doordat Google News foutieve berichten plaatst. Nu zijn de rollen omgedraaid. Gelukkig is inmiddels alles hersteld en beteelt iedereen weer netjes 400 dollar voor een aandeel van Google.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google blijft problemen houden op de beurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.