Google blijft problemen houden op de beurs

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Google sloot eergisteren samen met Apple en Yahoo! met behoorlijk verlies. Afgelopen nacht zou het met Google nog slechter gaan. Terwijl de Dow Jones weer herstelde en mooie winst boekte, stond Google op de borden met ruim zestig procent verlies. Yahoo! Finance spreekt nog steeds over een uiteindelijk verlies van 16 procent voor Google. Het blijkt echter om een fout te gaan.

Google sloot met een koers van rond de 400 dollar. Ondanks het aantrekken van de koers van Google, namen alle beurssites het bericht over het extreme verlies over. Volgens Techcrunch gaven de borden van de Nasdaq aan dat aandelen Google 196 dollar waren gedaald. Het aandeel van Google begon op 396 dollar, maar was aan het eind van de dag nog maar 200 dollar waard. Deze foutieve informatie over Google is volgens de Nasdaq te wijten aan een "data glitch".

Google haalde afgelopen tijd nog andere nieuwssites doordat Google News foutieve berichten plaatst. Nu zijn de rollen omgedraaid. Gelukkig is inmiddels alles hersteld en beteelt iedereen weer netjes 400 dollar voor een aandeel van Google.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.