Marek 11 november 2009 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Google Street View maakte het al mogelijk om enkele grote steden van ons land virtueel te bewandelen. Nu is deze mogelijkheid uitgebreid met maarliefst 30 Nederlandse steden.

Google Street View bracht slechts enkele Nederlandse steden in kaart. Verder dan Amsterdam, Rotterdam en Groningen kon de gebruiker van Google Street View niet komen. Nu komen daar onder andere de steden Den Haag, Utrecht, Haarlem en Den Bosch bij. Voor deze beelden werd de Google Street View Trike ingezet. Dat Google Street View Nederland in rap tempo in kaart aan het brengen was, was overigens al langer duidelijk.

Google Street View stuit in Nederland op minder problemen dan in vele andere landen, zo lijkt het. In Engeland werd de Google Street View Car al tegengehouden en Japan moest in zijn geheel opnieuw in kaart gebracht worden vanwege privacyschending. Om nog maar te zwijgen over het naakte kind dat in Engeland werd getoond op Google Street View en de fotograferdende auto van de populairste zoekmachine die daar werd aangehouden. Wat dat betreft heeft Google Street View het in Nederland gemakkelijk…

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google Street View in Nederland flink uitgebreid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/